Monday 23 April 2012

Bil tilbehør for Girls

Hver jente har denne drømmen. En drøm som hun vil være en ung kvinne en dag. Og hun får en ting som vil gjøre henne føler alle vokst opp. Alt i kontrollen. Hun vil gjøre feil i begynnelsen, men hun vil lære av dem. Hun vil være sterk og næring hennes forhold. Hun vil sørge for at hun gjør alt i sin makt for å se at ingenting skader det. Det er hennes baby, hennes liv, hennes bil! Og når det kommer til bilen sin, det er ingenting som en jente ikke vil gjøre for å beskytte det. Og det er så mange ting hun vil gjøre for å holde seg snazzy og nydelig! Så hvis du er på utkikk etter noen kule bilen tilbehør for jenter, les videre. Du vil elske disse flotte ideer for bildeler og vil definitivt ønske å få noen selv!
Cute Bilen For Girls
Så, har du fått din drømme bilen. Og du elsker måten den ser ut. Men du vil den skal se annerledes ut enn alle de andre som er på gata. Så, hva skal du gjøre? Snuble? Vel, bare tenk på det på denne måten. Hvis du kjøpte et par nye jeans, det er den nyeste raseri, hva ville du gjøre for å kontrollere at du ikke ser ut som en klone av muligens hundre jenter med samme jeans? Accessorize selvfølgelig! Så hvorfor ikke gjøre det samme med bilen din? Ja! Nedenfor er noen stor bil tilbehør for tenåringsjenter og unge kvinner også! Sjekk dem ut og sprite opp søte lil baby!
Car Seat Dekker, Comfort er svært viktig, enten det klærne eller bilen. Dressing opp bilen er som å kle på deg! Hva er poenget med iført en kjole som er oh-så-nydelig, men gjør du ønsker å skynde seg hjem og få inn i joggebukse? Med klær, det er også mulig, men når det kommer til bilseter, må du få noe virkelig behagelig, fordi du trenger trøst mens du kjører. Hvis du ikke er komfortabel, vil du ikke kunne konsentrere seg. Og hvis du ikke konsentrere mens du kjører, vel, vet du. Men du kan alltid ha flotte, men likevel komfortable seter til bilen din. Surf på internett for noen gode tilbud på bilinteriør eller besøke din nærmeste bilrekvisita forhandler for noen myke og komfortable seter!
Bil magneter; Aah! Ingenting sier "jeg elsker at jeg er jente" mer enn noen fancy bil magneter. Og det er et så bredt spekter av dem at du vil bli sliten bare ute. Det er som shopping for øredobber. Du vet at du trenger bare 2-3 par (en gang kjøpe .. teehee), men føler du liker å kjøpe dem alle (som kan skje etter hvert). Det jeg ville foreslå er å velge, et tema eller en farge ordning for din bil og utstyre den i farger som passer temaet. Velg mellom sommerfugler, insekter, logoer, tøfler, hjerter, blomster, osv. for å gi den ekstra feminin touch til bilen din! Bortsett fra magneter, kan du også gå inn for noen ganske klistremerker for biler! De ser flott ut også!
Bil Nøkkelringer; flaunting über cool bil er ikke nok. Du absolutt MÅ ha en kjempeflott nøkkel ring å holde bilnøkkelen. Nøkkelknippet ditt skal identifisere seg med bilen. Akkurat som en pose som utfyller kroppen din type, bør nøkkelknippet ditt gjøre det samme. Hvis bilen er i en pastell skygge, velger du en lignende farge nøkkelring. For lyse farger, ta deg velge fra så mange levende og glamorøse nøkkelringer flom bilen tilbehør butikkene! Big is beautiful er mottoet jeg følge når det kommer til nøkkelringer. Du kan gå for små er veldig bra, vanlig er kraftig eller fargerike er coquette!
Bil Vaser; Ja! Det er riktig! Bil vaser er de siste til å treffe bil tilbehør for jenter krets. Min personlige favoritt også. Du føler deg som en blomst, men du kan ikke ha en i håret til arbeid eller skole! Hva å gjøre? Bare få bilen en blomst vase i stedet! Nå er jeg ikke sier det vil holde en hel bukett, men det vil definitivt holde en eneste pen blomst (eller to). Det burde gjøre det, synes du ikke? Jeg er sikker på at du vil bli fornøyd med en eneste blomst pryder bilen.
Bilskilt, Du trodde jeg glemt, ikke sant? Vel, jeg spart det beste til det siste jeg gjette. Chic bilskilt for en jentes bil kan være som den lille sorte kjolen i kvinners klær. Alle jenter må ha en. Her er noen gale lisens plate ideer til bilen din. ; Få din favoritt kallenavnet. ; Navnet på din favoritt by. ; Hvis du er en del av en klubb, får sin logo på nummerskilt. ; A tegneseriefigur du elsker. ; Hvis du er god på kunst og håndverk, hånd dekorere det med et kreativt design av din egen. ; Et sitat eller si at du mener i.; Dette var noen ideer for fancy bilskilt som du kan prøve ut. Bare husk å ikke bryte noen kjøretøy lisens plate registrering loven mens de gjør det.
Så, det var alt jeg hadde å si om awesome bil tilbehør for jenter. Ta godt vare på bilen din. Kjør trygt og ALDRI drikke og kjøre! Happy accessorizing!

No comments:

Post a Comment