Monday 6 February 2012

Bob frisyrene 2010

Bob frisyrene 2010, er den nåværende generasjon fashion statement. Før du går inn i stilen kvotienter, la oss spore tilbake til historien om bob hårklipp. Den gamle alderen kuttet ble båret av både menn og kvinner mye før Verden 1 War, en drivkraft gitt for langt hår. Den unike stilen ble deretter spredte av den berømte danseren Irene Castle, introduserte den første sjangeren Castle bob. Film stjerner som Colleen Moore og Louise Brooks var mye påvirket av den mye spioneringen trendy hårklipp i år 1912. Siden da er bob frisyrer styrte glamour verden. La oss finne den slags bob frisyrer adoptert av mennesker i dag.
Best Bob Hair Styles for 2010
Med mye improvisasjon, har bob hårklipp for 2010, utviklet seg i en rekke. Det beste med bob er, det er svært allsidig. Etter en sjampo, bare blåse tørt den korte vipper og sette dem rett. Bob kutt passer alle typer av ansiktet. Med bob på vei mange kjendiser er flaunting seg til denne trendy innstillingen. For å nevne noen, er Gwen Stefani og Posh Spice meste figurert på skjermen med bob kutt. Den populære frisyrer er nevnt nedenfor.
Kort Bob / Blunt Bob; Med hver begivenhetsrik natt kan du endre din mote statement med korte chic Bob. Den butte A-line bob kutte ligner på alphabet A, kan settes i ulike former. Style kantene når det er vått, og sett det riktig med en hårføner. Pass på at de er snipped til et komplett rett linje. Gre foran frynser jevnt og frisyre er perfekt! Det er det. Den berømte popstjerne, fikk Madonna en kort bob under hennes første årene av berømmelse.
The Long Bob; Long bobs fascinert mennesker i løpet av 1960-tallet. Dette kom seg att i år 2010. De er et perfekt hårklipp for folk som ønsker å opprettholde en ønskelig lengde, ikke ivrige etter å velge en snarvei. Det ser best med minimal lag, holder over skulderen. Det gjør du ser slank og elegant. Tidligere lange bobs ble slått sammen med mopp topper, som gir opphav til det nye navnet, "bobla cut". Dette frisyre går ekstremt godt med klokkeformet tettsittende hatter. Den berømte bob wearers var Joan Crawford, Truus van Aalten og Clara Bow.
Det asymmetriske Bob; Blant bob frisyrene 2010, er den asymmetrisk bob mye på mote i dag. Lett lag er lagt i vinkel bakfra for å gi en ryddig se ansiktet ditt. Pistrete side smell, stylet med anti-frizz gels gjør en fabelaktig bob frisyre. Du kan også bruke en hår booster eller volumning gel for å gi forrang til hårklipp. Den ujevne lag er belagt med håret høydepunkter for en super attraktivt utseende.
Det vinklede Bob; Det vinklede bob er også kjent som kantet bob, ha en sofistikert appell. Det er måten forskjellig fra asymmetrisk bob. I denne hårklipp, er den bakre delen av håret gitt volum mens fronten er formet i en vinkel på det punktet av partisjonen. Du kan velge en dramatisk vinkel for en skrå glatt bob. Den vinklede bob er populært kjent som en gradert bob, farget med hår fargestoffer for å forbedre utseendet. Most påvirke kjendis med denne frisyren er Victoria Beckham.
Den omvendte Bob, The invertert Bob er den perfekte frisyren for jenter å ha silkeaktig hår. Ønsket utseende er oppnådd med et hår Rettetang, hvis du har en bølgete hår. Det har lag på ulike nivåer, og er innredet perfekt å gjøre en invertert kantete mote. Det ser ut som å være konisk rundt omkretsen. De inverterte bob har en ultra formell klage og den perfekte frisyre for geeks.
De lagdelte Bob; Hvis du er lei av uniform bobs, bare gå for en lagdelt bob. 2010 er den generasjonen av sassy barberhøvel kutt og lagdelte Bob. Få side smell med ujevne lag. Sweep håret sidelengs og la den casual. Razor kuttet bobs passer for både menn og kvinner med fine striper i håret. Uthev av hår farger eller maling de skarpe kantene med et hår mascara. Varmt er ikke?
Det var en komplett guide til bob hår stiler 2010. Få frisyre, design deg selv med de nyeste styling ideer og satt ut!

No comments:

Post a Comment