Tuesday 28 February 2012

Gulv for Kjellere

Når du velger en kjeller gulv, bør det primære målet være mot bruken av gulv. Spør deg selv, vil du bruke kjelleren som en familie rom, eller en bod? Så, noter funksjon av kjelleren din, og deretter derfor velger kjelleren gulv. Hver type kjeller gulv har sine fordeler og ulemper. Her er ulike typer gulv for kjellere og deres funksjoner, som vil bidra til å avgjøre riktig type gulv for kjelleren.
Gulv for Kjellere Valg
Carpet Gulv: Tepper gir en varm og behagelig følelse i kjelleren, slik at det ser mer hjemmekoselig. Du kan velge teppe av alle farger, teksturer og størrelser. Men pass på at du holder rengjøring av tepper jevnlig, som de pleier å absorbere mye fuktighet og fremme vekst av mugg og mugg.
Stained Betong Gulv: Disse er best som gulv for kjellere som blir våte. Dessuten er de lette å rengjøre. Du kan velge mellom ulike design og pattens når du får en farget betong gulv, og dermed kan du matche med kjelleren dekor lett.
Hardwood Flooring: Parkett varm, lett å vedlikeholde og ser veldig estetisk. Hvis du holder på jevnlig omlakkering det så det kan vare i flere tiår, og du vil få valuta for de pengene du investerte i tregulv, som de koste mest. Du kan vurdere å male eller flekker på parkett som passer inn i stuen. Dette er imidlertid gulv dyrt, er svært sårbare for fukt og noen ganger bli glatte, noe som gjør det vanskelig å gå på dem. Også trenger man å ansette en entreprenør til å installere parkett.
Konstruert Gulv: Dette er bra for folk som ønsker en hardfør gulv, noe som fortsatt gir en titt på parkett. Konstruert gulv er laget med øvre lag av harde og høy tetthet sponplater kjerne. Det er motstandsdyktige mot fuktighet, men tynnere enn vanlig parkett. Kontroller at du har en god isolasjon under konstruert gulvet, så det kan skape problemer med høyden når installert på en kjeller etasje.
Laminatgulv: Hvis du er en DIY entusiast, så laminatgulv et godt valg, da det kan installeres av deg selv. Hvis du er ute etter en plass hvor du kan gjøre dine oppgaver som klesvask eller lage en lekeplass av småbarn, så laminatgulv er et godt valg. De er også rimelig, har lengre levetid og kommer i forskjellige utførelser. Du trenger bare bruke klikk og låse planter av laminat, og du kan installere denne etasjen selv.
Keramiske fliser Gulv: Hvis du er ute etter gulv for kjellere som flom, så keramiske fliser på gulv er et godt valg. Gulvet skal være kaldt, men du kan dekke den med tepper og teppe for å unngå å berøre kalde gulv. Keramiske fliser kommer i forskjellige mønstre, farger og stiler. Du kan lage en visuelt tiltalende kjeller gulv ved å installere ulike pattens av keramiske fliser.
Vinyl Gulv: Vinyl gulvbelegg har en vanntett overflate, noe som gjør den egnet som gulv for kjellere. De ser lik tregulv, og du kan velge en bestemt stil av vinylgulv som går med hjem innredning. De er svært rimelig og finnes i ruller eller fliser stykker.
Gummi Gulv: Hvis du er ute etter en billig kjelleren gulvmateriale, som er mykt og støtabsorberende deretter gummi gulv er det beste alternativet. Det er et foretrukket valg for barn lekerom og gym rom, også det er mold og mugg motstandsdyktig som gjør den til en av de beste gulv for kjeller som flom.
Disse var de ulike typer gulv for kjellere. Så velg riktig type gulv som passer dine behov, må du gjøre basen gulvet før du installerer den nye gulv, slik at du kan opprettholde kjelleren gulv for lange, og kjelleren plassen fuktighet gratis.

No comments:

Post a Comment