Saturday 11 February 2012

Mediterranean Fan Palm

Chamaerops humilis er det vitenskapelige navnet på Middelhavet Fan håndflaten. Det er også kjent som den europeiske Fan håndflaten. Denne lille grønne palmer er svært attraktive og har fått enorme popularitet på grunn av sin fantastiske egenskaper. Gartnere har valgt denne for å legge tropiske fakkel til liggende deres. Middelhavet fan palm tilhører Palmae familie som har store finnete blader symmetriske kronet på sin uforgrenede badebukser. Det er en busk med mange stengler som vokser ut av en enkelt base. Middelhavet Fan palmer forekommer naturlig, for det meste i de nordligste områdene som Hyères Les Palmiers, Middelhavet kysten, Capraia øya.
Middelhavet Fan Palm Beskrivelse
Middelhavet Fan palmer vokse til høyden av femten inches i form av klumper. Bladene er trekantede og "fan-formet 'og tyve fire inches bred. Fargene på bladene varierer fra blå, grå, grønn til gul. Som planten modnes, er den viktigste stammen omgitt av flere stammer. Middelhavet Fan palm veksten er svært lav. Den vokser omtrent seks inches hvert år om de får riktig stell og fôring. Forekomsten av hardføre europeiske Fan palm finnes over hele Middelhavet fjellområdet ved heving av ca 3000 meter. Høyden på dette palm er mellom 8-15 meter, og det sprer seg i seks til ti meter. Den har moderat tetthet med fin struktur. Noe generell informasjon av denne palm er gitt i tabellen nedenfor.
Generell informasjon om Middelhavet Fan håndflaten; Scientific NameChamaerops Humilis; Common NameEuropean Fan Palm, FamilyPalmae, Plant TypeTree, Shrub; USDA Hardførhet Zones8 til 11, Planting måned for sone 8Year runde, Planting måned for sone 9Year runde, Planting måned for sone 10 og 11Year Runde; AvailabilityAreas innenfor sitt hårdførhet rekkevidde
Andre enn disse tingene, vokser de godt i en tilstand av del skygge og en del sø Jordsmonnet som kreves for å kultur Middelhavet Fan palm kan være alkaliske eller sure, leire eller sand. Anleggene skal være dyrket med gapet på 36-60 inches, slik at de ikke hindrer hverandres vekst. Fruktene av disse trærne er runde i formen og brun i fargen med hardt og tørt dekke. Dette anlegget har høy tørke toleranse slik, kan dyrkes selv i tørre, varme ørkenen regioner.
Middelhavet Fan Palm Care
Noen tips må følges for skikkelig fan palm trepleie. Som vi allerede vet at de nødvendige eksponering for solen er fra full til del. Vannet bør gis jevnlig i somre og mindre i vintre. Roten baller bør ikke tørke ut, men også sørge for at det ikke er lastet med store mengder vann. Jorda bør være godt drenert og fruktbar. Repot treet etter et gap på to til tre år. Palmen bør regelmessig fôres med gjødsel i løpet av sin vekstperiode og ingen gjødsel er nødvendig i vintre. Middelhavet Fan palm beskjæring er et must å bevare sin friske og attraktivt utseende. Å gi den et utseende av en vakker plante prøven, bør bladene være trimmet for å fjerne stammen. Fjern det brune og tatty bladene fra bunnen.
Den fantastiske Middelhavet Fan palm bilder tilgjengelig på internett vil hjelpe deg å få en idé om hvordan denne busken ser ut som. Du kan også få informasjon på Middelhavet Fan håndflaten for salg fra barnehage eller på selve Internett. Denne europeiske Fan palm har blitt svært populært på grunn av sin clod hardførhet og tørke motstand kvalitet. De ser herlig når dyrket under høyere palmer eller levende eiketrær. Containere og urner er best for Middelhavet Fan palm. De kan ta med en tropisk utseende til landskapet hvis det er det du leter etter!

No comments:

Post a Comment