Thursday 23 February 2012

Interessante Planter

Tenk deg at du står under et tre som har vært vitne til de to verdenskrigene, borgerkrigen, eller det er selve treet der Buddha oppnådde opplysning. Hvordan ville du føle? Spent? Ærefrykt? Nysgjerrig? Eller kanskje alle sammen? Vel, jeg ikke klandre deg, etter alt som ikke ville bli glade for å stå under et tre som er 500 år gammel? Dette er ikke alt. Det er mange slike interessante planter over hele verden for å se hvilke har tiltrukket hundrevis av turister hvert år. Hvis du vil vite mer interessante planter navn og fakta, så fortsette å lese.
Noen Interessante Planter
Det er hundrevis av planter og trær som fortsatt forbause oss, som fortsatt gjør oss lurer på om mirakler skapt av naturen. La oss se noen av de interessante planter.
Dionaea muscipula eller Fly Catcher Plant; Disse plantene er også kalt Venus flytraps. Dette er en type kjøttetende plante som har en naturlig felle for å fange insekter. De har to blader som er klistret sammen og den er full av sensitiv pels som kan oppdage alle insekt, maur, fly, etc. En av de interessante fakta om Venus flytrap er at når et insekt kommer i nærheten av det, blir det fast i pelsen eller prioritert væske og blir der, så det blir oppløst, og dermed, som gir næring til anlegget. De viktigste leveområdene til disse anleggene er myrene av tropisk og sub tropene og også våte steppene.
Sarracenia purpurea eller Pitcher Plant, Her er litt mer kjøttetende plante informasjon som vil interessere deg. Beholderen anlegget, er en kjøttetende plante som lever i jord som er dårlig i nitrogen. De gjør opp for dette tapet ved fôring av insekter som de fanger. De har rørformet blader som er foret med hår nedover. Insektet går inn i røret, men kan ikke slippe unna fordi de er fanget av håret. På bunnen av røret, er det noen fordøyelses safter som hjelper planten til å konsumere og fordøye insekt.
Selaginella lepidophylla eller oppstandelsen Fern; Disse plantene finnes i tørre områder, hvor det er mangel på regn. På grunn av dette, tørker de opp og skrumpe inn til en ball. Dette fern har evnen til å forbli som dette i årevis før det regner. Når det er en dusj, bladene av denne fern absorbere vann og åpne opp eller rulle. Anlegget blir grønn og begynner å vokse. Igjen hvis det ikke er vann, skrumper den opp. Dette anlegget er alltid levende, selv i sin tørket opp scenen.
Amorphophallus titanum eller Corpse Flower; Hvis du står i nærheten av et lik blomst, vil du bli stående i nærheten av det på egen risiko. Dette er på grunn av lukten av blomsten. Det lukter som et lik, dermed navnet. Høyden på blomsten er nesten lik som for en voksen og blomsten med dette anlegget er en av de største blomstene i verden. Denne blomsten blomstrer sjelden. Insektene tiltrekkes av denne lukten, derfor de er nyttige for anlegget når det kommer til avl.
Lithops eller Living Rocks; Disse plantene kan sees hovedsakelig i ørkener. Når du først ser dem, blir du forvirret, fordi de ser akkurat ut som steiner. Dette er fordi de ønsker å holde unna insekter og andre gnagere som kunne sluke dem opp for vann.
General Sherman, Ja, det er navnet på en plante. Den ble oppkalt etter en talentfull general i den amerikanske borgerkrigen. Det er en gigantisk Sequoia der høyden er 84 meter og diameteren på bunnen av bagasjerommet er nesten 11 meter. Det sies å være det største treet i verden, og noen forskere også si at dette treet var der allerede før Kristus. Dermed, de bærer, treet er nesten 2300 til 2700 år gamle. Puh! Det er veldig gamle.
Pieris Japonica; Dette er en av de mange interessante planter i Japan, som er middels store, hvis bladene er brede og de er eviggrønne. Høyden på dette anlegget er rundt 10 'med 8 ", men noen ganger, de kan være kortere enn det. Vekstraten til dette anlegget er treg.
Interessant planter til å vokse
I tillegg til disse anleggene, er det også visse interessante planter til å vokse innendørs som Seedless guava. Mange mennesker, spesielt folk med svake tenner, kan ikke spise en guava skikkelig på grunn av frø sitt. Dette Seedless guava er for dem. Dette er mindre enn vanlig guava som vi spiser, men den søte, sprø og smaker godt. En annen interessant plante å vokse er det banan med tusenvis av fingrene. Det kalles også Pisang Seribu og frukt gjeng som dette anlegget produserer, som er nesten seks meter lang. Frukten smaker som regel som Saba banan. Noen mennesker elsker også å vokse er den nye Star Ruby Makopa. Disse plantene kan dyrkes i krukker og i bakken, og hvis de er skikkelig befruktet, så de bære frukter etter to år. Hvis du ønsker å vite mer om de forskjellige andre interessante planter, så kan du snakke med noen botanisk eller annet du kan selv lese om det i bøker.
Nå som du vet om noen av de interessante anlegget fakta, forbløffe dine venner med din kunnskap om interessante anlegg rundt om i verden og om mulig, kan du selv gå og se disse plantene.

No comments:

Post a Comment