Tuesday 21 February 2012

Color Kontakter for Dark Skin

Få en ny garderobe eller en ny frisyre kan gi deg en stor makeover. Men det er en ting som du kan gjøre for å seriøst oppdatere din stil, uten å bruke en hel masse. Endre øyenfarge kan gi deg en fornyet image som passer din personlighet. Forvirret? Noen av dere lurer kanskje på hvordan kan en person endre hans naturlige øyenfarge. Svaret er enkelt, med den magiske fargede kontaktene. Det er ikke et nytt begrep for oss så mange kjendiser dem bærer hele tiden. Mennesker med lys-farget hud har ikke noe problem å velge fra et bredt utvalg av fargede kontaktene. Problemet oppstår for de som er garvet eller har mørk hud. Det er ikke mange valg igjen, og pluss, dersom du velger feil farge på huden din tone, kan du seriøst gjøre et fashion faux pas. Så, hvis du ikke ønsker å gjøre den feilen, så gå gjennom artikkelen der vi har gitt detaljerte opplysninger om hvilken farge kontakter for mørk hud ser best.
Du trenger en resept for fargede kontaktlinser, selv om du bare ønsker å kjøpe ikke-korrigerende fargede linser. Men før du gjør en avtale med optikeren din, må du ha fullstendig informasjon om fargede linser. Og siden denne artikkelen er dedikert til folk med mørk hudfarge, vil forslagene bli begrenset til farge kontakter for mørk hud bare. Nå, hvis du tenker på farger kontakter, det er ikke bare ett slag der ute. Alt fra svake til slående utseende, det er forskjellige typer av farger kontakter tilgjengelig i dag. ; Enhancement Tint: Objektiver designet for å forbedre og ikke dramatisk endre den opprinnelige fargetonen på øynene. Det gjør det naturlig øyenfarge dypere, mer intense, ideelt for folk med lysere fargetoner. ; Farge Tint: Disse linser gir dramatiske endringer i dine øyne til tross for den opprinnelige øyenfarge. Den viser bare sin egen farge, selv om øyet fargen er lys eller mørk. ; Håndtering Tint: Disse objektivene ikke forbedre eller sette farge på øynene dine mens du har dem. Den eneste grunnen til at det har en svak farge slik at den er synlig for riktig stell og innsetting. ; Disse typer disponibel kontaktlinser er i stand til å endre den opprinnelige øyefargen ved å gi dine øyne et unikt utseende. Når du vet hvilken type fargede linser du ønsker å gå for, velger du fargen du ønsker.
Color Kontakter for African American
I tillegg til fargen på huden din, bør du hårfarge også tas i betraktning. Men tingen er at ikke alle svarte mennesker har samme hud hudfarge, noe som gjør dette litt komplisert. Farge kontakter for svarte mennesker kan være en vanskelig ting som noen farger, spesielt (intensivert) ekstrautstyr type kosmetiske fargede linser, gjør ikke en stor forskjell til naturlige nyanse av øynene. Som er grunnen, bør ikke valget være forhastet. Tabellen er nevnt nedenfor har opplysninger om farge kontakter for mørk hud og originale øyenfarge. Ifølge din øyenfarge, kan du finne ut hvilke type utseende du ønsker.
; Din Eye colorStriking LookRadiant Se, GreenBrown, Amethyst, True Sapphire, Sapphire Blue, Warm Honey, Eden, Moonlight
BrownHoney, Amethyst, Pure Hazel, True Sapphire, Jade Green, Sapphire Blue, Hazel Green, Sunrise; Høst
Blågrønt, Honey, Brown, Chestnut, Amethyst, Hazel Green, Eden, Moonlight
HazelBrown, Chestnut, Green, Amethyst, Hazel Green, Jade Green, Sapphire Blue, True Sapphire, Eden, Sunrise; Høst

Color Kontakter for Tan hud
Som for folk med tan hud (biologisk garvet eller gjennom garving frivillig), valgene er litt bedre enn mørk hud. Igjen, din hudfarge, hårfarge, og din personlighet, må alle tas i betraktning før du velger en bestemt farge for deg selv. Tabellen er nevnt nedenfor har opplysninger om farge kontakter for tan hud og originale øyenfarge. Gå gjennom tabellen og se om nyanser av blått, honning, grønne, brune eller lilla kontakter passer deg.
; Din Eye colorStriking LookRadiant LookIntensified Se, GreenHoney, Blue, Amethyst, True Sapphire, Warm Honey, Sapphire Blue, Eden, Moonlight, Green, Emerald, Sea Green, Aquamarine, Pacific Blue
BrownGreen, Honey, Amethyst, Jade Green, Sapphire Blue, Sunrise, Høst, N / A, blågrønt, Amethyst, Hazel Green, Jade Green, Eden, Moonlight, Aqua, Caribbean, Pacific Blue, Aquamarine; Ocean Blue
HazelGreen, Amethyst, Jade Green, Sapphire Blue, True Sapphire, Eden, Sunrise, Høst, N / A
; Merker som Acuvue 2 Color Enhancers, FreshLook Dimensions, Acuvue 2 Colors Opaques, FreshLook Colorblends, og FreshLook Radiance er noen av de beste merkene som gir farge kontakter for mørk hud. Hvis du basere dine valg avhengig av noen bilder av kjendiser du så i blader, eller på disse merkene nettsider, så husk at når du bruker disse fargede kontaktlinser, er resultatet (ser) ganske annerledes. For Acuvue 2 Colors Enhancers og FreshLook Dimensions og Radiance, resultatene er ofte annerledes enn det de viser på sine modeller.
Siden du ikke kan kjøpe farget kontakter uten resept, når du besøker optikeren din, be om hans / hennes råd om hvilken farge kontakter for mørk hud vil være best for deg. Etter å ha fått fargen din linsen resept, kan du enkelt plassere din bestilling på nettet eller direkte på varehusene eller bestemt merke utsalgssteder.

No comments:

Post a Comment