Monday 6 February 2012

Loft Konvertering Ideer

Rase ut papirer og bøker, gamle møbler deler faller om, døende sofaer og misbrukt klær, alt lagret i dette loft! Men hva er vitsen? Garage salget kommer og går, men at ting bare ikke redusere. Hva den gjør i stedet er at det spiser opp all den plassen. Det rom som kunne ha gitt deg en større og bedre rom eller et kontor selv! Hvis bare du hadde tenkt på noen loft konvertering ideer. Og hvem sier at du ikke kan? Flere og flere mennesker i disse dager foretrekker å konvertere sine loft, der de innser at de ikke ender opp med å bruke noen som måte og konvertere dem til vakre soverom, kontorer eller musikk rom. Høres kjempebra, ikke sant? Nå som ville ønske å bli sittende fast med alt det plass hvis du ikke virkelig kan gjøre bruk av den på best mulig måte? Hva er poenget med å lagre det med søppel? Jeg vil si at du bør komme ned til den og konvertere loft rett opp. I følgende artikkel skal vi ta deg gjennom noen av de beste loft konvertering ideer som du kan bruke for deg selv.
Ideer for Loft konvertering
Nå loftet området er egentlig ikke det mest strukturelt velsignede sted i huset. Og med det mener jeg at det er en mulighet for at det er en skrå tak og tak, eller at det kanskje ikke riktig fasiliteter som elektrisk plug poeng og avløp gjort - og selvsagt, hvorfor skulle det? Men la oss ikke gå dit. Du har din loftet og nå du ønsker å konvertere den til noe bedre. Her er hvordan du går om loftet konverteringen ideer og teknikker.
Studier og Plan; Ha en grunnleggende plan i tankene. Hva ønsker du å konvertere loft til? Baderom? I så tilfelle så kan bestemmelser for rørleggerarbeid og fittings gjøres der? Vil loft være for upraktisk et sted for et bad? Hva med et kontor da, tror du det er gjennomførbart? Studer loft og noterer alle de tingene som kan utgjøre et problem senere. Bare når du har studert på loftet brønnen vil du være i stand til å forstå begrensningene og mulighetene som loftet tilbud og kan bruke det indre dekorere ideer tilsvarende. Før du begynner noe selv, sørg for at du har alle lisenser og regulatoriske notater som du må ha før du begynner byggingen. Dette er første skritt som må følges strengt som en del av loft konvertering ideer-gjøre det selv plan.
Soverom; Et soverom er et av de mest populære av loft konvertering ideer som folk bruker. Et loft er rett under taket, så det er den ekstra fordelen av høyden som tilbyr en flott utsikt. Den andre måten du kan bruke din loft er godt å konstruere store vinduer som går fra tak til gulv. Dette vil sikre at naturlig lys er aldri et problem, og vil tilby et flott alternativ for soverommet dekorere ideer. Du kan selv se litt på noen loft seng planer, som lett kan innpasses i loft konvertering. Dersom loftet er stor nok, kan du tenke på konstruere et bad også.
Office; Dette man ikke behøver å være vanskelig i det hele tatt, forutsatt at du ønsker å jobbe hjemmefra. Et perfekt alternativ for mødre som foretrekker å ha jobb og likevel bo hjemme eller til og med fedre som trenger å være rundt huset. Jeg vil oppfordre deg til å se inn i tanken på å ha romdeler og lage en separat inngang til kontoret hvis det er at alternativet er tilgjengelig. Dette vil hjelpe deg å opprettholde et skille mellom huset og kontoret.
Living Room; En annen god idé å være ute i en loft konvertering idé er en ny stue. Det er alltid en mangel på plass i huset? Tenk om du bare kunne konvertere loftet til en eksklusiv stue - utstyrt med TV, musikkanlegg og lignende. Et sted for underholdning og bare ren gamle Hangin 'ut med venner og familie. Planlegging filmkvelder og lignende. Et perfekt valg etter at du gran det opp med noen stue dekorere ideer.
Music Room, Perfekt løsning for musikk entusiaster og bare starter ut musikere. Loftet er der oppe så det ikke fører til noen forstyrrelser for andre familiemedlemmer. Hvis det er ikke problemet noen måte, og du er virkelig god til det du spiller, så dette bør være en god plan! Du trenger aldri mer å bruke make-shift praksisplasser som garasjer og gamle rom lenger!
Når du er ferdig med å konvertere loftet i dine valg av struktur, kan du bruke noen av loft dekorere ideer og gran opp hele stedet til et sofistikert ser rom. Og hvorfor stoppe deg selv når du kan bruke disse loft konvertering ideer og har et sted som er virkelig en velsignelse å ha? Jeg ser ingen grunn til at du må gjøre det.

No comments:

Post a Comment