Thursday 23 February 2012

Personvern Fence Styles

Lei av å kikket naboer? Vil ha privatliv i plenen din? Mens huset kan ha en designer gjerde som tjener hensikten med utvendig beautification og sikkerhet, kan det gå glipp av personlige element! Vel, som kan gjøre din gjerdet ubrukelig! Fekting er en struktur som definerer grensen for din eiendom. Men den som hjelper deg nyte plassen på den måten du vil, er en ideell gjerde. Hvis du søker etter et slikt ideal gjerdet, så personvern gjerdet "svaret. Med personvern gjerdet paneler, kan du umiddelbart blokkere visning av interiør og nyte "din plass". Her er noen personvern gjerdet stiler som du kan velge.
Best Personvern Fence Styles
Når du trenger privatliv, kan du vurdere de nedenfor nevnte alternativer og få gjerdet utformet på en måte som sikrer fullstendig privatliv sammen med sikkerhet og utsmykninger. Mens noen av disse kan score mindre i form av utseende, tro meg, riktige farger, flekker og andre designer elementer hvis de brukes riktig kan spille opp kjedelig utseende.
Solid personvern Fence Stil; En solid personvern gjerdet, som navnet antyder tilbyr fullstendig privatliv. Panelene eller lamellene er installert mot hverandre, uten gap i mellom, dermed blokkerer fullstendig oversikt. Du kan velge en av tre ulike personvern gjerdet stiler for dette formålet. Det er to sedertre personvern gjerdet stiler, en der lamellene er installert vertikalt og i en annen lamellene er plassert horisontalt, en over en annen. Ved horisontal plassering, er singel brede vertikale spiler eller innlegg installert i visse intervaller for støtte. Hvis du har en solid gjerde av vertikale spiler, legge innlegg i mellom er en god idé. Dette vil legge stil til den enkle gjerdet design. Du kan også legge til vannrette lamellene på toppen og bunnen av disse for å gi den et stilig preg. Dette er kjent som avkortet gjerdet stil. Du kan også vurdere konkrete gjerde for fullstendig privatliv. Men sjelden brukes, forblir dette det beste alternativet med tanke på sikkerhet, utseende og privatliv. Du kan også velge en av vinyl personvern gjerdet stiler. Bruke vinyl kan ha et gjerde som ser mye som ligner på gjerde. Etter å ha lamellene plasseres i skrått mønster mellom stolpene kan skape et av de designer personvern inngjerding stiler som vil forskjønne utvendig utsikt.
Hybrid Personvern Fence Stil; Hvis du vil ha noe virkelig dekorative, men også opprettholde personvernet faktoren, er hybrid gjerde tingen å gå for. Hybrid personvern gjerder stiler, som navnet antyder består av to typer gjerder stiler brukt i en kant gjerdet. Gå for en heltre gjerde og legge semi-personvern gjerdet design over det. Kontroller at du har riktig høyde for solid gjerde i alle fall. Samtidig legge designer eller semi personvern gjerdet, husk at det må starte over høyden av en gjennomsnittlig person. Du kan legge gitter eller bambus gjerde på toppen. Også har vinyl lamellene installert i kryss og tvers mønster over basen gjerdet ser flott ut. Du kan gå for en vinyl kurv veve gjerdet som ser ekstremt elegant da malt i hvit farge og legge lokk grenser til det. Legge til semi-personvern stil buer til rette gjerdet er en god idé. Du kan ha ulike dekorative mønstre gjort over grunnleggende personvern gjerdet å ha en designer hybrid gjerde klar.
Så var det noen personvern gjerdet planer. Husk at disse personvern gjerdet stilene er bare et lite hint, kan du legge mye mer lagt til disse. Som du kan også ha scalloped eller avsmalnende toppen kanter. Etter å ha katedralen eller trappet kanter er også en god idé. Etter å ha personvern gjerdet lamellene i rett, hund øret eller gotisk stil, er noen av de mange alternativene. Også legge designer innlegg kan spille opp de enkle fekting. En komplimenter personvern gjerdet gate vil gi en finishen. Alternativene er mange, alt du trenger å gjøre er å planlegge og bestemme hva du trenger. Deretter kan du begynne å utforske alternativer tilgjengelig, og har det beste ut av det å skape ditt private område.

No comments:

Post a Comment