Wednesday 8 February 2012

Biologisk nedbrytbar såpe

Du vasker hendene med såpe for å fjerne alt støv og infeksjon som du har kommet i kontakt med. True infeksjonen er borte, men det har nå blitt erstattet av sterke kjemikalier som såpe har blitt gjort. Så hva er vitsen med rengjøring hendene? Det er derfor vi har biologisk nedbrytbare såper som er ikke giftige, naturlige såper laget av organiske oljer. La oss se på detaljer hva som er biologisk nedbrytbar såpe og hva er de ulike biologisk nedbrytbare såpe fakta.
Hva er biologisk nedbrytbar såpe?
En biologisk nedbrytbar såpe er et rengjøringsmiddel som brytes naturlig med tiden. Turgåere, turgåere og bobiler vanligvis bærer nedbrytbart eller øko-vennlige såper med dem slik at de ikke påvirker miljøet, når de vasker klærne sine eller kropp. These såper er ikke giftig og og organiske oljer som brukes til å lage disse såper, er miljøvennlig og dessuten legge en fin duft av såpe, de også danne en del av et terapeutisk badeopplevelse. Disse oljene i biologisk nedbrytbart såper hjelper deg å slappe av og berolige verkende kropp. Biologisk nedbrytbar såpe kan også bli brukt til å bade babyer som ingen kjemikalier blir brukt her. Hvis folk lider av visse hudproblemer som tørr hud, eller hud som er utsatt for kviser og så videre, så det anbefales at biologisk nedbrytbare soaps brukes.
These såper finnes i barer og også i formen av flytende. Væsken såper er lettere for turgåere eller trekkere å bære rundt som de ikke har tilgang til badevann overalt. Når du nå innse hvor viktig disse såper er, vil ikke det være interessant å lære mer om å lage hjemmelaget såpe? Jeg er sikker på det vil bli. Så la oss se hvordan vi kan gjøre det.
Hvordan Make Biologisk nedbrytbar Såpe
Materiale:; Oil of olive (8 oz.) ; Oil of soyabønner (16 oz.) ; Oil av kokos (8 oz.) ; Lye (4 oz.) ; Coffee (10 gram), termometer, vekt maskin; Beskyttende hansker og briller, Cooking pan, Måling kopper, tykk klut, Knife, Wax papir; Container med lokk (helst plast); en treskje, Så, har du samlet alle materialer du trenger for biologisk nedbrytbare såpe? No så la oss gå videre for å se hva de prosedyrer for å gjøre såpen.
Veibeskrivelse:; Først må du kontrollere at du har slitt your vernebriller og hansker for å beskytte øynene og hendene; Deretter lager en kopp kaffe og sette det i kjøleskapet for å kjøle, I målebegeret, måle syv gram av lut (mange mennesker bruker lut for såpe making) og legge til kaffe til det; En liten råd her. Mens du arbeider med lut, sørg for at du er i et åpent område som det røyk fra luten, hvis innåndet, vil være dårlig for helsen vår, Hold målebegeret til side nå og for tiden la oss konsentrere seg om olje; De tre typer olje som du har altså kokos, soya og oliven, bland dem og varme den over medium varme, I mellomtiden, hold kontroll av temperaturen på kaffe og lut blandingen. Den tidligere blir varmet opp på grunn av sistnevnte. Så fortsett å sjekke temperaturen før den når 100-110 º F, Likeledes, varme oljen blandingen har samme temperatur. Bruk termometeret til å måle riktig temperatur, nå, bland disse to blandinger og holde røring dei med tre skje, før de blir et tykt stoff som honning; Nå, ta plastboks og hell blandingen i den og lukke lokket på beholderen og pakk den i en tykk klut, og hold det slik for de neste 48 timene, 48 timer over? Så nå, åpner lokket og sjekk om såpen er herdet eller ikke, du må forlate beholderen, med det er lokket åpent for en annen 24 timer hvis såpen fortsatt er mykt; Er såpe hardt nok? Flott! Nå tar den ut og sette den på voks papir og kutt den i barer med en kniv, Her er et tips som vil gjøre det glattere for deg å kutte såpe, før du bruker den, bare kjøre kniven under varmt vann, og du vil se hvordan lettere blir det for deg å kutte såpe; For de neste 3 eller 4 uker, la såpen å kurere. ; Der, nå har du din egen, trygge, naturlige, hjemmelaget såpe biologisk nedbrytbare. These biologisk nedbrytbare såper er ikke bare bra for huden og klærne, men de er også miljøvennlig. Så neste gang du kjøper en såpe, sørg for at du kjøper en biologisk nedbrytbar en eller enda bedre, lage en hjemme!

No comments:

Post a Comment