Thursday 26 April 2012

Best Basement Gulv

Planlegger du å renovere kjelleren, og gjøre det til en brukbar plass? Vel, jeg er sikker på at alle av oss ville elske den ekstra plassen, men den største utfordringen, mens kjelleren remodeling eller etterbehandling er høy luftfuktighet og fuktighet. Lurer du på hva de skal gjøre? For å nyte den ekstra plassen, må du se etter de beste kjelleren gulv. Det er meningsløst å dekorere kjelleren bare for å se gulv, tepper og møbler blir skadet av vann eller fuktighet. Et annet problem forårsaket på grunn av fuktighet er det vekst av mugg og mugg. Så, hvis du ønsker å slå kjelleren fra en dumping sone til en levelig plass, sørg for at du takle problemet med fuktighet først. Før han flyttet til det aspektet av beste kjeller gulv alternativer, la oss finne ut hvilke faktorer ansvarlig for å forårsake fukt i kjelleren.
På grunn av direkte kontakt mellom kjelleren konkrete sub-gulv, vann siver gjennom sprekker i betongen og skader kjelleren gulv. Før du sjekker ut de beste kjelleren gulvbelegg ideer, må du enten ringe ett gulv spesialist eller se etter fuktighet ved denne enkle testen. For dette, må du få tak i en tett plast ark. Tape biter av denne plast arket til ulike deler av underetasje. Sjekk biter av plast ark etter 24 timer. Hvis det er noe fuktighet på undersiden av arket, så må du oppsøke gulv spesialist. Før legging kjelleren gulvbelegg, må sprekkene i betongen stiftelse eller aspekter forbundet med avløp utredes. Når alt dette er sortert ut, kan du sjekke ut de beste kjelleren gulv alternativer.
Best Basement Gulv Options, hva er den beste gulv for kjelleren? Vel, hvis kjelleren er godt beskyttet mot fuktighet, kan du sjekke ut diverse gulv alternativer.
Betong Gulv; I regionene hvor det er mye regn og fuktighet, betong gulv er best gulv for kjelleren. Du ville ikke å skall ut mye penger for denne type gulv, og det er holdbart. Noen mennesker kan ikke liker det på grunn av mangel på visuell appell. Vel, kan du ha betonggulvet beiset eller malt for å gjøre det ser bedre. Det eneste problemet med dette gulv er at du kanskje føler deg kald mens du går på den barbeint.
Konstruert Hardwood Flooring; Hvis du planlegger å bruke kjelleren som boareal, kan du sjekke ut konstruert parkett. De som ikke er så ivrig på å bruke betong gulv, kanskje liker ideen om å bruke denne type gulv. Siden er det gjort ved å legge lag av harde materialer, har den evnen til å tåle fuktighet i stor grad. Det er sikkert bedre enn den tradisjonelle naturlige tregulv. Det er ikke så tykk som den naturlige tregulv og derfor installasjon av ekstra isolasjon er lettere. Du kan ha det beiset eller malt for å matche dine møbler og andre designelementer. Siden, betyr det ikke beholder støv og allergener, er det en av de beste gulv alternativer for de som har luftveisproblemer. En av ulempene med dette gulvet er kostnadene.
Keramisk Flislegging, Hvis fukt problemet har blitt tatt vare på, så kan du også ha keramikk eller porselen fliser installert. Hvis undergulvet som disse brikkene vil være vedlagt er tørr, da limet forblir intakt i lang tid. Hvis du planlegger å bruke keramiske fliser på gulv i kjelleren, så sørg for at sub-gulvet er forberedt seg godt av den person som installerer dem. Disse brikkene kommer i flere utførelser, og du kan velge design som går godt med interiøret i kjelleren.
Laminatgulv, Hvis det ikke er noe problem forbundet med fuktighet, er en av de beste kjelleren gulv alternativet bruk av laminatgulv. Denne type gulv er ikke veldig dyrt. Den kan enkelt installeres og kan gjøre kjelleren ser flott ut. Hvis det er noen fuktighet, ikke bruk den som den kan bli skadet og i motsetning til parkett, kan det øverste laget ikke tas ut for lakkering. Du kan da ha en profesjonell gulv ekspert. Selv tepper kan også plasseres over gulvet, men hvis fuktigheten nivåene er høye, da teppene kan bli ødelagt på grunn av vekst av mugg og mugg. En annen type gulv som kan brukes er ark vinyl gulv.
Så, dette var litt informasjon om beste kjeller gulv systemer. Dessuten bruker de beste kjelleren gulv, bør du også ta i bruk kjelleren avfuktere for å kontrollere fuktigheten. Hvis du planlegger å konvertere kjelleren til et levende plass, bruk den beste kjelleren gulv som er slitesterkt og også ser flott ut.

No comments:

Post a Comment