Thursday 19 April 2012

Math i Everyday Life

For de av oss til hvem matematikk var ikke en av de mest populære fagene på skolen, verdsette verdien av matematikk i hverdagen er ikke lett. Vi fant faget kjedelig på skolen, og lurte på hvorfor det var ikke et valgfritt emne. Tross alt, hvem bryr seg om ligninger og trigonometri! Men, danner matematikk en integrert del av alles hverdag.
Math i Everyday Life Aktiviteter
Her er noen aktiviteter i vårt daglige liv som krever bruk av matematikk.
Cooking, Forståelsen av tall, spesielt brøker og konverteringer spiller viktige roller i matlaging. I matlagingen, er ingrediensene målt i teskje, spiseskje, ounces, gram, kilo, osv. For å tilberede måltider i større mengder må du konvertere alle målingene tilsvarende. Rote opp med målinger kan resultere i katastrofale måltider.
Dagligvarer Shopping, Du går på butikken med $ 50 og slippe flere ting i handlekurven. Men, er det viktig å sjekke prisen kodene for hvert element før du setter dem i handlevognen. Tenk deg å gå til disken og ser en regning utover $ 50! Siden du ikke har penger må du be om tillatelse til å utelate noen få elementer. Hva forlegenhet! Dessuten, uten kunnskap om matematikk, ville du aldri vite om du er blitt svindlet. Så igjen, rabatter hva med. En viss element har 10% rabatt på gjeldende sats, noe som betyr at du trenger matematikk for å beregne det totale beløpet du må betale og penger spart.
Kosthold, vekt bevisste folk som holder et våkent øye med sine kaloriinntaket trenger matematikk for å beregne den totale mengden kalorier forbrukes på en dag, en uke og en måned. Dessuten, folk følgende vekt overvåkere kosthold program har flere andre beregninger for å ringe og beregne deres daglige poeng. For å beregne vekten tapet av diett plan også man trenger matematikk. Forstå prosenter hjelpe deg å forstå forhold som proteiner, vitaminer, karbohydrater, osv. er nødvendig for kroppen hver dag, derfor beregne prosentandelen er en viktig del for å organisere kosthold regime.
Budsjett; Uten et månedlig budsjett, kan du lander deg selv og din familie i suppe! Tenk å ikke vite hvor mye penger du har og hvor mye du har lov til å bruke. Dette kan lande deg i fanget til kreditt. Math hjelper deg dele pengene er tilgjengelige i forskjellige fraksjoner for ulike gjøremål og utgifter i huset.
Building Ting, å bygge noe, det være seg et møbel eller noen håndverket prosjektet man trenger matematikk. Måling i centimeter, meter, tommer, fot, etc. Act retningslinjer for bygging. Uten måling, du er som et skip uten ror, er du seiler, men du vet ikke om du nå dine mål. Tenk deg å prøve å bygge en seng uten målinger. Det er umulig!
Arbeid, Uavhengig av feltet arbeid du er ansatt i, må alle matte. Det er ikke bare business analytikere, bank tjenestemenn eller økonomiske regnskapsførere som trenger matte. Vi trenger matematikk for å beregne våre mål, lønn og viktigst av alt, la status!
Bill betalinger; En stor område som omfatter matematikk i hverdagen, er regningen betaling. Selv om du ikke gjør strømregningen, vannregningen eller kabel-TV betalinger, en regning som ingen kan unnslippe er restauranten regningen. Restauranter er steder hvor matte tester kommer for å teste. Du tør ikke tilby å betale for måltidet, med mindre penger i lommen. Du må også matematikk til å dele regningen på en restaurant blant venner og dele utgiftene. Dessuten, på kjøpesenteret, når du plukker opp klær, må du være i stand til å beregne den endelige regningen beløp og betale for det beregning valutaen du har.
Besøker et fremmed land; Forestill reise til utlandet for en ferie uten å vite hvordan du skal konvertere valuta! Valuta er svært viktig, fordi kun ved å konvertere den tilbake i din valuta vil du vite om noe er dyrt for budsjettet eller ikke. For eksempel, hvis du besøker et asiatisk land, kan du klarer å få flere ting på en mindre rente, enn hva du må betale i USA. Men hvis du ikke kan konvertere valutaer, vil du aldri om at du var å få det billigere.
Det er viktig å lære betydningen av matematikk i hverdagen for barna, slik at de vil forstå at å lære matematikk er viktig for deres liv og er ikke et fag utdanning ministrene ønsket å belaste dem med. Kan du be dem skrive viktigheten av matematikk i hverdagen essays å øke bevisstheten om viktigheten av matte!

No comments:

Post a Comment