Tuesday 24 April 2012

Dusj Mold fjerning

Mold og mugg er mareritt for de fleste huseiere. Den stygge svarte mold at infests badet, vil ofte trenger du å føre en kontinuerlig krig mot den, komplett med våpen og ammunisjon. Mold og mugg er typer sopp som tar rot og formere seg på steder med varme og fuktighet. Dusj mold fjerning er en husarbeid rutine som du må holde på, for å sikre at badet ditt holder mugg gratis og ren. Selv om det kan virke i utgangspunktet som om du kjemper en tapende kamp, ​​litt omsorg og innsats kan gå langt i å sikre at badet forblir tørt og mugg gratis. Følgende er noen tips for å hjelpe deg videre.
Hvordan Clean dusj Mold
Mold trives i områder av varme og fuktighet, som i hovedsak grunnen til at det blomstrer på badet, og dusj mold er spesielt sta på grunn av stadig eksponering for fukt. Når det er sagt, når du finne ut hvordan du kan bli kvitt dusj mold, blir det lettere å kjempe, ved konsekvent å bruke mold fjerning agenter. Følgende er noen trinn for dusj mold fjerning:; Det første trinnet er svart mold gjenkjenning - for å identifisere hvor blir formen proliferating. Oftere enn ikke, vil mugg være synlig langs caulk som linjer dusjen, så vel som på flisene, eksponerte vegger og tak, og også på dusjforheng. ; Bruk beskyttende gummi hansker til hendene, spray litt varmt vann blandet med et sterkt vaskemiddel på området du ønsker å rengjøre, deretter bruke en børste med noen albue fett, og skrubb vekk. Dersom formen kommer av med dette, vask av med varmt vann, og tørk med en ren papir håndkle, og helt tørr. ; Noen ganger dusj mold fjerning med vanlig rengjøringsmidler er ikke mulig, og du trenger spesielle rengjøringsmidler for å takle problemet. Nå, mold fjerning produkter er kommersielt tilgjengelig, som er laget spesielt for å behandle dusj mold og mugg. Black mold fjerning med blekemiddel er en effektiv måte å kvitte seg med dusj mold, bland en del bleike med én del vann og spray på overflaten, tørk av og la tørke. ; Mold langs caulk er mer gjenstridig enn de fleste - i visse tilfeller, er den eneste måten å håndtere det å fjerne caulk helt, rense ut rusk på basen og deretter relé caulk. ; Dusj Mold Forebygging
Når du har blitt kvitt dusj mold, er neste skritt å redusere forekomsten med noen forebyggende metoder. Ettersom badet er kontinuerlig utsatt for vann, og fukt og fuktighet hjelp mold vokse, er ventilasjon viktig. Prøv og holde vinduene åpne når du tar en varm dusj, slik at damp å unnslippe. Hvis det ikke er å installere mulig bad fan, og holde den i gang under og etter dusjen, for å fremskynde tørkeprosessen. Tørk av dusjnisje etter bruk til den er tørr, og rent jevnlig med blekemiddel for å redusere dusj muggvekst. Siden dusjforheng er også utsatt for å utvikle flekker av mugg, vaske dem regelmessig med en god vaskemiddel, og bruk en løsning med eddik i den til den endelige skylling. Hvis du er komfortabel med å bruke blekemidler, fungerer eddik godt som en erstatning for å hemme mold vekst. Til slutt, mold blomstrer i mørket, slik at dusjen området er sterkt opplyst.
Dusj mold farer omfatter en rekke respirasjonsproblemer, mage infeksjoner og allergier. Dens viktig å stoppe mold vekst som black mold helseeffekter kan ta sitt toll på kroppen din, spesielt siden du er utsatt for dem hver dag. Dusj mold fjerning kan takles med regelmessig rengjøring rutiner og enkle forebyggende tiltak for å retard sin vekst og utseende. I tillegg, bli kvitt dusj mold jevnlig, sikrer familien din er trygg fra sykdom og smitte, og som en ekstra fordel, holder badet ditt tørt!

No comments:

Post a Comment