Saturday 7 April 2012

Popcorn tak Texture

Popcorn tak tekstur og vegger var svært populære for et par tiår siden, og betydde elegant og stilig interiør. Men ikke så populært i dag, mange folk tror det å være en flott måte å legge til et interessant element til flate tak. Denne formen for strukturert taket er lett å påføre deg selv, selv om dens vedlikehold kan være litt vanskelig. Gitt her er metoder for å bruke en popcorn tekstur taket, reparere den, og fjerne det når det er nødvendig.
Hvordan søke Popcorn tak Texture, Før du starter programmet med popcorn taket tekstur, sørge for at du bruker riktig verneutstyr for å hindre deg fra å bli kvalt i støv og maling. Overaller, hansker, sko, hodeplagg og vernebriller, bidrar alle til høyre antrekk når det kommer til å starte opp et maleri jobb. Også plassere store plast ark på gulvet, slik at den drypper malingen forlater dem upåvirket. Hvis du ikke male veggene dine, sette opp plastikk ark på veggene også. Med dette preparatet forhånd, er det nå på tide å anvende popcorn taket tekstur. ; Hvis taket har fersk søkt gips gips, bruke et strøk drywall primer før du begynner å male er avgjørende. Også, hvis taket er av en annen farge, påfør et tynt lag med hvitt tak maling på den. Når den er helt tørr, du er klar til å gå videre og bruke popcorn teksturen. ; En popcorn tekstur mix er lett tilgjengelig i markedet, har forberedelse prosedyren som er nevnt på den. Legg halvparten av mengden vann du har blitt bedt om å bruke til å forberede blande i bøtte, og legg halvparten av blandingen i det. Rør det godt. Du kan trenge en maskin-drevet padle mixer for dette formålet. Når denne kombinasjonen er klar, legg på resten av blandingen og vann, og avslutt utarbeidelse. Konsistens på blandingen bør være i henhold til instruksjonene gitt av produsenten. ; Bruk en tekstur hopper for å skape den ønskede teksturen. Hell mengden av miksen som anbefalt av produsenten. , Etter å ha koblet elektriske teksturen sprøyta også kjent som popcorn tak sprøyta, første spray litt maling på et stykke papp, for å sjekke for konsistens og om det er den type teksturen du ønsker. ; Start prosessen med popcorn tekstur program, i et tynt, jevnt lag. Når du har fullført prosessen for hele taket, la den tørke. Når tørr, gjelder et annet strøk for å sikre at hele taket ser enda. ; Prosessen med popcorn tekstur programmet er nå fullført. Gå videre og ta på seg oppgaven å male popcorn taket. Du kan også ta en titt på denne prosessen med å rydde popcorn tak, som det er en litt vanskelig oppgave.
Hvordan Reparer Popcorn tak tekstur, Reparasjon av popcorn tekstur taket er litt vanskelig, siden forskjellene i tekstur er lett merkbar når du prøver å reparere en bestemt patch. Videre må du angripe den grunnleggende årsaken til skaden gjort på taket (for eksempel, popcorn taket asbest i så fall en profesjonell må håndtere reparasjon og fjerning), ellers reparasjonen vil bare være midlertidig. , Hvis det er et hull eller en sprekk i taket som må repareres, så du må først fylle opp hullet med en sparkelmasse før du fortsetter med reparasjonsprosessen. Hvis det er en vannlekkasje, må du først ta seg av det før du reparerer taket. Else, bruke en primer før du reparerer taket, slik som å tørke opp lekk området. ; Bruk sandpapir til å skrape rundt det skadete området, og fjerne de omliggende struktur. Bruk en primer på området for å forberede den for en touch opp. , For et lite område, er det lettere å bruke en berg pensel enn en popcorn tak spray. Få riktig maling match for taket. Klargjør mix som per strukturen som allerede råder på den. Som tilfellet er med bruk fersk popcorn tekstur, først prøve ut blandingen på et lite stykke papp. ; Slutt gjelder teksturen til det skadede området. Hvis det er nær en vegg, slik at veggen er dekket for å forhindre på malingen påvirker den. , Pass på at konsistensen er lik den omkringliggende tekstur. Ikke hold male over det, slutter etter to minutter. Etter at den tørker undersøke om det samsvarer med området rundt. Male delen hvis den ikke gjør det. ; Slik fjerner Popcorn tak Texture; Hvis du er lei av popcorn taket, revolusjonere interiør, så er det på tide å komme ned til arbeid og fjerne tekstur på taket. Popcorn taket fjerning er en enkel oppgave som du kan utføre selv. For dette, må du fjerne møblene fra rommet ditt, dekker veggene og elektriske brytere, og slitasje verneutstyr akkurat som du hadde blitt bedt om å samtidig bruk av popcorn tekstur. Slutt for prosessen med fjerning, kan du referere til denne artikkelen med å fjerne popcorn taket.
A popcorn tekstur taket vil vare så lenge du tar godt vare på den. Selvfølgelig, hvis du bare ønsker å gjøre unna med det, så fjerner den og velger en mer moderne stil er det beste alternativet.

No comments:

Post a Comment