Wednesday 15 February 2012

Gravstener for Graves

Si ikke i sorgen: Han er ikke mer, men bor i takknemlighet at han var.
Dette hebraisk ordtak innkapsler essensen i hvordan å takle å miste noen. Dødsfallet til en elsket en er aldri lett å håndtere. Sørgende for dem er naturlig, og ønsker å holde på ting som tilhørte dem er måten å holde minnene i live. Gravstener for gravene er en annen måte å lage et minnesmerke til noen du har mistet. De er permanent påminnelser om de menneskene som du elsker og ikke lenger har rundt deg. Selv om du har kremert noen du kan ha gravsteinene og monumenter å huske dem. Foruten å ha emosjonell verdi, gravsteinene for graver også tjene som relikvier av dagene gått ved å dokumentere døden.
Velge Gravstener; Hvordan går en om oppgaven med å velge gravsteinene for graver? Mens tradisjonelt Gravstener var enkle plakk med navnet på avdøde og fødselsdato og død, i dag gravsteinene tendens til å være mer symbolsk i naturen representerer personen som har gått bort. Det er viktig at samtidig som denne avgjørelsen, velger du gravstein design som gjenspeiler deres interesser og måten de brukte sine liv. The gravstein kommer til å bli en av de viktigste vitner om en person og legge personlige fremhever den gravstein gjør det litt mer viktig for familien. Mange eksperter har gått på posten som sier at en permanent minnesmerke er viktig å hjelpe folk i deres prosess med sørgende. Gravstener for gravene er derfor svært viktig. I noen tradisjoner, skikker definerer at du må ha en avduking av en gravstein, noen ganger denne perioden kan være så lenge som et år.
Siden Gravstener for graver er ment å være varig for en stund, er det viktig at du får den laget av solid materiale. De fleste gravsteinene er laget av enten granitt eller bronse eller kanskje til og med være en kombinasjon av de to. For mange år, ble gravsteinene for graver laget av skulpturerte steiner som var oppreist og hadde informasjon om dem. I dag er slike gravsteinene vanligvis brukt som karakterer for familier som helhet. I dag, design for gravsteinene er generelt mindre og mer unike som er laget for å stå på bakken i spissen for en grav. De er symbolske av interessene til den personen de er minnesmerker for. Mange foretrekker å designe gravsteinene for graver pre-behov, som har navnet på personen og fødselsdato skrevet på monumentet på tidspunktet for å designe. Dødsfallet datoer er lagt til senere. Selv om denne praksisen kan virke litt morbid til noen, er det en voksende trend blant folk som ønsker å velge sine egne gravsteinene for graver.
Gravstein Ordtak, En av de viktigste beslutninger som du må ta hensyn gravsteinene for gravene når du har bestemt deg for design er hva gravstein skal si. Hver gravstein har en gravskrift og velge dette kan være en oppgave i seg selv. Mens normalt epitafier eller gravstein inskripsjoner nevne navnet på personen, fødselsdato og død og enkle meldinger som Hvil i fred, er mange nå velger å ha personlig inskripsjon på gravsteinene. Det er viktig å planlegge dette godt ut. Du bør unngå å bli presset til å haste med merkene. Det er viktig at du velger gravstein utsagn som er passende til den personen som har gått bort. Hvis Gravstener for graver priser er en faktor, så du kan velge å ha en enkel inskripsjon. Disse billige Gravstener for gravene har kanskje ikke oppsiktsvekkende design, men det bør ikke ta bort fra følelser til uttrykk. Elaborate Gravstener for graver kan være et dyrere alternativ som du kan designe slik du vil ha med inskripsjoner av ditt valg. Gitt nedenfor er inskripsjoner på gravsteinene av noen kjente mennesker som kan gi deg ideer til gravstein inskripsjoner.
InscriptionOn grav, That's All Folkens, The Man of 1000 Voices, Mel BlancMel Blanc som var stemmen til Bugs Bunny, Porky Pig, Elmer Midd, Daffy Duck og mange andre Disney stjernene, kalt tilbake, Emily DickinsonEmily Dickinson; My Jesus Mercy , Alphonse CaponeAl Capone; Selv midt voldsomme flammer den gylne lotus kan plantedSylvia Plath, hun gjorde det på den harde WayBette Davis; Liket av B. Franklin, skriver; Som Cover av en gammel bok; Innholdet slå ut, og Stript of sin Bokstaver og Guilding, Lies her, Food for Worms, For, vil det som han trodde vises en gang til; I en ny og mer elegant utgave; korrigert og forbedret, Ved AuthorBenjamin Franklin, Sannheten og historie.; 21 menn., The Boy Bandit King -; Han døde som han levde.Billy the Kid, i vitnesbyrd Respekt deres, For, The Patriot of uforgjengelig Integritet,, The Soldier of godkjent Valour, The statsmann av fullbyrde visdom,, Hvem Talenter og Virtues vil bli beundret, By, Grateful ettertiden; Lenge etter dette Marble skal har fortært i DustAlexander Hamilton; Dette Grave, inneholder alt som var Mortal, av en; Young engelsk Poet, Who, på dødsleiet, i bitterhet av hans hjerte, på Malicious Power av hans fiender, Ønsket, disse ordene skal gravert på hans Tomb Stone; Her ligger en hvis navn var skrevet i vann.John Keats
Gravstener for gravene er din siste hyllest til en person som betydde mye for deg. Det er din måte å huske dem. Det finnes ingen bedre måte å holde på minner om mennesker du elsker enn med disse gravsteinene for graver som er symbolsk for folket de var.

No comments:

Post a Comment