Thursday 12 April 2012

Solpaneler Cost

Vi er definitivt klar over fordeler og ulemper ved solenergi og solenergi. Ideen om å bruke solenergi systemer for nesten alt har vært en drøm i mange år i nesten alle land. Dette er fordi solen genererer rundt 1000 watt energi per kvadrat meter av planetens overflate. Nå det er virkelig et stort beløp, er det ikke? Hvis denne energien omdannes hensiktsmessig, kan vi eventuelt kjøre alle våre hjem og kontorer nesten gratis.
Solar Panels er de viktigste og avgjørende delen som brukes til å generere kraft gjennom sollys. Solcellepanelet gir strøm til kommersielle installasjoner og boligkomplekser. En av de beste eksemplet er en solenergi kalkulator. Kalkulatorer har solceller installert i dem, som hjelper dem fungerer, så lenge de er i sollys. Solcellepaneler kostnader varierer, basert på størrelsen (watt), den fysiske størrelse, merke og mange andre faktorer. Før vite kostnaden av solcellepaneler, la oss få vite mer om hvordan solcellepaneler fungerer.
Solar Panel Komponenter og arbeide
Photovoltaic celler er de grunnleggende og viktigste delene av solcellepaneler for kraftproduksjon. De er vanligvis laget av ren silisium tilført bor og fosfor altså to lag med semi-ledere, en bærer en positiv ladning, mens den andre en negativ ladning. Disse cellene er koblet sammen i en forseglet værbestandig enhet kalles et solcellepanel. Når sollyset når dette panelet, er fotoner fra lyset absorbert av halvleder atomer. Disse atomene senere release elektroner som reiser fra negative lag av halvledere til positive laget, og dermed produsere elektrisk strøm. Denne elektriske strømmen flyter i en retning og dermed er det betegnes som Direct Current (DC).
Solcellepaneler fungerer best når de er installert vendt mot nord retning, der ingen trær eller skygge hindrer sollys, og sollyset direkte poeng panelet. Effektiviteten avhenger helt på området og været i det aktuelle området. Disse faktorene bidrar i å analysere systemets avspillingstiden og sannsynlig energiproduksjon, videre fører til estimering av solcellepaneler kostnad. La oss ta en titt på det i detalj.
Solpaneler Cost
Som nevnt ovenfor, varierer solcellepaneler kostnaden i henhold til ulike faktorer. Følgende er noen av dem.
Størrelse i Watts: The solcellepaneler kostnaden er vanligvis beregnet i dollar per watt. Denne enheten (watt) er korrelert med produksjonen av elektrisitet som er generert. For eksempel vil en 300 watts panel generere 300 watt strøm i en time under gunstige forhold.
Fysisk størrelse: Den fysiske størrelsen varierer også etter panelets elektrisitet produksjonskapasitet. For eksempel vil en 300 watts panel være større enn en 100 watt panel.
Holdbarhet: Dette er en av de mest avgjørende faktorene samtidig analysere solcellepaneler kostnadene. Det er ulike selskaper som gir en 10 års garanti. Men man må være forsiktig fordi hvis besparelsene er ikke mer enn eller lik det du investere, så det ville definitivt være en dårlig avtale. Garantien er validert bare til selskapet eksisterer, og det er ingen garanti hvis det ikke er en notert selskap. De fleste av de noterte selskapene generelt gir en 25 års garanti.
Sertifiseringer: Sertifiseringer gjør saken, fordi goodwill av selskapet er i utgangspunktet garanti for kvaliteten er ekte, solpanel effektivitet og forsikring om en god service etter salg.
Metode for å beregne kostnadene for 100% Solar Power, å beregne solcellepaneler kostnaden, trenger du KWH mengden elektrisitet benyttet av deg (som er nevnt på regningen for en enkelt måned). ; Den gjennomsnittlige daglige bruk kan beregnes når den totale KWH enhet elektrisitet er delt med 30. For eksempel, hvis du bruker 300 kWh i en måned, er det daglige bruken beregnet å være 10 kWh per dag. ; Dette nummeret (i dette eksempelet, 10 KWH) må dividert med total soltimer per dag på en årlig gjennomsnitt. ; Summen dermed oppnådd må multipliseres med 1,15, noe som vil gi deg den omtrentlige mengde watt solar panel du vil kreve å levere strøm hver dag. Fortsetter samme eksempel dele 10 med 5 full sol timer, noe som ville være 2 KW eller si 2000 watt. Multiplisere den med 1,15 (dvs 2000 x 1,15) er 2300 watt, som er den faktiske kapasitet på watt solcellepanel nødvendig. ; Gjennomsnittlig solcellepaneler regning å generere elektrisitet er $ 7 per watt, og hvis det gjøres ved å ansette en entreprenør det er $ 9 per watt. De nevnte priser inkluderer paneler, vekselrettere, wire, monterer og annen maskinvare. , Svaret på spørsmålet gjøre solcellepaneler spare penger i det lange løp, er definitivt ja. Beregning etter denne metoden hjemmet solcellepaneler kostnaden ville omtrent være $ 1000 - 2000, og den kommersielle solceller kostnaden vil være nær $ 30000-50000. Som bruken av disse solcellepaneler har økt, har kostnadene falt ned og effektivitet også har vært å nå sine spor. Du kan også ta en titt på hvordan bygge en solar panel på egen hånd. Så hva venter du på, spare strøm, redde jorden, gå Solar!

No comments:

Post a Comment