Saturday 4 February 2012

Evergreen blomstrende busker

Hvor herlig å ha en hage som alltid er grønne. Hvor herlig å se på den vakre blomstene svaier mykt i mild bris. Og hvor fantastisk det er å se biene og sommerfugler nå flytter rundt det, reveling i den herlige duften. Lurer du på hvordan du ha denne fantastiske hagen for deg selv? Ikke fortvil! Alt du trenger å gjøre, er å lese denne artikkelen på noen flotte blomstrende busker og busker og jag ut og få litt eviggrønne blomstrende busker for deg selv!
Alt om Evergreen blomstrende busker
Busker og kratt har alltid vært et godt alternativ for hagearbeid og landskapspleie. De fungerer som hekk planter og også andres personvern skjermer. De forskjønne hager med deres lille, men ganske struktur. Eviggrønne busker og busker er de som forblir grønn hele året. Derfor, de åpenbart er en hit blant alle hagearbeid fans der ute. En annen kategori av busker blomstrer busker. Som navnet antyder, er busker som bærer blomster called blomstrende busker. Så, hva er det eviggrønne busker blomstrer? Enkelt, eviggrønne blomstrende busker er en kombinasjon av eviggrønne og blomstring busker! Selv blant disse er det ulike kategorier som evergreen blomstrende busker for sol, eviggrønne busker blomstrende for skygge, etc. Det er også en måte å kategorisere busker som er basert på hvilke klimasoner er best egnet for dem å vokse godt. Les videre for informasjon om de forskjellige klimatiske soner.
Klima Soner
Vi bruker alltid begrepene Zone "X" er perfekt for dette anlegget, eller denne planten vokser godt i Zone "Y", men for folk som ikke har noen anelse om hva disse "soner" er, her er litt hjelp. La oss se de forskjellige sonene, og deretter kan du bestemme hvilke eviggrønne blomstrende busk er best for hagen din. I utgangspunktet, det er 11 hardiness soner i henhold til USAs Department of Agriculture (USDA). De begynner med den kuleste og flytte opp, serielt til den varmeste delene av landet. Se tabellen under for et raskt blikk av sonene.
ZoneTemperature (i º C), en> -46; 2Between -46 and -40; 3Between -40 og -34; 4Between -34 og -29; 5Between -29 and -23; 6Between -23 og -18; 7Between -18 and -12, 8Between -12 og -7, 9Between -7 og -1, 10Between -1 og 4, 11 <4
Som du ser, når temperaturen øker, sonene endres. Derfor er det naturlig at ulike planter vil vokse i disse ulike sonene. For å forstå dette bedre, les fremover ...
Evergreen blomstrende busker: 5 Zone; Nedenfor er de busker som vokser godt i Sone 5.
Viburnums: Viburnum busk tilhører kaprifol-familien. De kan vokse opp i trær, men de holdes kort ved beskjæring, slik at prakt av deres glimrende grønne blader og vakre rosa eller hvite blomster kan være fullt sett. Blomstene er svært velduftende og vokse i klynger eller skjermblomster. De er svært populære landskapsarbeid planter. Moderat fruktbar jord med en jord pH nivå mellom 5,6 og 6,6 er gode. Når det kommer til disse eviggrønne blomstrende busker, er full sol hva som ideelt er påkrevd, men det kan tolerere delvis skygge også.
Camellia: Camellia Anlegget er et perfekt anlegg hvis du ønsker å gran opp hagen din med en dash av strålende farger. Denne eviggrønne blomstrende busken forbedrer skjønnheten av en blomst, med sine rosa, gult og rødt skyggelagt blomster. Jeg trenger ikke å fortelle deg hvor pen disse blomstene ser mot blanke grønne toner av bladene. Denne busken gror godt i leirjord eller svakt sur jord og områdene som mottar sildret sollys.
Evergreen blomstrende busker: Sone 7; Her er noen busker som vokser godt i Sone 7:
Gardenia: Gardenia blomster er nydelig vakre blomster som er så hvit som snø flakes! De har mørke skinnende blader, og er perfekt busker ovenfor grensekonflikter ditt hus eller hage. De kan vokse i full sol, og kan også bære delvis skygge. Jorda som best passer gardenias er ett med en pH-nivå på 5,0 til 6,0. Det krever jevnlig vanning og gjødsel i løpet av blomstringen måneden.
Stokes 'Aster: Denne vakre busken er medlem av Aster-Daisy familie og bærer blomster i ulike farger, liker rosa, blå, lavendel eller hvit. Det krever sur jord og full sol. Denne busken er preget av lange blader som er ca 7 inches lang. Det er en av de enkleste eviggrønne blomstrende busker å vokse.
Evergreen blomstrende busker: 8 Zone, nå for noen Zone 8 eviggrønne blomstrende busker.
Skimmia: Disse busker av orientalsk opprinnelse har en glossy blader og bærer blomster og bær i tillegg. Det interessante ting om blomstene er at mens knoppene er røde i fargen, er den fullt utviklet blomst hvit! Blomstene har er en herlig duft og bær, som viser seg i oktober og bo på, til våren, lyse rødt. Disse busker krever fuktig jord, rik på humus. De er blomstrende busker som vokser på skyggen.
Kerria Japonica: Dette er en meget hardfør busk som produserer nydelig honning gull blomstrer i sommer og mot høsten, er helt lastet med dem. Det vokser bare opptil 5 meter og ser absolutt helt nydelig. Det krever loamy eller humus beriket jord og vokser godt i delvis skygge. Det kan tolerere solen, men som vil føre sine blomster til å visne bort, redusere storheten i utseendet sitt. Så hvis du leter etter en busk å flaunt til alle dere naboer, er dette den!
Dette var noen av de eviggrønne blomstrende busker som du kan plante, for å forvandle hagen din til en vakker palett av farger. Prøv dem og du vil definitivt ha den vakreste hage i nabolaget!

No comments:

Post a Comment