Tuesday 14 February 2012

Stained Glass Window Film

Glassmalerier er en teknikk som har blitt praktisert fra ca 1100 e.Kr., helt til denne dag. Dens evne til å fange selektive deler fra den hvite lysspekteret, på grunn av tilstedeværelsen av metalliske salter og oksider, lar oss se mange farger. Kirker og katedraler brukte religiøse glassmalerier å avbilde lignelser fra Bibelen, og også livene til helgener. Her ser du hvordan du kan sette opp farget glass-som mosaikk imitasjoner i hjemmet ditt, gir det at luft av eleganse, men holde det hjemmekoselig.
Stained Glass Window Film Plassering i hjemmet ditt
Bruke glassmaleri filmen er en fin måte å slå en enkel jakt rom om til noe litt mer stilig. I mitt hjem, har vi et glassmaleri film på vår balkongdør innrammet av tre, noe som endrer utseendet på rommet helt. Det er relativt billigere enn ekte farget glass, her er steder hvor du kan sette den opp hjemme.
Patio Windows; Disse vindu beslag er et flott sted å putte i glassmaleri film. De åpner ut i bakgården, noe som gir den en svært pittoresk utseende. Disse er fine for boliger med utsikt over hagen ut front, eller til og med en fin plen.
Balkong Dører; Disse få inn mye sollys, på grunn av sitt brede avstand. Du kan ha dekorative glassmaleri film kaste prikker av farge inn i rommet, når sollyset passerer gjennom glasset. De dørene du har kan enten være den glidende typen, med minimal glassmaleri film mønstre fra topp til bunn, eller en trerammer ett med den øverste halvdelen omfatter et glassmaleri effekt.
Soverom Windows; Dette er fin måte å dusje lys inn i et soverom når de tidlige solstråler faller gjennom. Du kan eksperimentere med farger, og matche det med rommets farge tema for å gjøre det ser mer koselig og mer ett med rommet, enn ut av plass.
Drawing Room / Hall Windows; Det gir rommet en fin stemning til det, når ulike farger spretter av veggene. Det kan være et flott skue når du slapper av etter en hard dag med jobb eller når du har gjester over i løpet av uken.
Her finner du glassmaleri Film
Det er selskaper som hjelper deg med å kjøpe glassmaleri film for deres hjem. De tilbyr en bred samling av mønstre, design og ideer som du kan velge fra.
WallpaperForWindows; Dette selskapet leverer lim-free samples som ikke etterlater rom for noen messiness. Det er statisk plastfolie i naturen og kan brukes på alle glatte, ikke porøs overflate med UV stråle beskyttelse også. Den har en rekke andre funksjoner som å være gjenbrukbare og leveres med en tre års garanti. Plukk ut fra mange typer av design som passer din smak og ditt hjem.
GlassDecorAndMore; Dette selskapet har utskrifter av alle slag, inkludert faux glassmaleri film. Du kan søke etter ønsket type glassmaleri film, inkludert dimensjonene på print for tilpasning av vinduet / døren.
WindowFilmWorld, de også faller for statisk stoff type glassmaleri film utskrifter. Du kan bruke disse for speil, glass skap dører, vinduer for kjøretøy, dusjdører, skjuler uønskede utsikt og mer. Den er tilgjengelig i alle slags størrelser, for å plukke ut og velge mellom, inkludert ulike teksturer som plast, vinyl, etset glass, og så videre.
Glassmaleri filmen er en flott måte å legge farge og kreativitet til et rom. Du kan eksperimentere med alle rom i huset, for ytterligere å spre et bestemt tema eller innstilling som et rom holder. Det går med noen tid av sesongen, blir det regn, snø eller sterkt sollys dag; sitt allsidige natur gjør den ideell for dekorative formål. Ha det gøy designe ditt hjem!

No comments:

Post a Comment