Wednesday 15 February 2012

Personlig Promise Rings til henne

Det finnes ulike måter å uttrykke engasjement. Engasjement er et veldig stort ord, det tar mye mot å gi engasjement. Og det er en av grunnene til at man trenger bevis på det engasjementet. Ringene har vært brukt til dette formålet siden århundrer. Ikke bare for å bevise engasjement, men også å offisielt kunngjøre et forhold. Når vi tenker på ringer, de første to ringene som kommer til tankene våre er forlovelsesringer og gifteringer. Men en kjæreste eller en kone er ikke den eneste personen som du skulle ønske å gi ditt engasjement for. Mens en ring kan gis av noen til noen, ikke slike ringer ikke har så mye betydning som engasjement eller gifteringer. Det er en av grunnene til at løfte ringer kom inn i eksistens. Et løfte ringen kan bli gitt til noen forhold, har det kun én betydning, det er et løfte gitt til mottakeren. Løftet kan være alt fra vennskap til kyskhet. I dag har løfte ringer blitt veldig populært. Et løfte ringen er generelt slitt av jenter. Det finnes mange modeller tilgjengelig i løfte ringer som kan gjøre løftet ringen spesielle. The Følgende nevnte er noen av de beste ideene for personlig løfte ringer for henne.
Personlig Promise Rings for kvinner
Gravert Promise Rings; Dette er en av de mest populære typen personlig løfte ringer for henne. Du vil finne forskjellige typer graverte løfte ringer i markedet, derimot, er det bedre å kjøpe en vanlig løfte ringen og få den gravert det som per dine ønsker. Materialet på løftet ringen helt avhengig av budsjettet. Avhengig av forholdet, kan du gravere forskjellige typer setninger på ringen. Som for eksempel, "Jeg lover å være sammen med deg for alltid", er en av de beste setningene for personlig løfte ringer for kona. Det er forskjellige ting som kan være gravert på løftet ringene, som, for eksempel datoen du først møttes, linjer av hennes favoritt sang eller dikt, en kvalitet som tiltrekker deg mot henne, osv. Det er ikke nødvendig at de graverte sitatet være alvorlig eller cheesy, kan det også være humoristisk.
Mother's Promise Ring; Denne ringen er ikke generelt regnes som et løfte ring, men du kan forvandle den til en. Kjøp en sølv løfte ringen og sette deg og dine søsken birthstones i det. Hvis sølv er ute av budsjettet, kan du også kjøpe en tungsten ring. For å gjøre det en av de beste personlige løfte ringer til mamma, få linjer som "vi alle elsker deg mamma" inngravert på ringen. Moren din vil sikkert bli berørt av denne bevegelsen! Men ikke glem å gravere en linje eller to som ellers vil det bli regnet som mors ring bare.
Vintage Promise Ring; Dette er en av de beste ideene for personlig løfte ringer for kjæresten. Det er ikke obligatorisk at du gir bare diamantringer til kjæresten din. Egentlig som ikke bare er altfor vanlig, men diamantringer anses som forlovelsesringer, og bør unngås helt hvis du ikke er klar for engasjement ennå. Så gaven din kjæreste en vakker vintage løfte ringen. Gresk og katedralen design er ganske populært. Men det er best å vite hva slags vintage inspirerte smykker hun liker, før du kjøper ringen.
Dette var noen av de beste ideene til personlig løfte ringer for henne. Hun vil sikkert elske løfte ringen gir deg, ikke bare fordi den er vakker, men fordi ved å gi ringen, er du lover å være sammen med henne alltid! Hvis du gir en gravert løfte ringen, gravere noe som er nær hennes hjerte, vil hun sikkert bli imponert av det!

No comments:

Post a Comment