Tuesday 21 February 2012

Bakre differensial Leak

Lekkasjer er et vanlig trekk ved mange bil problemer som smøring væsker er nødvendig for å holde det meste av bevegelige deler i stand. En av de mest vitale delene av bilens forsamlingen er den bakre differensial og den trenger smøring for jevn arbeid. Hvis du opplever bakre differensial støy, så det mest sannsynlige årsaken er en senking av smøremiddel nivå. I teksten nedenfor, skal jeg forklare hvordan du kan gå om å sjekke for bakre differensial lekkasjer og fikse denne bilen problemet lett.
Om bakre differensial
Før vi snakke om hvordan å fikse bakre differensial problemer, la meg forklare driften på bakre differensial og den rollen de spiller i arbeidet av en bil. Drivkraften som tar bilen frem utgår fra motoren som genererer dreiemoment gjennom forbrenning. Dette dreiemomentet overføres så via veivakselen til drivakselen, og til slutt til hjulene gjennom overføring og bakre differensial. Bakre differensial er et gear system plassert på baksiden av bakre-drive biler, som kontrollerer dreiemomentet overføres fra motoren til hjulene.
Wheel hastigheter trenger å variere når bilen tar en sving. Hjulet på å snu side må rotere saktere enn den andre. Dette hastighetskontroll er gjort mulig av bakre differensial. Det finnes mange typer av bakre differensial. Dens primære typer inkluderer låsing bakre differensial og differensialbrems. Differansen er identifisert av sin gresskar formen og det ligger mellom hjulene, mens å være tilkoblet med begge hjul aksler. Det er fylt med en petroleum-basert smørende væske som sikrer enkel arbeider, og lagrer det fra herjinger av friksjon og varme.
Når en bakre differensial lekkasje oppstår, støy og friksjon sett i, fører til en skade på bakre differensial slutt. Å hindre eskalering av denne situasjonen, er det best at du sjekker differansen gresskar for lekkasjer og erstatte væske umiddelbart. Å ta vare på bakre differensial lekkasje reparasjon i tid vil sørge for at en bil er hel kjøre tog er trygt.
Bakre differensial Leak Reparasjon
La oss nå se hvordan man kan sjekke for bakre differensial lekkasje gjennom inspeksjon. Siden differensialen er plassert på bilen undersiden, må du komme ned under for å se etter lekkasjer. Få med lommelykt og få ut bilen knekt som du er nødt til å heve bilen for å få en skikkelig titt. Få bilen skiftenøkkelen satt som du trenger det. Få en kan av bakre differensial væske i tilfelle, må du erstatte den, sammen med en olje fylling pumpe. Du vil også trenge en renne panne for å samle lekker olje, i tilfelle du åpner opp systemet. Ikke begynn denne bilen reparasjon jobb, til du er utstyrt med nødvendig verktøy.
Bruke bilen jack og står, heise bilen over bakkenivå, fra bakenden. Etter å sørge for at det er stabilt hevet, kan du komme under det med fakkelen din. Finn gresskar kroppen av bakre differensial og se etter lekket olje.
Finn fylle bolt og avløp bolt av bakre differensial. Lekkasjen kan ha vært på grunn av en løsning av avløpet bolten. Hvis du vil erstatte væske, åpne avløp bolten med en passende størrelse skiftenøkkel. La væsken være fullstendig evakuert i bunnpannen før du fortsetter fremover.
Når oljen er helt tømt, fikse avløpet bolten tilbake igjen. Neste fjerne fylle bolt med en skiftenøkkel og pumpe i erstatning bakre differensial væske til sitt nivå når fyllingen bolthull. Når dette nivået er nådd, fikse fylle bolten tilbake igjen. Med det er bakre differensial lekkasje reparasjon gjort. Kast av utvunnet olje og lavere bilen fra bukker. I tilfelle du finner denne prosedyren vanskelig, la en profesjonell mekaniker håndtere jobben for deg.
Håper denne artikkelen har forlatt deg ikke i tvil om hvordan å fikse bakre differensial lekkasjer. Det er viktig at du fyller den bakre differensial væsken som å ignorere aktiviteten kan føre til store skader på differensial og store bilreparasjoner.

No comments:

Post a Comment