Friday 24 February 2012

Welts på Skin

En liten friksjon på huden fører til dannelse av røde streker på huden din. Disse linjene er kjent som welts på huden. Det medisinske navnet på huden welts er dermatographism. Linjene som er dannet på huden er hevet og kløende. Videre er disse welts på huden dannes innen et par minutter etter friksjoner. Selv når du skraper huden, huden welts form lett i form der friksjon ble forårsaket. Denne artikkelen vil konsentrere seg om hvordan er de welts på huden dannet og hva er symptomene på huden welts.
Dermatographism er en av de ulike typer elveblest. Linjene som vises etter at huden er riper er ikke skadelig og kan ikke betegnes som hudlidelser. Men de er kløende og kan bli en årsak til ubehag.
Hevet welts på huden; De hevet welts på huden er forårsaket i mennesker med sensitiv hud. De som lider av dette problemet har hud celler som kalles mastceller, som er svært sensitive. Når huden ansiktene friksjon, disse cellene slipper histaminer, som fører til utvidelse av blodårene. Alt dette fører hevet welts på hud eller hud welts.
Welts på Skin: Årsaker, årsakene til dermatographism er ikke kjent. Ingen ekspert har vært mulig å finne ut hva som forårsaker disse welts på hud som klør. Når et visst press er brukt på huden, er det welts dannes. Dette er ikke årsaken til dermatographism. Men i flertallet av sakene, er allergi sies å være årsaken til disse huden welts. Følgende liste over allergi antas å føre til welts på huden. ; Mat allergi på grunn av matvarer som egg, nøtter, fisk, syntetisk mat osv. Allergi mot pollen, husstøv, dyrehår osv. allergi forårsaket på grunn av bruk av visse vaskemidler som vi har en tendens til å ignorere. ; Allergi mot visse stoffer som vaksinasjoner, p-piller ol, insektstikk og myggstikk forårsaker også disse kløende welts på huden. ; Bruk av kosmetikk som ikke er egnet til din hudtype kan også føre til dermatographism. ; Bortsett fra disse, stress og enkelte sykdommer er også andre årsaker til hud welts.
Welts på Hud: Symptomer; Det viktige symptom er dannelsen av de opphøyde welts på overflaten av huden som ble ripete. Welts på huden etter å ha klødd vises i mønster der huden var ripete. Hvis du ble påkjørt av et belte, ville welt vises i form av beltet. De andre symptomene er utseendet av huden humper, rødhet, kløe og hevelse i huden. Det unike med dette problemet er at huden kan være helt alright ett minutt og det neste minuttet det blir svært kløende. De som lider av dette problemet alltid må være forsiktig så en lett berøring kan også utløse ribbekant formasjonen.
Welts på Skin: Behandling: Når vi snakker om behandlinger, mener vi ikke at roten til denne sykdommen er behandlet. Vi kan bare behandle symptomene. Ettersom disse welts er utløst av en enkel berøring, fører det til den lidende ganske mye irritasjon og traumer. De som ikke opplever ubehag med disse welts, ikke trenger behandling. Men de, hvis welts klør og blir røde, definitivt trenger behandling for å berolige betennelser. Antihistaminer er de mest vanlige behandlinger for personer som lider av dette problemet. De gir mye lettelse til lidende. Oppsøke lege for å vite hvilke er de beste antihistaminer som du kan ta for din tilstand. Bortsett fra disse, den andre behandling omfatter bruk av orale steroider, antibiotika og soppdrepende midler og aktuelle kremer og salver. I noen tilfeller vil legen din også forskrive UV Lysterapi. Ikke ta steroider med mindre du har din resept fra lege og ikke kjøpe alle de aktuelle kremer som er tilgjengelige over disk. Konsultere lege før du bruker disse.
Andre enn de ovennevnte, ta på litt is på welts å redusere betennelse og kløe. Alternativt, ta på litt hud fuktighetskrem for å redusere kløen. Ikke riper i welts da de kan føre til hud utslett hvis de er spredt. Forhindre deg fra å få riper er den beste medisin som du kan ta for å kurere din welts på huden. Håper denne informasjonen på huden welts har vært nyttig for deg. Ta vare!

No comments:

Post a Comment