Wednesday 8 February 2012

Skilsmisse Avtale Sample

Etter å være sammen i mange år, når et par bestemmer seg for å skille og få en skilsmisse, er det ikke en beslutning som er tatt lett på. Det er mye tanke og omtanke at begge parter satt i avgjørelsen av få en skilsmisse, spesielt hvis de har barn. Selv om ingen ønsker en stygg skilsmisse fortsetter, er det mange mennesker som ender opp mudslinging og forårsaker mye smerte til mennesker, var de en gang forelsket. Hvis du er løsnet fra partneren din på gjensidig passende betingelser og har blitt enige om å bli en skilsmisse uten den vanlige traumer som går hånd i hånd med hele prosedyren, så må du fil for et skilsmisseoppgjør avtale. Mens du trenger juridisk rådgiver for din fil skilsmisse avtalen, kan det være en god idé å slå opp noen skilt avtale prøver å forstå hva du kan forvente av slik avtale.
Skilsmisse forliksavtalen Sample
En skilsmisse er aldri enkelt, og definitivt noe du ønsker ikke selv, men i tilfelle du er i en situasjon hvor du må filen for skilsmisse fra ektefellen din, så du vil trenge for å sende inn en skilsmisse avtale om retten. Med riktige juridiske råd kan du sikre at prosedyren ikke er lang trukket, men det er alltid bedre å se opp skilsmissen avtale maler og skilsmisse avtalen prøver som vil tillate deg å kjenne hva du kan forvente av en skilsmisse avtale. Most skilsmisse oppgjørsavtaler vil også behandle spørsmål som barnefordeling og har tidligere avtaler utarbeidet som skilsmisse eiendom forliksavtale.
Skilsmisse avtalen Utvalg, The Circuit Court of Cole County, Illinois, Domestic Relations Division, Illinois, Med hilsen ekteskapsloven av:
Aaron Moore; klageren,
og
Leticia Moore; ankemotparten
Skilsmisse forliksavtalen
Dette er en underskriftskampanje for oppløsning av ekteskapet som fant sted mellom klageren og saksøkte, og det er påstått med ed tatt som gitt nedenfor. , The bosted klageren er 234, Sunset Boulevard, Cole County, Illinois og har vært bosatt i delstaten Illinois i minst 90 dager før innlevering av begjæringen her innsendt. ; Klageren (Aaron Moore) og saksøkte (Leticia Moore) ble gift den 2. september 2003 i delstaten Illinois og deres ekteskap er registrert under lover Cole County, Illinois. , The petitioner og respondenten begynt å leve atskilt rundt datoen, 1. juni 2009. , Det er ett barn som er mindreårig født til klageren og respondent. Hans navn er Dawson Reid Moore født 12 januar 2005. , The petitioner og saksøkte både har inngått en avtale med hensyn til alle utgaver av ekteskapet. Dette har blitt registrert i henhold til Property forliket avtalen og barn Care planen. En sann og korrekt kopi av det samme har blitt inngått sammen med denne forliksavtale. ; Samme tidspunkt klageren er ansatt ved GNB Financial Services, 2352, Downtown Cole County, Illinois. Sosialkontoret antall klageren is 546-76-5806. Respondenten er tilsatt ved Hutchinson kunstgalleri, 3425, Crescent Boulevard. Den sosiale sikkerheten nummeret til respondenten er 342-54-6855. ; Det er absolutt ingen sannsynlighet for at klageren og respondenten vil kunne bevare ekteskapet, og derfor er det uopprettelig ødelagt. ; Klageren ber derfor:; For oppløsning av ekteskapet mellom klageren og saksøkte. , For deling av eiendom som eies i fellesskap av klageren og respondenten og oppgjør av alle eiendommer og gjeld, løsning av barn problemer som spesifisert av nevnte Property forliksavtalen og barn Care planen. ; Grant av lettelse som anses egnet, rettferdig og riktig av retten. ; Ankemotparten ønsker å gå tilbake til sitt pikenavn Johnson på dato for erklæring av skilsmisse.
Underskrift av petitioner; Aaron Moore
Om denne dag for 14. August 2010, klageren her personlig sendt begjæringen og anerkjente uttalelser i avtalen, før meg undertegnede notarius publicus.
Underskrift av Notarius Publicus; Notarius Publicus
Når du nå har tatt en kikk på en skilsmisse avtale prøve, du ville bli klar over hva er ting listet i disse dokumentene. Rådfør deg med en god skilsmisse advokat som vil sikre at saksbehandlingen blir behandlet på en moden og voksen som måte. Dette er svært viktig dersom det er barn involvert som det er viktig å skjerme dem fra stygghet som de fleste skilsmisse ser ut til å være part i.

No comments:

Post a Comment