Wednesday 29 February 2012

Attic Isolasjon Typer

Isolering av loftet er en fin måte å spare energi og forbedre energieffektiviteten av huset. Du kan sikkert spare noen ekstra dollar på strømregningen på grunn av isolerende huset loftet i en rimelig prisklasse. Loftet isolasjon brukes hovedsakelig for å spare oppvarming elektrisk regninger i løpet av vinteren og regner. Når det er kaldt ute, du generelt satt på oppvarming systemer for å varme opp huset. Denne varmen er fanget inne i selve huset på grunn av isolasjonen til stede i de ulike områdene av huset. Som loftet er det høyeste rommet i huset, isolerende det vil sikkert hjelpe felle ganske mye varme, og lagre den elektriske ovnen regningen. Dette hjelper deg å kjøre varmeapparatet for en kortere periode og feller varmen så huset er varmt for en lengre periode. Det er mange materialer som du kan isolere loft og disse loft isolasjon typene er nevnt nedenfor, så ta en titt.
Typer Attic Isolasjon
Det er mange loftet isolasjonen typer som brukes for å spare energi rundt og inne i huset. Når disse isolasjon er installert på loftet, på grunn av materialene som brukes, fanger de varmen som er generert på grunn av elektriske ovner og roter den i hele huset selv når varmeovner er slått av. Alle disse materialene kombineres også for å senke loftet isolasjonen kostnader og dermed brukes mye. Nevnt nedenfor er noen få typer av disse materialene som brukes til å isolere ditt hjem loftet, så finn ut hvilken ville være perfekt for huset ditt.
Glassfiber Attic Isolasjon, Dette er den mest brukte loft isolasjon typer i moderne hjem som den er lett tilgjengelig. Glassfiber benyttes i tak, vegger og å pakke rør som det er kjemisk stabilt, ikke-brennbare og brytes ikke. Stiv glassfiber isolasjon smelter hvis det er nok varmen som er generert rundt den, så den ikke gir hemmende egenskaper for ditt hjem. Siden det ikke er vanntett, vil den absorberer fuktighet å gjøre et dårlig isolasjon valg i fuktig atmosfære. Det stive skum isolasjon er også en av de brukte typer og kan være godt valg, men ikke for fuktige områder.
Cellulose Attic Isolasjon; Dette er også en av de kjente loftet isolasjon som brukes i mange hjem. Cellulose er et biprodukt av papirindustrien og er mer rimelig enn glassfiber isolasjon. Hvis du ser på glassfiber vs cellulose isolasjon, er cellulose kjent for å vise bedre isolerende egenskaper ved lavere temperaturer enn glassfiber og de andre, og dermed kan brukes i fuktige og kalde klimatiske områder. Det er også mindre gjennomtrengelig for luft bevegelse enn glassfiber så hulrom ikke er utviklet seg svært lett i isolasjonen.
Mineral Wool Attic Isolasjon, Mineralull er også kjent som steinull, og er et produkt av stål slagg. Den er laget ved å kombinere denne slagg med andre kjemikalier, oppvarmet og deretter spunnet inn i en fibrøs materiale som brukes som isolator. Det er mange pluss poeng av dette loftet isolasjon som, er ikke råte, ikke brenne eller smelte, og det gjør ikke engang absorberer fuktighet. Det er en permanent isolerende materiale slik at du ikke trenger å bry seg om endring av isolasjonen i ganske lang tid. Dette er et stort materiale som brukes, når typer isolasjon i forhold hensyntas fordi det er svært nyttig. Et annet godt poeng om mineralull er at den ikke støtter mugg eller mugg, derfor er det ingen infeksjoner som er forårsaket til loftet. Det er noen helsemessige problemer som kan være forårsaket mens du arbeider med dette produktet, og dermed sørge for at dine øyne, er hud og lunger beskyttet.
Med disse ulike loft isolasjon typer, ville du ha funnet ditt valg av isolasjonsmaterialer. Det er alltid nyttig å få hjem og loft isolert som det sparer mye energi, så gjøre et godt valg!

No comments:

Post a Comment