Saturday 18 February 2012

Dusj Design for Små Bad

Utformer et lite bad kan være en tøff oppgave. Montering av dusj i dette området, og opplever dem beroligende vannspray er noe alle ville elske. Fortsatt er det noen dusj design for små bad som kan utarbeides. Ved å implementere disse små bad dusj design, kan du ha den luksus av å ta en varm dusj når som helst og slappe av selv. Hvis hvordan re-modellen et lite bad og legge dusj plass i det var spørsmålet ditt, er du på den rette siden. Så la oss gå videre å vite om noen dusj design for små baderom.
Små Baderom Dusj Design Valg
De-rot; Mens du bestemmer deg for å implementere dusj design for små bad, starte med de-cluttering området. Fjern hyllesystemer og skap som ikke er nødvendig, og opptar en stor plass. Også bare holde i det vesentlige og fjerne unødvendige elementer. De-rot vil hjelpe deg å ha en idé om plassen på badet, der du kan legge en dusj område. Avhengig av tilgjengelig plass kan du vurdere en av dusjen designideer gitt nedenfor.
Konvertere den til Wet Room, Wet rom er en ultimate bad dusj idé som du kan velge. Dette er et godt alternativ, spesielt hvis du har ekstremt lite bad. Dette inkluderer installasjon av en enkelt stor dusjhode eller flere dusj dyser. Husk når knotten av dusj er slått på, vil hele badet gjøres om til dusj-området, derav ett våtrom. I stedet for turen i dusjen satt, kan du få akkurat den plassbesparende sidepanelene og installere dem å ha en separat dusj plass i små bad design. Vel, er dette en av de beste dusjen design for små bad, men du må sørge for at du har sklisikre bad gulv.
Erstatte eller bearbeide badekar, Vel, hvis badet allerede har et badekar, kan dette være et stort mellomrom okkuperte element. Mange ønsker å fortsette å ha det for den ultimate opplevelsen av å bade i varmt vann. De som har ikke noe imot å erstatte den, kan bare få det ut av badet og frigjøre plass til å legge en dusj. De som ønsker å ha sine badekar som det er, kan velge et dusjhjørne. Bare legge til de nødvendige dusjen kamper over badekaret og knottene i nærheten av badekar og ha det gøy med dual bademuligheter. Få en klassisk dusjforheng eller sprutbeskyttelse fast rundt badekaret for å opprette et privat dusj plass i baderommet.
Corner dusjkabinetter, Få en dusjnisje er en av de enkleste ideene for å designe små bad og legge dusj plass. Dusjkabinett er tilgjengelig i ulike størrelser og former, og du kan enkelt finne en som passer på badet. Dusj design for små baderom populært inkluderer installasjon av en buet kvadrant dusjnisje som passer i hjørnet og tar minst plass. Den ugjennomsiktig de kan være flotte, men bare sjekk ut glasset seg. Disse gjennomsiktig eller delvis gjennomsiktig dusjkabinett ser store og ikke gjøre ditt bad se mindre ut.
Forskjønne Baderom, Vel, en av dusjen design for små baderom er gjennomført, og nå er det tid for å gi en finishen til badet innredning. Med nydelig veggen hang bad forfengelighet eller hjørne forfengelighet, kan du gran opp området. Få noen elegant veggen scones til å lyse opp badet. Hold badet belysningen dempet. Legg persienner for dusj vindu og spille opp utseendet til lite bad. Pass på at det er rent og ryddig og kun de viktigste tingene er plassert i.
Med nevnte dusjen design for små bad, gå for de som passer best til dine krav og ditt baderom plass. Piff opp badet med dusj sprayer!

No comments:

Post a Comment