Saturday 4 February 2012

Gavekort for Less

Gavekort, enten du planlegger å kjøpe en for privat bruk eller for gifting noen, er en god måte å spare penger, spesielt hvis kjøpte til rett tid og fra høyre kilder. Disse dagene mange selgere tilbyr rabatterte gavekort som en strategi for å øke sin kundebase. Du, som kunde, kan dra mye av disse sertifikatene som du får mye mer verdi enn du faktisk betaler for. Så, hvis du vil vite hvordan og hvor du kan få slike gavekort for mindre, nedenfor er noen av mulighetene for deg.
Måter å kjøpe gavekort for Less
Spesielle anledninger / ferie tilbud; Det er vanligvis sett at når spesielle anledninger er rund hjørnet, slik som Valentinsdag eller påske, mange restauranter, hoteller, spa, salonger tilbyr rabatter eller gi mer til kundene på kortet beløpet. For eksempel på en kort av $ 500, kan du få en ekstra $ 50 gratis. Så, hvis du holder øynene åpne i slike dager eller i løpet av årsskiftet julehelgen, er du sikker på å finne noen gode tilbud.
Auksjon Nettsteder; Hvis du søker på internett på riktig måte, finner du mange selgere på auksjon nettsteder tilbyr noen virkelig billige gave sertifikater. Disse selgerne tilbyr deg så mye som tretti prosent rabatt på gavekort. Så, kan du kjøpe gavekort fra denne auksjoner på Internett. Men før du gjør det være advarsler og kontroller at selgeren er ekte og den avtale som han tilbyr er legitim.
Kjøp mer; å kjøpe gave kort mindre enn pålydende verdi, er en god måte å kjøpe mer. Hvis du kjøper mange av gavekort, vil den automatisk øke forhandlingsstyrken. Dette er spesielt nyttig hvis du kjøper gavekort til hele din familie eller venner. Så, for å benytte rabatt gavekort, ta kontakt med selgerne i et selskap direkte og forhandle for å få det beste tilbudet.

Specialized Websider; Hvis du er spesielt ute etter restaurant gavekort for mindre, så kan du gå til spesialiserte nettsteder som restaurant.com, som tilbyr noen virkelig gode rabatter eller noen ekstra verdi på kort. Ved å gå inn for slike kort, kan du nyte et måltid med familien din på noen av de gode restauranter og hoteller i byen, på mye lavere pris.
Hyppige flyger poeng, Hvis du er en som reiser mye og har samlet en god del hyppige flyger poeng i sine kredittkort-konto, kan du bruke dem til å kjøpe gavekort. Vanligvis kan du få gavekort for klær, retail produkter eller for din lokale kinoer.
Nærbutikken, Hvis du handle på en bestemt butikk og kredittkortselskapet betaler du tilbake en viss prosentandel som belønning hver gang du handler i denne butikken, så i stedet for å kjøpe et gavekort på en restaurant eller en klesbutikk eller en spa , er det fornuftig å kjøpe det fra dagligvarebutikk selv. Denne måten vil være får at cash back tilbudet av kredittkortselskapet på mengden av gavekortet også.
Dette er noen av alternativene du kan bruke for å få gavekort for mindre. Når du kjøper gaven kortene, sørg for at du kjenner til alle vilkår og restriksjoner som er satt av noen av disse selgerne. Noen ganger kan nedsatte gavekort bare brukes på bestemte dager, eller på noen konkrete timings i løpet av dagen. Noen selgere kan sette en nedre grense for kjøp, for eksempel en selger kan si at du må bruke minimum $ 50 før du kan faktisk bruke rabatterte gavekortet. Bare en gang du er tydelig på slike vilkårene selgeren bør du kjøpe et gavekort.

No comments:

Post a Comment