Thursday 9 February 2012

Apatitt: Bruk av Apatitt

Apatitt er navnet gitt til en gruppe av fosfat mineraler som inkluderer Hydroxylapatite, Chlorapatite, Bromapatite og Fluorapatite. Hydroxylapatite er en stor bygning materiale av tannemaljen og bein mineral. Imidlertid er Fluorapatite bedre enn Hydroxylapatite på motstand sure korrosjon, derav, tannkrem inneholder vanligvis enten Sodium Fluor eller Sodium Monofluorosulphate. Også gjør fluoridated vann byttehandel, i tennene, fluor ioner for hydroksylgruppen i apatitt. Apatitt, men finnes over hele verden, blir i stor grad finnes som mineralforekomster i Russland og Kola, halvøya. Den finnes i sin blå og lilla krystall former i Ehrenfriedersdorf, Tyskland. Det fargeløse variasjon oppstår i Østerrike og Portugal. Gigantiske apatittkrystall innskudd har vært utvunnet for industrielle formål i Marokko, Israel, Tunisia, Egypt og Nauru. Apatitt bruker spenner over ulike områder og bruk av apatitt bestemme ulike former for det som vi kjenner - som et mineral, som en gemstone eller som apatitt krystaller.
Bruk av Apatitt som Mineral
Som et mineral, er apatitt hovedsakelig brukes som fosfor kilde for produksjon av gjødsel. Les og Lær mer om fosfor bruker. Apatitt mineralske bruker utvide også til fluoridating vann, og et beskyttende lag med apatitt på metaller hindre det fra å ruste. En av de viktigste fysiske egenskapene til apatitt er at, i sin mineral form, er apatitt svært stabilt og ikke lett oppløses i et naturlig miljø. I sin mineral former, alle Apatitt har evnen til å absorbere radioaktive og metalliske forurensninger, og holde dem låst. Dette er en av de mest betydningsfulle apatitt egenskaper som gjør det til et utmerket valg for å fjerne radioaktive forurensninger, som Strontium-90, fra grunnvann. Les mer om radioaktivitet og gå gjennom listen av radioaktive elementer å vite litt mer om dem. Apatitt kan også brukes som en malm mineral for sjeldne jordmetaller som Scandium, Yttrium og de femten Lanthanides - Cerium, Praseodymium, neodym, Promethium, Samarium, europium, Gadolinium, Terbium, Dysprosium, Holmium, Erbium, Thulium, Ytterbium og Lutetium . Siden Apatitt er ikke radioaktivt, er det å foretrekke fremfor andre tradisjonelle sjeldne jord malm for å hindre miljømessige farer ved mine tilling. Som et spørsmål om faktum, apatitt bruker er utbredt i Hoidas Lake Rare Earth Elements Mining Project. Bla gjennom noen sjeldne jordmetaller.
Bruk av Apatitt som Gemstone
Apatitt score 5 på Mohs skala fra hardhet, der Talc score 1 og Diamond score 10. Derfor, mens det er ikke så myk som Talc, er det definitivt ikke like sterk som Diamond. På grunn av denne grunn, Apatitt, som edelstener, er ikke veldig populære som smykker elementer. Har imidlertid funnet av neon blå-grønne utvalg fra Madagaskar gitt det noen anerkjennelse i gemstone smykker kretsen. Selv om ikke så populær som en juvel, Apatitt som en edelsten, er høyt ansett for sin alternative helbredende egenskaper. Apatitt gemstone healing har seiret siden aldre, og er kjent for å være en stor åndelig rengjøringsmiddel. Dette gemstone, spesielt varianter har nyanser av blått, representerer Wind element som gjør den til et kraftig influencer av kommunikasjon, medfølelse og innsikt. Air er elementet som reglene apatitt, mao det er en stimulator av psykisk gaver som klarsyn, clairaudience og clairsentience. Apatitt er en stor krystall for Gemini innfødte, og er utmerket til benektende noen fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige blokker. Det har vært forbundet med appetitt kontroll og vekttap over århundrer, og antas å avverge virus.
Blue apatitt bruk inkluderer healing fysiske forstyrrelser som tannverk, hodepine, stimulerende syn, kur vertigo og styrke immunforsvaret. Dette gemstone hjelper også på å tappe inn i drømmer og det underbevisste sinn for å finne svar på dypt forankret problemene i det daglige liv. Det klarner opp følelsesmessig rot og gir en høyere perspektiv på situasjoner og synspunkter. Apatitt krystaller som er gul-grønn farge antas å være i stand til å fjerne negative følelser og energier, og er nyttig å gjøre en individuell mottakelige for positive vibrasjoner.
Denne kalsium fosfat mineral, men lite kjent for lekmann, og tilbyr et eller annet til alle samfunnslag, men vi knapt realisere sin tilstedeværelse! Som et mineral, fostrer det økologi og som en gemstone introduserer den skjønnhet og klarhet i våre liv. Apatitt bruker og fordeler er så forskjellige i natur at dette mineralet har en nisje følgende i både industrielle såvel som personlige sfærer av eksistens.

No comments:

Post a Comment