Saturday 4 February 2012

Toddler Birthday Party Ideas

Så, er du planlegger en bursdag fest for den lille, men er i villrede om hvordan man skal gå om det? Det er forståelig at du som forelder kan være veldig spent spesielt hvis det er hans første eller andre bursdagsfest. Du ville vil at alt skal gå rett. Så, for å gjøre ting enklere for deg og for å sikre at du har en stor, morsom fest, gitt nedenfor er noen veldig nyttige, samtidig interessant pjokk birthday party ideer.
Interessante Toddler Birthday Party Ideas
Tema og dekorasjoner, Når det gjelder pjokk birthday party ideer for barn, så langt som temaer er bekymret, kan du gå inn for de som er lett å planlegge samtidig morsomt for barna. Noen av de populære temaer for ungene bursdag partene er Mikke Mus, bondegård med dyr, jungel, alfabeter, prinsessen og feer, glamour jente og regnbuens farger. Uansett hva temaet du bestemmer deg på, plan partiet dekorasjoner, invitasjoner og mat holder den i tankene. For eksempel, hvis du velger dyret gården temaet, lime cut outs av dyr på veggene. Hvis det er regnbuen tema, gjøre innredningen så fargerike som mulig. En interessant ting å gjøre ville være å inkludere temaet i hele partiet ware som kopper, tallerkener, duker, osv. Noen av elementene som du kan bruke til å dekorere lokalet er ballonger, party hatter, konfetti, centerpieces, vimpler, partiet blåsere og bannere.
Invitasjoner, For en pjokk bursdagsselskap, er foreldre ofte forvirret om hvem de skal invitere. En god idé i denne forbindelse ville være å invitere noen av hans venner fra barnehagen eller den lekegruppe han deltar. Hvis mulig, sørg for at foreldrene følger barna også som det vil være mye mer lettere for deg å håndtere dem når foreldrene er til stede. Men hvis du liksom føler at du ikke er så nær noen av foreldrene, kan du i stedet bare invitere familie medlemmer til partiet. I så ung alder, vil barnet bli opphisset ved tanken på å kutte kaken, og de eldste gir ham så mye oppmerksomhet. Det vil ikke saken til ham som er invitert og hvem som ikke.
Send ut bursdagsinvitasjoner minst tre uker i forveien slik at alle inviterte gjør det til festen. For å spare deg bryet med å lage bursdagsselskap invitasjoner, gå til en butikk og kjøpe ferdige invitasjoner tilgjengelig der. Du kan få gratis printable invitasjoner fra internett også. Men, hvis du er villig til å gjøre en innsats, deretter et interessant pjokk birthday party ideer for jenter vis a vis invitasjoner er å få rosa eller pastellfarget invitasjoner. Hvis det er en gutt, går inn for mørkere nyanser som rød og blå.
Mat, Snakker av pjokk birthday party ideer hjemme for mat, må du lage to slags meny, en for barn og en annen for voksne. For barna, kan du holde ting som ost smørbrød, peanut smør smørbrød, muffins, pølser, hamburgere og pizza. For voksne, kan du gå inn for et kutt fruktfat, rå grønnsaker med dips og kjeks. Så langt som drikker er bekymret, holde fruktjuicer for juniorer og te / kaffe til voksne. Når du legger ut selskapsmat, sørg for at barna blir servert mat på lav bord. Til slutt, kommer vi til det viktigste dvs. kake. Vær så kreative som mulig, gå inn for en katt formet kake eller en larve formet eller et tre formet. Hold det som off-beat som mulig, og ungen er rett og slett kommer til å elske det!
Spill og aktiviteter; For en pjokk fest, spesielt hvis han er under tre, er det umulig å forvente at barna skal delta i noen form for organisert aktivitet eller birthday party spill. Så må du være veldig kreative og komme opp med noen interessante aktiviteter for å holde dem opptatt. En av de aktiviteter som du kan ta er å holde mange med vanlig hvitt papir og fargestifter rundt slik at småbarn kan trekke på disse papirene. En annen ting du kan gjøre er å samle et par boller, beholdere og eventuelle andre ting som lager lyd og gi det til barna slik at de kan lage musikk og nyte. Du kan lese mer på bursdagsfest spill for småbarn. Hvis mulig, få noen lekeplass utstyr som et lysbilde eller en gyngehest og plassere den på bursdagen sted. Disse vil være mer enn nok til å holde ungene opptatt og okkupert.
Her håper at disse innendørs og utendørs pjokk birthday party ideer vil være nyttig for deg når du faktisk satt ut for å planlegge din lille parti. Som din ungen er fortsatt svært liten, er en mulighet for at han husker noe av dette partiet. Så, vil jeg foreslå at du tar masse bilder og lage en video av hele hendelsen for å holde minnene i live for alltid.

2 comments:

  1. Det er spennende ideer til bursdagstemaer i denne blog. Jeg liker den veldig kreative ideen at alle elementer af dagen er den del af temaet. På denne måde bliver barna fantasi og nysgjerrighet allerede vakt, når de får invitasjonen, og barna som kommer på festen kan sammen snakke eksempelvis om junglen og dyra i junglen før festen. For dom ikke så kreative så jeg på http://www.vistaprint.no/invitasjoner.aspx, at de lager veldige flotte invitasjoner, og du kan sjøl bestemme designen, uten sjøl at klippe og lime.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oops ser at linken ikke virker. Her er den i hvert fall om noen er interessert:) Vistaprint invitasjoner

      Delete