Thursday 16 February 2012

Funny navn for People

De menneskene som er nær oss, vi liker dem å kalle dem ikke med sine virkelige navn, men med deres kallenavn. Og jo mer narrestreker kallenavnet er, jo mer vi er nær den personen. Så la oss finne ut hva kaller vi gjør våre venner og folk som er nær oss, og få andre morsomme navn for folk.
For en person som er mer nærmere deg, kan aldri bli fornærmet med hva du kaller dem. Og det samme gjelder for deg også. Det er ganske morsomt å vite noen morsomme navn folk holder. Man kan tenke hvordan kunne en ha tenkt på dette navnet, mens for andre kan det være mye mer enn underholdning. Noen ganger, navnene synes å være morsommere enn noe annet, mens noen andre kan være ganske pinlig. Nevnt nedenfor er en liste over noen morsomme navn for folk. Dette er bare noen få eksempler, kan du gjøre dem på egen hånd, Husk, jo mer ekte navnet, jo mer morsomt blir det.
Liste over Funny navn for People, Porkchop, Popoff, Ross the Boss, Liquid Ice, Rare Beard, Pistol Pete, Shag Dawg, Daddydoan, Fatty Fatty Bom Bom, Infected Mushroom, Willy Foo Foo; hallusinogen, Glitter Smitter, Mister Googlehead; Freak i bånd, Pingpongchamp, Bull cheeze, Messy Jesse; Man må kanskje være svært forsiktig mens du ringer til noen med en morsom kallenavn, eller snarere en pinlig kallenavn. Fordi ikke alle vil fordøye det navnet du holde for dem. Jeg vet det er noen fremmede elementer rundt oss hele tiden, som alltid ønsker å mobbe folk rundt og ønsker å bli populær med det, som jeg tror er ikke verdig i det hele tatt. Noen mennesker kan bli fornærmet hvis kalles med kallenavn knyttet til utseendet deres. For eksempel, å holde morsomme navn for folk med tannregulering og gjør narr av dem, og så er det morsomme navn for folk med store neser, og også mest vanlig, morsomme navn for fete folk. Tross alt, det er ikke menneskelig å gjøre narr av folk på grunn av sine fysiske evner eller utseende.
Få andre morsomme navn
Det er få andre navn som gjør tenke, hva om de var virkelige navn og gjør oss lurer på om disse navnene virkelig eksisterer. Få av dem er nevnt nedenfor. , Ben Gay, Anita Potty, Hanni ball; Holly Woods, Bill styret; mai Flowers, Tad Pole, Harry Bush, april Dusjer, generelle prinsipper (militæret), Bill Ding, Carl Arm, Ellis Dee, Colin Allcars, Curt Zee; Funny kjælenavn for folk kan være kule, humoristisk, søt og rett og slett morsomt. Noen av disse navnene kan bli sett på nettsamfunn eller brukes av folk som blogg. Det er mange morsomme brukernavn der ute.
Morsomme navn man har noen relasjon til noen eller andre hendelsen skjedde til en person i livet sitt. Noe som kan være morsom, humoristisk, pinlig eller irriterende. Dette er de tilfeller som vi pleier å huske eller noen som vi ikke ønsker å huske i det hele tatt. Men så har vi våre venner rundt omkring som bare vil ikke la oss glemme det og ofte mobbe oss ved å gi en merkelig navn knyttet til den. Dette gir til slutt dem en sjanse til å komme opp med mange morsomme navn for folk. De kan være morsomt for den som gir, men ikke for mottakeren alltid. Men jeg tror anstendig morsomme kjælenavn for folk kan være i orden.
Som nevnt før, når du holder et kallenavn for i nærheten av de, husker ikke å ha en bare for å såre den andre personen. Et kallenavn er en del av et privat språk mellom deg og din venn, og må ikke brukes rampantly, bare for å misbruke det. Cool kallenavn må benyttes til private og personlige sammenhenger bare. Når du holder morsomme navn for folk, sørg for at det høres morsomt ikke bare til deg, men til din venn også.

No comments:

Post a Comment