Tuesday 28 February 2012

Fekting Ideer for bakgårder

Før du blir imponert av spesiell design eller dekorere idé for bakgård gjerder, er det viktig at du ser på praktiske gjerdet også. Når det gjelder inngjerding ideer for bakgårder det er mange typer gjerder, som du kan vurdere den mest passende en for din eiendom. Et gjerde for bakgård landskap design er å markere grensen for din eiendom. Men, må du vurdere andre funksjoner i bakgården gjerdet også. Ønsker du å bruke inngjerding av et barn og av dyr også? Eller vil du at gjerder til å være slik at det gir privatliv også.
Typer Gjerder; Den klassiske typen gjerde er det "hvite stakittgjerde", som har trebord stående vertikalt med og tommer og halv plass mellom hvert bord. Og horisontale platene er på topp og bunn koble disse pickets. Disse er dekorative gjerdene, men gir ikke mye privatliv eller sikkerhet. Men, de er et godt valg som en oppdemning for små kjæledyr og barn. En annen type er personvern gjerder, som er veldig sterk og solid, og kan stå så høyt som 8 meter høy. De har ingen synlige hull i dem, og kan også skjermen bakgården fra sterk vind.
En annen type gjerder du kan vurdere er smijern og aluminium gjerder, som er bygget ofte for dekorative verdi. Disse ligner på stakittgjerder, bortsett fra stiftelsen er i betong. De er veldig holdbare og enkle å vedlikeholde. Hvis du er ute etter bakgård inngjerding ideer innenfor et budsjett, så gå med vinyl gjerdet stiler, de kan brukes til å imitere metall eller tre fekting. Bortsett fra å være billig, er de også svært holdbare og lite vedlikehold. Disse var de typer gjerder, her er de forskjellige fekting ideer for bakgårder.
Ideer for Backyard fekting, Så velger du først en praktisk type gjerde som passer for din eiendom, og deretter se etter ideer til å dekorere den. Her er en liste over de forskjellige bakgården gjerder design og ideer, hvorav du kan velge den aktuelle bakgården hagen fekting ideer. ; Du kan gå for en tre gjerde eller en rustikk fekting hvis du ønsker det gamle landet føler. Så henge noen potter på gjerder og holde noen nær bunnen av gjerdet. Gjør dette på innsiden av gjerdet. ; Hvis du har vurdert å gå for stakittgjerdet design, så kan du vurdere å plante små personvern blomstrende busker i nærheten av gjerdet. Dette vil gi personvern og gjøre inngjerding med plantene ser enda vakrere. ; Du kan gå med en tre ser vinyl fekting, og har metall kroker eller ringer nær toppen av gjerdet. På disse ringene eller kroker, kan du plassere hengende blomstrende planter. , Det er et stort valg når det kommer til smijern bakgården fekting design. Du kan gå gjennom de ulike gjerdet design og be leverandøren om å gi design du liker best. Smijern gjerder ikke bare kommer i ren sort farge, men også kommer i andre farger som gylne, grønn, brun, etc. De kommer i elegante horisontale og vertikale streker design, til intrikate og komplekse floral design også. ; En bue over bakgården døren, som er koblet til gjerde, og dør innlegg vil se flott ut. ; Du kan også vurdere å vokse noen vakre hvite blomsten villvin på gjerdet, dekker den øverste kantene og bue i fekting. , Hvis du går for personvernet type gjerder, så kan du vurdere å male det inn noen nydelige design av ditt valg. Noen elegant design av stripete eller små blomstene vil se bra ut. , Hvis du er ute etter gjerder ideer for grønnsakshager, så netting gjerde design er en god idé. Det kan også brukes til å dyrke hengende planter som tomater og chili. ; Legge en bue til et gjerde ser vakkert, og er en god måte å gjøre gjerde fullføre en titt. : Dette var de ulike fekting ideer til bakgårder. Så, velge riktig type gjerder første, velger et godt design for gjerdet, og bruker over ideer til å lage gjerdet å se vakre og attraktive.

No comments:

Post a Comment