Saturday 28 April 2012

Gavekort Design

En av de beste markedsføring strategier for en liten bedrift er å ha gavekort som kunder og klienter kan gave til sine venner og familie. Enten du har en liten uavhengig konditori, et bakeri, en frisørsalong, en spiker spa, en boutique, en antikk butikk eller en one of a kind hobbybutikk, gir kundene muligheten til å kjøpe gavekort er en fantastisk idé. Gavekort er et flott alternativ for dem som ikke er sikker hva deres kjære ønsker å ha som en gave. Det er bedre enn å gi penger, noe som er litt upersonlig og selvfølgelig gifting noe som mottakeren ikke liker. Men for å lage gavekort for ditt hjem, trenger du god gavekortet design som er elegant og ser profesjonelle. Her vil vi diskutere om gavekortet design, og hvordan du kan lage gavekort for din virksomhet.
Best Gavekort Design
Sørg alltid for at gavekortet design du oppretter for din bedrift er unik og one of a kind. Navnet på butikken eller virksomhet bør fremtredende og design og stil skal være behagelig for øyet. Velg en størrelse på gavekortet som er verken for stor eller for liten. Størrelsen på gavekortet skal være slik at det lett kan oppbevares i en lommebok uten å brette den. Skriftstørrelsen på gavekortet skal ikke være for liten og alltid bruke en dekorativ, men lesbar skrift stil i gavekortet design. Ordlyden for et gavekort bør ikke være for blomstrende og det bør ikke være noen skrivefeil eller grammatiske feil. Husk at et gavekort er en kraftig lavpris markedsføringsverktøy og som sådan, bør gavekort design gjenspeiler bildet og merket av virksomheten din.
Hvis du har et lite bakeri, konditori eller konditori så det beste gavekortet design ville være å ha et vakkert bilde av en bursdag eller bryllup kake. Alternativt kan du også sette en god skisse av en flott kake eller bakverk i tiltalende farger på det ene hjørnet av gavekort. Andre nødvendigheter som bør være i en slik et gavekort design er å ha navnet på virksomheten din i fet skrift, sammen med adressen. En tom plass til mottakerne navn og givers navn, sammen med antall gavekortet løses inn for. Hvis du har en liten boutique eller en frisørsalong, oppretter du et gavekort design som har en skisse eller et bilde av en stor designer kjole eller eit element i salongen. Ikke glem å gi en kort beskrivelse av den type tjenester som tilbys på spaet, eller hvilke typer klær funnet i boutique, på baksiden av gavekortet. En gave sertifikat design bør alltid være unikt og personlig, slik at folk blir tiltrukket mot det og blir overtalt til å kjøpe dem for sine kjære.
Gavekort Design Template
Her er to gavekortet malene som vil gi deg en idé om hvordan den skal utformes.
Gavekort
Naomi's Boutique
Fulham Street, 12 Main Street, London
Telefon: 512,321,4653
To ..................................
Fra
Gavekort $............Value

Gavekort
Rachel's fransk konditori
Fransk Pastry Makers
Fulham Street, 17 Main Street, London
Telefon: 512,326,4951
Presentert for ..................................
I mengden av $................................
Fra
Utløper ..................

Disse var to utvalg gavekortet design ideer som du kan bruke for din virksomhet. Mange gratis gavekort design maler er også tilgjengelig på nettet, og du kan bruke dem til å lage et flott gavekort design for din bedrift. Pass på at gavekortet design du velger er stilig og matcher bildet du vil prosjektet av virksomheten din.

No comments:

Post a Comment