Saturday 4 February 2012

Fredag den 13. Superstitions

Helt fra den frykt som griper tankene våre når en svart katt krysser vår vei til å ytre 'God Bless' når vi hører noen nyser, er overtroiske overbevisning blitt en integrert del av livene våre. Vi kan bare ikke synes å drive uten å følge dem religiøst, selv om det betyr å ofre på noen av de grunnleggende ansvar av livet vårt. Når vi snakker om overtroiske tro, den tro er knyttet til fredag ​​den 13. fortjener å nevne spesielt. Fredag ​​den 13. er en av de mest fulgte uflaks overtro i verden. Slik er frykt knyttet til denne dagen, at folk bare ikke kan synes å holde seg til sin daglige rutine. Dataene samlet inn av Stress Management Center og Fobi Institute (North Carolina) antyder at rundt 17 til 21 millioner amerikanere er rammet av frykten i forbindelse med denne dagen i året. Den finansielle tap på denne dagen utgjør så mye som USD $ 800 000 000 hvert år. På denne angivelig uheldig dag, bestemte vi oss for å lage en liste over noen fremtredende fredag ​​den 13. overtro, men før vi går videre til dem la oss ta en titt på historien til fredag ​​den 13..
Fredag ​​den 13. History
Et blikk på historien til fredag ​​den 13. avslører at denne datoen bærer hovedbyrden av uflaks assosiert med 13. plass (angivelig den uheldigste nummeret), og fredag ​​(angivelig den uheldigste dag). Nummer 13 har alltid vært ansett som et uheldig tall i hovedsak på grunn av sin tilknytning til ulike forekomster av fortiden. Mens noen forbinder det med forekomsten av norrøn mytologi hvor guden for fryd og glede - Balter ble drept i en svikefull måte ved Loke - guden for splid og rampestreker som var tilfeldigvis den 13. gjesten, mens andre forbinder det med det siste måltid der det 13. Gjestene var Judas, som forrådte Jesus til hans fiender for 30 sølvpenger.
Så langt som sammenslutningen av dårlige Lykke til med fredag ​​er opptatt, kan det spores tilbake til det faktum at Jesus ble korsfestet på denne utro dag. Noen sitater i historien tyder også på at Kain drepte Able på denne dag i uken. Frykten for Fredag ​​den 13. er kjent som friggatriskaidekaphobia, som er utledet ved å kombinere ordene Frigga, betyr fredag, og triskaidekaphobia, betyr fobi for nummer 13. Over en periode, tilskrevet troen på at fredag ​​den 13. er en uheldig dag er blitt bare mer og mer fremtredende, og dermed henger hele samfunnet i en tilstand av lammelse til ukjent frykt.
Fredag ​​den 13. Superstitions List
En "ulykke" er et vidt begrep som omfatter alt fra en sikkerhetsnål stikk fingeren til å møte med en bil ulykke, og dette svært faktum spiller en viktig rolle når det gjelder merking av Friday the 13th as uheldig dag. I utgangspunktet, den minste dårlige ting som skjer med deg på fredag ​​den 13. er bundet til bo hos deg evig, selv om det er bare å glemme lommeboken hjemme. Det blir sagt gitt nedenfor er en liste over fredag ​​den 13. overtro, noen som kan ta deg med overraskelse. ; Hvis du er født på fredag ​​den 13. hele livet vil bli preget av uflaks. ; Du bør aldri klippe håret på fredag ​​den 13., da det resulterer i et dødsfall i familien. ; Hvis du endrer din seng på fredag, vil du se dårlige drømmer hele natten. ; Hvis du skulle passere en likfølge på fredag ​​den 13., vil du dø allerede neste dag. ; Hvis du skulle forlate kalenderen fredag ​​den 13., vil du bli drept av en heks allerede neste dag. ; Stiklingen bør du negler på fredag ​​den 13. igjen et dårlig tegn som kan gi deg noen alvorlige uhell. , Dette er en veldig dårlig dag for ny begynnelse, og dermed starter en ny bedrift på denne dagen vil bare ringe etter en katastrofe. ; Tilsvarende starter ut på en tur på fredag ​​anses å bringe ulykke for deg. ; Ifølge en dypt rotfestet overtro, fredag ​​den 13. er en veldig dårlig dag å konsultere astrolog. ; Skip som seilte på fredag ​​13. er mye mer sannsynlig å ende i en katastrofe. , Det var en kort redegjørelse knyttet til historien og overtro på fredag ​​den 13.. Mange har forsøkt å fjerne disse Friday the 13th overtro fra samfunnet med vilje å ty til viktige aktiviteter på denne dagen. Det, derimot, har gjort en svært lite godt til denne dagen som er mer populær som den uheldigste dagen i året. Mens et stort antall kilder hevder at det å være født på fredag ​​den 13. bringer deg uflaks for hele livet, det også finnes noen kilder som sier at du er en heldig person hvis du er født på denne dagen. På slutten av dagen, dette er bare overtro som er gravert i tankene dine. Hvis du på alle vi ønsker å kvitte seg med disse Friday the 13th overtro fra samfunnet, hver av oss må få tro og livssyn forbundet med den, ut av våre sinn. En av de mest interessante, men mindre kjente fakta om fredag ​​den 13. er at det kan skje minst en gang, og på det meste tre ganger, i et enkelt år som per den gregorianske kalenderen.

No comments:

Post a Comment