Wednesday 4 April 2012

Hvorfor er Family Viktig

Betydningen av familie, i leksikalsk vilkår, "Foreldre og deres barn, betraktes som en gruppe, enten boligen sammen eller ikke." Men i virkeligheten, bør familien bli definert som, 'Familie: En sosial enhet hvor faren er opptatt med parkeringsplass, barna med verdensrommet, og moren med skapplass.' - Evan Esar. Nå en dager familie har blitt et sted der du sover mesteparten av tiden, snakke mot dine ønsker i noen minutter og ta eller gi penger. På grunn av et slikt forhold, mange unge føler at de er beheftet med en unødvendig ting som kalles familien, da de kunne gjøre bedre uten det. Men disse kiddos ikke forstår at det er familien som har gjort dem i stand nok til å stille spørsmål ved betydningen av familien! Hver forhold har sin egen betydning, venner har sin betydning og familie har sin egen. For noen venner er det eneste viktige forhold i livet. Men de er ikke klar over at familien kan erstatte venner, men venner kan ikke erstatte familie. Selv om venner godtar deg mens du er, er det familien som finner kroker i deg, slik at du blir kvitt disse feilene og bli en bedre person. Det er kun familien som elsker deg, betingelsesløst. Dette var bare noen få følelsesmessige svar på spørsmålet ditt, hvorfor er familien viktig. La oss ta en titt på mer praktisk seg nå.
Hvorfor er Family viktig i livet
Sikkerhet Trenger: Dette er en av de viktigste svaret på hvorfor er familien viktig for samfunnet. Følelsen av frykt er tilstede i ethvert menneske, alle av oss trenger å føle seg trygge, er sikkerhet viktig for jevn drift av livet vårt. En familie har en som sikkerhet. Antallet eller styrken av familiemedlemmer ikke betyr noe, en kjernefamilie eller en felles familie gir deg en følelse av å være trygge. Dette er fordi du vet at din familie vil stå ved deg, uansett hva. Du trenger ikke å kjempe på egen hånd mot noe alene, hjelper denne følelsen i fremdriften av mennesket som han ikke trenger å være bekymret for hans sikkerhet. Sikkerhet refererer også til sikkerheten rundt moral, eiendom, og sysselsetting.
Psykologiske behov: Akkurat som grunnleggende behov, et menneske også har mange psykologiske behov. Oppfyllelsen av disse behovene er nødvendig for den mentale og fysiske vesen. Så hva er disse behovene? Vel, trenger alle hengivenhet, takknemlighet, en følelse av tilhørighet, kjærlighet, osv. En familie forhold gir deg alle disse tingene, uten at du krevende for det. Det gir deg ikke bare kjærlighet, men også øker din tillit fra tid til annen. Den lærer deg den moral og prinsipper i samfunnet, på en måte, lærer den deg hvordan du kan overleve i verden utenfor.
Andre grunner: Å være et sosialt dyr, at vi er, vi trenger selskap. Selv om vi liker å tilbringe tid alene, kan vi ikke leve lykkelig alene, alltid. Familie gir oss grunner til å le, gråte og tenke. En familie gir ett med grunner til å leve livet. er Familiemedlemmer de eneste som føler virkelig for deg, de er de eneste som virkelig bryr seg for deg. Den beste delen av en familie, holder de på å gi deg, uten å forvente noe tilbake. Dine venner eller til din kjære vil forvente at du omsorg, kjærlighet til ham, men familien vil ikke forvente dette. Ingen tvil om de vil føle seg dårlig, kan de til og med klage om kaldblodig naturen, men de vil ikke slutte å elske og omsorg for deg!
Jeg er sikker på at denne artikkelen har hjulpet deg å bli kvitt spørsmålet hvorfor er familien viktig for deg, for alltid. Husk alltid at det gode i deg, skyldes din familie. Det er denne enhet av samfunnet som du kan slå til, selv om du har gjort noe alvorlig, noe galt. Du er en del av det, gjerne som er heldige nok til å ha en familie!

No comments:

Post a Comment