Friday 3 February 2012

Black og White Party

Kaster en svart og hvit fest kan være morsomt, og når partiet viser seg som planlagt, har alle partiet til det maksimale. Party temaer gjøre partiet mer interessant for verten å kaste og for gjester å delta. Det er mange av svart og hvitt party ideer å velge mellom. Nedenfor er noen av dem.
Hva er en Black og White Party?, En svart og hvit fest er en fest der alt er enten svart eller hvit. Den invitasjoner, dekorasjoner, maten (ja, det er), kleskode og andre tjenester også. Hele partiet temaet er svart og hvitt. Du kan ha en slik en fest for å feire din utdrikkingslag eller birthday party. Ditt parti vil bli elegant og en stor hit med den svarte og hvite party tema.
Hva du skal ha til en svart og hvit Party?; Du forventes å ha komplett sort eller fullstendig hvit eller sort og hvit, begge. For eleganse, kan du også prøve sølv med svart. Det vil gjøre deg se annerledes og likevel en del av partiet. Hvis du er vertskap, så husk å ha på sorte kjolen med noen sølv smykker. Det vil gjøre deg se perfekt. Du kan også bruke noen sølv hår striper i håret ditt. Unødvendig å si, bør sko og håndvesker utfylle din kjole perfekt. Hvis det er ditt parti, insisterer på at alle gjestene skal ha kjoler i sort og / eller hvite, og at det vil være noen inn hvis de bruker noen annen farge.
Svart og hvitt Invitasjoner, En svart og hvit partiet burde ha svart og hvitt invitasjoner. Hvordan? For det første, prøve å bruke en fet skrift i hvit farge på svart papir eller vice versa. Fonten kunne svingete så svingete skrift gir et nostalgisk se til invitasjoner. Du kan lage små sateng sløyfer i hvite farger for å binde opp partiet invitasjoner. Hvis du har lyst å bruke mer, kan du bli poetisk og legger til noen vers på invitasjoner. Nevn temaet på invitasjonen, selv om jeg er sikker på at gjestene vil gjenkjenne temaet det øyeblikket de satte sine øyne på invitasjoner.
Svart og hvitt Party dekorasjoner; Det er mange dekorasjon alternativer for et slikt parti. Du kan få alle dine partiet forsyninger i sort og hvitt. Du kan bruke noen hvite satin ark eller svart satin ark eller veksle mellom svart og hvitt sengetøy i sateng som gardiner. Alternativt, kan du bruke glitrende svart gardiner og resten av innredningen kunne forbli hvitt. Få noen svarte tepper og kaste dem på sofaen og bruke dem som tepper. Svart og hvitt ballonger og crepe papir dekorasjoner kan også brukes. Hvis du føler splurging, bruke en sort sateng eller fløyel duk med en sølv eller delikat hvite blonder. Dette vil legge eleganse og sjarm til dekorasjoner. Alternativt, gå for svart og hvit rutete duk. Pretty hvite blomster kan være sjarmerende svart og hvitt party dekorasjoner. Blomster og lys i sort og hvitt kan bli skamslått på tabellen centerpieces. Du kan henge litt papir lanterner laget av sort og hvitt papir. De ser også flott med hvite lyspærer i dem.
Svart og hvitt Party Food, bekymret for hva mat å tjene på et slikt parti? Her er noen fest mat ideer. Mørk og hvit sjokolade, chips med hvit eller svart dips, kaviar, kan hvite kjeks brukes som hors d'oeuvre. Hovedretten kan oppskrifter laget av poteter, ris, marshmallows, avskallede hardkokte egg, pasta i hvit saus, hvit fisk, hvit skåler osv. dessert kan være en vanilje kake, mørk sjokolade kake, kopp kaker, hvite oster, kokosnøtt puddinger etc. Hvitvin, Vodka, svart kaffe, sjokolade milkshake, melk, sort brus kan alle tjene som en ideell drikke skal serveres i en svart og hvit fest. Alternativt, gjør restauranter tilbyr catering tjenester, kan du be om en og fortelle dem festen tema for den aktuelle parten maten. Serve all maten i svart og hvitt plater med sølvtøy.
Svart og hvitt Party Favoritt; Som fester, kan du gi en hvit blomst som rose, lilje etc. til damene. For mennene er det skuddet briller. Stearinlys, godteri også gjøre en ideell fester. Du har også muligheten til å få noen andre tjenester spesiallaget for ditt parti som favør kits med svarte eller hvite bokser, bilderammer, sjokolade bokser, glass, vesker, salt og pepper shaker, og listen er lang. Du kan leie en fotograf til å klikke på bildene av gjestene og sende dem disse bildene etter at de er utviklet.
Du kan introdusere noen party-spill med den svarte og hvite fargen på forskjellige lag. Du kan lage ditt eget parti ideer også. Alle de ovennevnte aspekter, når dekket grundig, vil lage svart / hvitt parti en hendelse å huske.

No comments:

Post a Comment