Saturday 7 April 2012

Gjennomsnittlig pris av Hair Extensions

Hår i dag, borte i morgen, eller enda bedre, ikke noe hår i dag, lange lokker morgen! Jeg er sikker på at du har gjettet hva jeg snakker om. Ja, hair extensions det er! Tenk du har kort hår, som du tror går bra med dine sportslige image. Det er et problem, skjønt. Du har en dato som kommer opp, føler du at du bør 'sport' lange lokker og se ekstra nydelig. Så hvordan forsone du gjør og gir begge situasjonene din beste sjanse? Enkelt! Ved hjelp av hår extensions er svaret på dilemmaet ditt. Før du går for den datoen, bare få noen fine hair extensions fast. Men vent deg! Du kanskje tenker om disse utvidelsene vil tømme lommene, så la meg fortelle deg at det er ikke akkurat så. Vil du vite? Kommer opp med en gang, for deg, gjennomsnittlig kostnad på hair extensions.
Hva er den gjennomsnittlige prisen på Hair Extensions
Som nevnt tidligere, er det en rekke faktorer som går i å bestemme prisen på hair extensions. Her er prisen for hair extensions basert på det, hovedsakelig typen utvidelser.
Type 1, En av de vanligste typen hair extensions er hot fusjon bonding. Bortsett fra å være den vanligste måten å få hair extensions, disse er de mest fornuftige når det gjelder utgifter og tid. Starter på rundt $ 300, får utvidelser gjennom denne metoden kan gå opp til $ 500, eller enda mer. Som navnet antyder, i denne metoden en varm lim brukes til å feste extensions i håret ditt.
Type 2; Clip ons er et annet alternativ du kan velge med hensyn til hair extensions. Dette er en midlertidig løsning hvis du ønsker å få anerkjennende blikk og verdsette kommentarer fra noen som spesielle for din lange låser! Dette er den rimeligste når det gjelder å få extensions for håret ditt. I hår erstatning sentre, får du en pakke med klips på kit i området fra $ 20 og $ 300.
Type 3; Gjennomsnittlig kostnad på hair extensions når det gjelder kald fusjon hair extensions eller binding er mellom $ 1500 og $ 3000 eller mer. Dette er den desidert dyreste alternativet for å komme hair extensions. I denne metoden, hjelper en keratin basert polymer feste extensions i håret ditt. Avkastningen å betale dette hair extensions kostnaden er verdt det, det varer veldig lenge og er generelt mindre skadelig for håret ditt.
Type 4; Veving er en metode der utvidelser er vevd eller flettet i håret ditt. Du har et par valg i dette. Du kan enten ha hår vevd i deler der du vil ha mer av dem, eller har utvidelser over hele ditt opprinnelige hår. Det kan gi deg en virkelig dramatisk utseende. Tidkrevende, vil dette koste i størrelsesorden rundt $ 1500.
Poeng å vurdere
I tillegg til dette, er det noen betraktninger i gjennomsnittlig pris på hair extensions avhenger av om du har delvis hodet dekket med utvidelser eller få det hele ferdig. Så typiske kostnader for den er som følger:; Delvis hair extensions koster rundt $ 300 på det meste, kostnaden for håret ekskludert. Så som beskrevet tidligere, kan den totale kostnaden gå fra rundt $ 400 til $ 800-1000 på det meste. : For dekker hele hodet med utvidelser, går den totale kostnaden inkludert metoden for å bruke og type hår opp til rundt $ 1600 og kan gå så langt som $ 4000. , Hvis det er faktiske, høy kvalitet menneskehår brukes til utvidelser, er det den dyreste typen hår extensions så langt som gjennomsnittlig kostnad på hair extensions er bekymret. Det koster mellom $ 250 til $ 300 for en delvis hode og kan koste mellom $ 1000 til rundt $ 3000 for en full leder. ; Syntetisk hår extensions koste mye mindre, selv om de ikke er anbefalt. Noen ganger kan du også få rabatt på disse prisene, så du kan sjekke det ut også.
Nå er jeg sikker på at du vet hvor mye hair extensions koster, ikke sant? På slutten av dagen vil det også være godt å huske på at oppfølging og vedlikehold av utvidelser vil også være en ekstra utgifter, og selv de hår forlengelse fjerning vil koste et visst beløp.
Det er her jeg stopper utvide artikkelen om gjennomsnittlig kostnad på hair extensions! Ta godt hårpleie tiltak, uansett hva du gjør! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment