Thursday 2 February 2012

Keg Dimensjoner

Har du noen gang lurt på hvordan det allestedsnærværende inventar ved alle college parter kom til å bli? Bruken av disse sylindriske containere å lagre øl startet en gang på 17. århundre. Tradisjonelt laget av tre, dag dunken er vanligvis laget av stål eller aluminium. De tre fat som ble brukt til å lagre øl tidligere var den samme som ble brukt til å transportere krutt eller negler. Den primære årsaken til bruken av keg var å transportere og lagre øl, men det ble også brukt til å tjene øl. Bruk av dunker behøver ikke være begrenset til øl, men kan også brukes til å lagre ikke-kullsyreholdige, kullsyreholdige, alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. I denne artikkelen tar vi en titt på på ulike typer dunker som brukt, fat dimensjoner og kapasitet på disse dunker.
Dimensjoner på Keg
Mens folk kan debatten om fordeler av øl bokser vs flasker, kan begge disse alternativene aldri konkurrere med en tønne. Avhengig av hvilken type keg du bruker, vil mengden av øl du kan lagre variere på grunn av ulike keg dimensjoner som påvirker kapasiteten på keg. Dunker av ulike størrelser er svært nyttig fordi dette gjør at du kan bruke en tønne som er hensiktsmessig for festen eller få sammen.
Keg Dimensjoner, Type of KegHeightWidth; Home Brew23 inches9 inches; Sjette Barrel23 3 / 8 inches9 1 / 4 inches; kvartal Barrel13 7/8 inches16 1 / 8 inches; Slim Quarter23 3 / 8 inches11 1 / 8 inches; Half Barrel23 3 / 8 inches16 1 / 8 inches
En annen vanlig størrelsen som en tønne er tilgjengelig er den mini keg eller Bubba som det kalles. The mini keg dimensjoner gjør det egnet for holde opptil 5 liter øl. De fleste av keg typene nevnt ovenfor har forskjellige navn. Hjemmet brygge er også vanligvis kalt corny keg eller soda sirup. Soda keg dimensjoner og dimensjoner av andre dunker har allerede blitt nevnt ovenfor. Torpedoen keg er et annet navn for sjette fat. Kvartalet fat er også pony keg og halvdelen fat er mer populært kjent som full keg. Kapasiteten av hver av disse type dunker er gitt i tabellen nedenfor.
Kapasitet av ulike typer dunker, Type of KegSize in LitersNo av drinker på 12 fl oz., Mini Keg514, Hjem Brew18.953, Sixth Barrel19.856, Quarter Barrel29.382; Half Barrel58.66166
Kvartalet fat keg er tilgjengelig i to størrelser, begge disse har samme kapasitet, men ulike diametre og kagge dimensjonene. Selv om disse dimensjonene i dunker er ganske standard deres tilgjengelighet er forskjellig avhengig av merke og området der de blir kjøpt fra. For å finne ut hvilke keg størrelse hvor øl er tilgjengelig i område din du bør spør leverandøren eller butikken du generelt kjøper øl fra. Fleste steder kun lager populære merkevarer så det er en mulighet at merkevaren av øl du vil kanskje må bestilles spesielt. Hvis du plasserer en bestilling, kan mest leverandører få dunker for deg innen et par dager.
Flere folk klager om hvordan deres øl skum opp. Vanligvis er dette på grunn av ikke å opprettholde temperaturen på øl keg. De andre årsaker for øl skummende deg kan bli ubalanse i presset av fatøl systemet og systemet ikke blir rent. Det er viktig å huske mens lære å trykke på en tønne, er å ikke å bøyes slangen når ølet er forlater couplet da dette kan begrense flyten og føre den til skum. Stort sett må det være en klaring på 5 inches for keg Coupler og øl slangen. I noen situasjoner albuen montering kan reduseres til 4 inches. Det er også noen keg hurtigkoblingsfester tilgjengelig i markedet som må på en tomme klaring.
Nå som du vet er hva ting å huske på mens du bruker en tønne, hvordan unngå skumming, og hvilke typer dunker tilgjengelig for dine avhengig keg dimensjoner, velg det som passer ditt formål og godt, drikker hele natten med vennene dine.

No comments:

Post a Comment