Monday 27 February 2012

Frisyrer for skole

I disse dager trenden med hårklipp stiler og ideer for skolen synes å være løst bølgete hår. Du trenger imidlertid ikke å bare holde seg til disse typer frisyrer. Med litt fantasi og kreativitet kan du gjøre så mye med håret ditt, at du kan ha på en ny frisyre hver dag i uken. Her er ulike raske og enkle frisyrer for skolen ideer, som du kan bruke for styling håret ditt.
Ideer til frisyrer for skole
Curly frisyrer for skole, Hvis du har rett hår, og ønsker å få bølgete hår uten å gå for noen permanent behandling, så her er krøllete lett-å-gjøre frisyrer for skolen tips. Fukt håret, eller vaske håret og håndkle tørk dem. Bruk deretter et hår curling mousse (du kan bruke et hav salt spray også) og bruke den på vått hår. Deretter holder ulike deler av håret og knuse dem. La håret tørke naturlig, og du vil ha flotte stranden bølgete hår. Bare midtre del håret og bære denne krøllete frisyrer se til skolen.
Hestehale frisyrer for School Girls, Det er så mange måter å knytte håret i en hestehale. Du kan enkelt knytte en høy ponni, med smell igjen ut og du har enkel hestehale frisyre som du kan bære på skolen. Du kan også prøve å lage to hestehaler, med en middels skill for en søtere utseende. Du kan også gjøre en lang ponni, dele den inn i forskjellige seksjoner og knytte disse delene med fargerike rubberbands. Plasser denne hestehale stilen på skulderen for et elegant utseende.
Flettet frisyrer for School Days, Braids er vanlige som hverdagslige frisyrer for skolen. Det er så mye du kan gjøre med flettene. Du kan gå med litt lengre varighet som cornrows braid hårfrisyrer, og få dem gjort av en stylist. Du kan selv prøve faux dreadlocks. Hvis du har en dårlig hår dag, så bare gjøre en enkel tre struktur braid frisyre, og ta ut noen tråder fra sidene, og du er godt å gå. Hvis du har tid da du spør din mor eller en venn til å tie håret inn i en fransk flette stil, nederlandsk fletninger stil eller i en flettet pannebånd. I bølgete hår, kan du også lage små søte fletter og binder dem med fargerike perler for en sommer look.
Updo frisyrer for skole Dances, Hvis du er ute etter svært elegante ser frisyre, som du kan bruke til en fest, og deretter vurdere updo frisyre. Disse frisyrer kan bli forsøkt med bølgete hår eller med rett hår. Hvis du vil ha krøllete hår, deretter bruke et hår curling mousse i vått hår. Hvis du ønsker Ringlet krøller, så i stedet for scrunching hår seksjoner, gjøre mindre hår seksjoner og snurr håret med pekefingeren, og du vil få flotte låser. Hvis du har bølgete hår da bruke disse ideene. Scoop din bak og sikre dem nær nakken din, og ta ut noen tråder ut, og du vil ha en romantisk ser frisyre. Hvis du har rett hår, så ta fremre delen av håret og lage en puff og sikre den med pinner, så sikre resten av håret i en bolle, og du er godt å gå.
Vurder en ny frisyre, Hvis du er lei av håret ditt, og deretter vurdere en ny hårklipp. Du kan gå for lag med siden smell eller butt smell, hvis du har middels eller langt hår. Hvis du har kort hår, så får en uteksaminert asymmetrisk bob med side-eller stump smell.
Bruk fargerike Tilbehør: Dette ble de ulike frisyrer for skoler, men for å gjøre disse frisyrer ser mer moro og matche kjolen, bruk alltid noen hår tilbehør. Det mange hår tilbehør; lage en samling av forskjellige typer hår tilbehør i en boks, og bruke dem, når styling håret til en ponni, flette, updo eller krøllete. Du kan holde kinesiske pinner, fargerike band, fargerike hårnåler, juveler pins, blomster, juveler kammer, hai klipp, krystall barrettes, hår magneter, pony elastikk, etc. Så, lage en samling av hår tilbehør, slik at de kommer godt med når du er klar for skolen.
Så, velge en hestehale stil på mandag, flettet pannebånd stil tirsdag, krøllete hår løs onsdag, en fransk flette torsdag, og en flettet updo for fredag, og nyt sportslige nye frisyrer for skolen hver dag!

No comments:

Post a Comment