Saturday 28 April 2012

Japansk Beetle Spray

Hva er grønn og livlig over? Svaret på dette spørsmålet er ikke så morsomt som du tror. Svaret er japansk biller, også kjent som Popilla Japonica. Japanske biller invadere hjemmene og hager i månedene mai, juni eller juli. Dette skadedyr spiser opp hagen din planter og skaper et rot uansett hvor den går. Først oppdaget i New Jersey i 1916, har japanske biller spredt til de fleste nordvestlige statene i USA. America's klima synes gunstig for denne type bille. Visste du at en voksen japanske bille spiser opp til 400 planter i et år? Dette er ganske situasjon og denne artikkelen på japansk bille spray vil lære deg hvordan du får hagen, bille gratis.
Japansk Beetle Control
Før vi forstår hvordan de skal kontrollere japansk biller, la oss forstå hvordan gjorde de kommer i USA. Japanske biller ble først oppdaget i begynnelsen av 1910 og de begynte å bli et stort problem i USA. Historier sier at de sannsynligvis kom gjennom noen bukser som ble importert fra Japan. Når disse plantene ble plantet i amerikansk jord, disse biller fikk raskt fordel og spredt rundt. I dag er japansk biller komme ut i sommeren og spise hva vi vokser i våre verft. Den japanske billen livssyklus er ca 1 år. Hunnene lå mer enn 200 egg i året. De elsker fôring på roser, bjørk, dogwoods og muntre trær. Den beste måten å kontrollere japansk biller er å sørge for at du lagrer sensitive planter først og for trær og planter som er i din hage. Nevnt nedenfor er ulike japanske billen spray oppskrifter.
Hvordan lage en japansk Beetle Spray
Hvis du har mareritt om japansk biller som kommer og spiser opp planter og busker, prøv dette effektive hjemmelaget japanske billen spray som også er trygt for planter. ; I en gallon beholder, hell ½ kopp kalsiumhydroksid pulver og også legge til 1 ts av alum i det. ; Legg til 1 kopp vann og bland det grundig. ; Hell denne blandingen i en hage sprøyta og spray på berørte trær og busker. ; Pass på at du alltid bruker kalsiumhydroksid pulver til effektiv japanske bille kontroll. Bruk verneutstyr mens sprøyting denne blandingen, og følg instruksjonene på etiketten av kjemikalier. ; Økologisk Spray for japanske Beetles
Japanske biller er plagsomt lite skadedyr som toppen min liste over mest forhatte skadedyr. En av de japanske billen fakta er at disse grønne insekter er umulig å unngå og de elsker å spise alle mine frukter og grønnsaker som jeg vokser med så mye kjærlighet og omsorg. Heldigvis, kan japansk biller styres med mange insektmidler, kulturelle praksiser og ulike oppskrifter av naturlige japanske bille spray.
Prøv dette naturlig japanske billen spray oppskrift. Først vasker de infiserte plantene med vann for å vaske biller av. I en krukke tilsett 3 ss oppvask væske til en liter vann bland godt og hell det i en sprøyte. Spray denne blandingen sjenerøst på den øvre og nedre flater av løv. Du kan også prøve en oppskrift; plasserer en gul panne med såpevann. Japanske biller bli tiltrukket av deres favoritt farge, og de ville kveles i såpevann. Det finnes også forskjellige typer feller for japansk biller. En bruker mat aroma, mens andre bruker kvinnelige feromoner for å tiltrekke seg hanner. Plasser disse fellene bort fra planter og trær. Men hold et øye med disse fellene, fordi de noen ganger samler mer biller enn de kan drepe. Stand i nærheten av disse fellene med en bøtte full av såpevann og slipp dem som de kommer i nærheten.
Håper denne artikkelen på japanske bille spray har utdannelse deg godt nok om disse skadedyr. Sørg alltid er iført munnbind og hansker før påføring av en bille spray på noen av dine planter og trær.

No comments:

Post a Comment