Friday 10 February 2012

Interiør Paint Color Ideas

Når du er oppussingen huset, den beste måten å gi den et helt nytt utseende, er å gå for en maling jobb. Å velge riktig interiørmaling farger og nyanser er svært avgjørende. For det trenger du god innvendig maling farge ideer. Interiør huset maling ikke bare kommer i utallige nyanser og farger, men de er tilgjengelige i forskjellige teksturer og utførelser også. Uansett hvor gode arkitekturen av hjemmet ditt, vil en dårlig coloring jobb ødelegge interiøret i huset. Interiør maling farge ideer avhenger av hvilket rom du maler. Det er best å følge en fargepalett og ordningen mens du gjør opp rommet ditt. Ikke bare velger den enkle veien ut og male rom i hvit og lys gul, eksperimentere med lyse og dristige farger, og du må interiører å dø for. Interiør maleri med tiltalende farger vil gjøre huset ditt ser mer attraktive. Her vil vi diskutere alt om interiør maling farge ideer og hvordan du skal velge riktig maling farge.
Home Interiør Paint Color Ideas
Å forvandle huset til et hjem, trenger du den beste interiør maling farge ideer. Dette betyr ikke at du leie en interiørarkitekt og la alle opp til ham / henne. Ditt hjem skal reflektere din personlighet og stil, og den beste måten å gjøre det er å velge ditt eget interiør lakkfarger. For å vite hvilke farger gir en varm og avslappende atmosfære, og hvilke farger som er rolige og kjølige, trenger du å vite mer om interiør maling farger og kombinasjoner. Rød, gul, oransje og fersken er alle varme farger og de er best brukt i stuen, landlig stil kjøkken og solrik Søn rom. Ethvert rom som mottar lite sollys vil ha stor nytte av å være malt i en varm fargetone. Et mørkt rom kan kjapt gjøres om til en varm opphold ved å male den i en solrik gul farge. En monokromatisk maling farger eller en komplementær fargevalg fungerer veldig bra her. Du kan også kombinere to farger som en blek gul med en dyp rød. Bare male en av veggene en rik rød og de tre andre veggene i en lysegul.
Rommene er steder hvor en person ser etter fred og ro. God huset innvendig maling ideer til soverommet ville inkludere kule farger som lys blå, havet grønn, lime grønn, lilla og lavendel. Maleri soverommet på et kjølig fargepalett, vil gi den en beroligende og romantisk atmosfære. En kul interiør fargevalget fungerer også bra i stuen og et moderne kjøkken. En kombinasjon av stål grå vegger med krom og rustfritt stål og apparater er akkurat den rette fargepalett for et moderne kjøkken. For å legge litt farge inn i denne monokromatiske fargene, bare pass på at du har dekorative elementer som fargerike tepper, tekanne etc. for et utbrudd av farge.
Mens velge interiørmaling farger til hjemmet ditt, ikke glem funksjonelle rom som spisestuen og biblioteket. Et bibliotek eller studere er et sted for seriøst arbeid, og de beste interiør maling farge ideer for disse rommene er oliven, brun, tan og mosegrønn. Disse fargene passer veldig godt med tre bokhyller og andre tremøbler i rommet. Et spisestue er der familien samler sammen for måltider og så det burde være malt i muntre farger. Farger som aubergine, burgunder og jade grønne er gode maling fargevalg for spisesalen.
Dette var alt om interiør maling farge ideer til ditt hjem. Hvis du velger interiør hus maling farger med omhu, vil du kunne lage alle typer atmosfære i rommene. Farger spiller en viktig rolle i å definere vårt humør, så velg interiørmaling farger med omhu.

No comments:

Post a Comment