Monday 27 February 2012

Baderom Dusj Tile Ideas

Baderom dusj fliser spiller en viktig rolle i å legge stil til ens bad. Faktisk er litt vekt på dusj fliser den raskeste måten å fremheve bad innredning. Dusjen kabinett veggene kan være laget av glass, men må veggen fremdeles fliser. Det finnes ulike typer dusj fliser tilgjengelig, rett fra standard bulk flis til unike håndmalte fliser. Man kan lage ulike mønstre ved hjelp av disse brikkene, og dermed gi badet et unikt og interessant utseende. La oss ta en titt på noen bad / dusj fliser ideer.
Typer Baderom Fliser
Baderom keramiske fliser eller porselen fliser er bra for badet dusjvegger. De er ikke bare sterke materialer og lett å rengjøre (unntatt når mørtelen blir sotete), men også gi stor estetisk verdi til badet. Du kan også gå for glass, stein, brostein eller marmor fliser for å få et bestemt utseende på badet. Dusj fliser er tilgjengelige i forskjellige stiler og til ulike priser, og dermed er det egnet for personer med alle typer budsjetter.
Consulting en brikke forhandler er viktig før kjøpet og dusj fliser installasjon, fordi forhandleren vil guide deg angående rett type flis på badet dusj. Foruten fliser, spiller fugemasse også en viktig rolle i dekorere badet. Fuger er tilgjengelig i forskjellige farger og kompliment flisene veldig bra. Derfor er det viktig å kjøpe riktig skyggen av Grout også.
Baderom Dusj Tile Ideas
Badet flis dusj design kan være enkelt eller forseggjort, avhengig av ditt valg. Her er noen bad / dusj fliser design ideer som du kan innlemme i badet.
Blanding Fliser, Lovely mønstre kan opprettes på veggen ved å blande forskjellige fliser sammen. Men mens miksing pass på at du ikke blander fliser av forskjellige tykkelser, fordi det kan ende opp som ser merkelig. Mikse og matche ulike fliser gir deg muligheten til å lage dine egne design.
Ulike Shaped Fliser; Det er ingen fast regel at du må bruke firkantede fliser på badet. Vær kreativ og få noen unike-formet fliser for dusjen. Diamond, runde, avlange rektangulære, etc. kan brukes til å lage unike dusjvegg mønstre. Slike dusj fliser mønstre er gode ideer til å vurdere under rehabilitering av badet.
Farget Flis; Mens små badet ser mer romslig i lyse nyanser, kan man eksperimentere forskjellige farger i større bad. Du kan også få to til tre forskjellige nyanser for å skape et annet utseende. Blanding naturstein farger som blått og grønt er en god idé. Du kan også ha en mosaikk av mørke og lyse fliser for å skape et estetisk utseende. Ta en titt på noen dusj design for små bad, dersom plass er en begrensning.
Animal Print Fliser; Man kan også få fliser med dyreprint på dem. Disse flis design gi et luksuriøst utseende på do. Fliser finnes i tiger, sebra, leopard, slangeskinn mønstre, osv. Men, det er en tendens til å overdrive tema med disse flisene, derfor er det viktig å bruke disse flisene som en aksent.
Grenser og leder Rail Effect; Du kan også arrangere forskjellige fliser, slik at de danner grenser i dusjen. Grenser definerer formen av dusjen og gir et elegant utseende. For stolen rail effekten man trenger å arrangere fliser av en bestemt farge på den nedre halvdelen av dusjvegg og en annen brikke farge på den øvre delen av dusjvegg.
Ved å prøve ut forskjellige bad / dusj fliser ideer, kan man lage et bad som beroliger sinnet og er det perfekte sted for avslapning etter en stressende dag på jobb. Man kan være så kreative som man ønsker med bad / dusj fliser. Du kan komme opp med din unike bad dusj fliser ideer som lokker deg i det øyeblikk du skrive inn huset.

No comments:

Post a Comment