Monday 13 February 2012

Best Måter å foreslå

Du har vært i forholdet lenge nok til å tenke om å binde knuten. Du vet at svaret kommer til å bli et ja. Men du vil at øyeblikket å være svært spesiell, noe som hun vil snakke om i årevis. Her har jeg listet opp noen av de beste måtene å foreslå.
Noen av de beste måtene å foreslå ekteskap
Den klassiske måten; La oss starte med den eldste og mest klassiske måten å foreslå ekteskap. Ta henne til hennes favoritt restaurant for middag med levende lys. Gjør det høres så casual som du kan. Jo mer ut det blå det er, jo mer spesiell blir det. Det er vanlig å være nervøs og spent på et slikt tidspunkt, men prøver å holde hodet kaldt. Forberedelse er nøkkelen til det. Snakk med en venn, praksis forslaget bra og hvis du tror å være spontan vil være vanskelig. Skriv ned alt på et papir og gå gjennom det en time før du gir overraskelsen. Selv om det er liksom en gammel forslaget idé, er det fortsatt en av de mest romantiske måter å foreslå.
Tilbake til First Date: Ta henne med til stedet du gikk til, for din første date. Husker noen fine gamle minner, gjenskape magien og spenningen i den første datoen, drøfte årsakene til at ting fungerte så bra, osv. Ikke ta opp noe negativt. Når følelser er på en topp og øynene begynner å fukte, er det på tide å komme ned på ett kne.
På Dance Floor: Ta henne til en fin nattklubb eller pub for en drink. Kom i kontakt med DJ og manageren på forhånd for å dedikere en sang til henne. Ved slutten av sangen, foreslå henne på dansegulvet. Dette er en god idé forslag for gutter.
Gift From a Stranger, Under en ferie, sørge for en fremmed å komme og levere en pakke til henne. Lat som om du ikke har noen ide om det. Gaven inne i pakken kan være en liten bok med dikt på hovedsiden som du skriver vil du gifte deg med meg?. Når hun leser det, gå ned på ett kne og gi henne overraskelse.
Det står i Papers, Hvis du er ute etter noen kreative måter å foreslå, er her en stor kreativ forslag idé. Kontakt den lokale avisen at kjæresten din leser, og bestille en helsides annonse for forslaget. Kostnaden kan bli høy, men da er det verdt det. En mer kostnadseffektiv måte er å bestille en annonse sporet på en radiostasjon. Du kan gjøre det i din egen stemme i midten av hennes favorittsang.
Mens du var ute; Spør en av hennes venner til å ta henne ut på shopping eller en film. Mens hun er borte, vil maling du gifte deg med meg i store bokstaver på soveromsveggen. Du kan dekorere hele soverommet med blomster, sjokolade, osv. Hun vil elske det.
La Mirror Si det; Tilpasset gaver er alltid en hit. Så du kan få en T-skjorte tilpasset for henne med, vil du gifte deg med meg på det sammen med hennes navn. Be henne til å prøve det ut raskt, og når hun ser det i speilet, ta ut ringen.
Gå internett; Hvis du er techie typen, kan du designe en full nettside for henne med domenenavnet vil du gifte deg med meg navnet hennes. Sett opp noen gamle bilder av deg og henne sammen. Skriv om hvorfor du ønsker å gifte seg med henne og hvordan du vil holde henne lykkelig hele livet. Send henne en maskert kobling eller en forkortet URL til nettstedet.
Melding i flasken, Plan en strand piknik. Prearrange for en flaske på stranden med en gammel jakt pergament inni den som sier vil du gifte deg med meg. Mange slike ekteskap forslaget ideer på stranden er tilgjengelig. Oppsøke dem.
Ovennevnte liste over de beste måtene å foreslå ekteskap er ment å gi en stimulans for din kreativitet, slik at du kan komme opp med ulike måter å foreslå ekteskap av dine egne.Den beste frieri er en som er unik og personlig. Prøv å sørge for at hun er klar for ekteskap og foreslå etter å ha snakket med henne venner og familie. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment