Monday 2 April 2012

Urban Survival Skills

Før jeg begynner med noen urbane overlevelse tips og evner, ønsker jeg dere lesere å forestille deg selv i situasjoner nedenfor. La oss si, er dette en urban overlevelse ferdigheter test for deg å se etter hvor mye beredskap følelse du har, og kan utvikle.
Q1: Du går på en vandretur. Mens indulging i skjønnheten i naturen fanget, du plutselig drive bort uvitende. Ingen har observert ditt fravær. Du plutselig stirrer inn i ansiktet av en grizzly bjørn! Hva gjør du?
Q2: Du forlater kontoret kl 22:00 i natt. Det regner katter og hunder på denne spesielle kvelden. Mens du kjører hjem på skumle motorveier med mindre antall biler, stopper bilen plutselig i midten av ingensteds. Hva er din umiddelbare reaksjon?
Q3: Du er bare å gå ned til parkeringsplassen på kontorbygg. Hele kontoret har forlatt til jul med deg å være den siste personen til å forlate. Som du bare legge igjen, finner du deg selv blir forfulgt av noen slusker. Hva kan du tenke på å beskytte deg selv? (Husk, den skumle scenen i filmen:? P2, der en arbeidsnarkoman Rachel Nichols er forfulgt av en sinnssyk sikkerhetsvakt, spilt av Wes Bentley)
Q4: Det har vært en haglstorm og det har blitt rapportert at byen vil være avskåret fra makten og kommunikasjon knyttet til dårlig vær. Med lite dagligvarer som er nok for en dag eller så, og med begrenset bevegelighet, hva kan være din situasjon?
Q5: Det har vært en brann ulykke i hjemmet ditt. Du så flammen av duftlys bare ta tuppen av gardiner av hjemmet og på mindre enn et par minutter, fikk din vakre hjem forvandlet til en uhyggelig inferno! Hva vil være din korrigerende tiltak?
Ovennevnte spørreskjemaet var forberedt på å oppgi viktigheten av det vi kaller: Urban overlevelse ferdigheter. Da jeg begynte å skrive om urban overlevelse evner og ferdigheter, den berømte linjene fra filmen Forrest Gump ringmerket i mine ører: Livet er som en konfekteske. Du vet aldri hva du kommer til å få. Så sant! Livet er akkurat som den mystiske kinesisk eske som holder rakne en ny kasse med overraskelse hver gang. Det som ikke kan forventes er, om den overraskende vil være hyggelig eller på annen måte. Men det betyr ikke vi akseptere ting som kommer vår vei. Som det sies: Forbered deg på det verste, men håper på det beste, er det alltid godt å trene oss opp med noen urbane overlevelse ferdigheter, for å bekjempe enhver pesky situasjon, skulle det oppstå.
Urban Survival Tips
Grunnleggende overlevelse ferdigheter alltid starter med viljen til å overleve! Som du kanskje har hørt nå og da, "Hvor det er en vilje, er det en måte", og hvor det er en måte, kan du alltid komme ut av ildfull situasjoner, kommer det kanskje. Hindre en katastrofe, kan ikke alltid være i våre hender, men overlever det og kom ut av det er definitivt mulig! Så her du går med tips på noen urbane overlevelse ferdigheter.
Play Safe, Å være en kvinnelig meg selv, ville jeg først starte med noen tips om selvforsvar og sikkerhet. Venturing alene er ikke et spørsmål om bekymring. Men venturing ut alene i risikofylte lommer av en by (befengt med hooligans) på odde tidspunkter kan sette deg i risikabelt situasjoner sikkert. Folk får ikke inn i slike situasjoner ved valg alltid men, bør en slik situasjon oppstå, må man være forberedt mentalt og fysisk for å bekjempe situasjonen godt. En liten swiss kniv eller en spray skal hjelpe deg ut. Og det er bedre å lære triks av selvtillit forsvaret som (karate og taekwondo), som ville være ganske nyttig å trekke deg ut av slike merkelige situasjoner.
Klargjøring for Treks, når det går for turer som fotturer, camping og trekking, må du lage en sjekkliste over ting å ha i en overlevelse kit: Mat, soveposer, et par rene klær, en sveitsisk kniv, en fakkel, sett av personlige toalettsaker, vannflasker, førstehjelpsutstyr og polariserte briller. Når du skal ut med grupper, sørg for at du er med flokken hele tiden. Det er ikke trygt å våge alene som fotturer i skog og fjell kan utsette deg til ukjente farer.
Vær forberedt på det uventede, naturkatastrofer kan prognostisert, men kan ikke stoppes. Stedet for å kaste en lackadaisical holdning rundt, forberede seg for å overleve. Mat, vann, husly og førstehjelp er aller nødvendigste i slike alvorlige forhold. Vær også forsiktig når du tilbringer rasjoner av mat og vann som de er spredt tilgjengelige på en slik tid. Slike høye effekt scenarier ikke bare omfatter naturkatastrofer, men også radioaktivt nedfall, masse sivile arrestasjoner og krig ganger. I løpet av kjernefysiske angrep, som dekker vinduer og dører med tykk plast ark er en god idé å beskytte seg selv. Jordskjelv overlevelse kits er sjelen sparere i disse naturkatastrofer som er uncalled.
Beskytt din Home; Fire ulykker kan skje med en liten gnist snu en hel bygningen til et hellhole. Så hold ett brannslukningsapparat hjemme, som kan komme godt med i slike tilfeller. Vann og CO2 er gode eksempler på brannslukkingsapparater som er tilgjengelig hjemme. Ikke gå glipp av, er uforsiktighet den enkleste inngangsporten for tragedier til streik! Så når du låser hjem, sjekke grundig om gass-tilkoblingen og alle elektroniske apparater (som geysir, jern, etc.) er av.
Tilstedeværelse av Mind, Dette er en kvalitet som ikke kan læres, men utvikler seg over tid ved hjelp av instinkter og intelligens. En person kan bli fanget i en situasjon der han kunne være strandet uten hjelp. Det er den tiden da han har å holde seg kjølig og tenke på måter å komme seg ut av situasjoner i de mest flittige måten. Denne kvaliteten kan være eneste hjelp i tilfeller som nevnt i spørreskjemaet ovenfor: (Q1, Q2 og Q3). Holde kult er svært viktig i de vanskeligste situasjoner. Dette er fordi bekymring og misnøye vil aldri hjelpe deg ut. Tvert imot, vil de lavere sikkerhetsnivå. Tilstedeværelse av sinn er en medfødt kvalitet i alle som bare må pleies for godt.
Så håper denne artikkelen, på urbane overlevelse ferdigheter var informativ og samtidig interessant. Spørreskjemaet i begynnelsen av denne artikkelen ikke var noen psykologi test, men en selvstendig vurdering kontrollere hvor mye er du forberedt på å møte det uventede i livet. Tross alt, er livet en gave som du får bare én gang. Er det ikke?

No comments:

Post a Comment