Monday 6 February 2012

Gravstener og Monumenter

Gravstener og monumenter er den endelige nedleggelsen skjer på et menneskes grav for å identifisere hans. En inskripsjon er inngravert som gjenspeiler hans prestasjoner, eller en kort biografi er gravert i den, til evig portrettere sin tilstedeværelse i livet til sin kjære. I dag har gravstøtter utviklet seg i ulike former og design. Naturen av monumentet valgt av pårørende er avhengig av sitt budsjett. Noen familier velger kostbare materialer som granitt og marmor å symbolisere rikdom og status. Prisen varierer etter størrelse, utforming og materialer. Derfor, få noen ideer om omtrentlig design og kostnader ved gravsteinene og monumenter.
Gravstener og Monumenter: Designs
Før noen andre plukker opp en design for deg, så hvorfor ikke designe din egen gravstein? Utforme en gravstein er kanskje den vanskeligste oppgaven i ens liv. Mange monument leverer selskaper tilbyr flere design gravsteinene. I amerikansk kultur, floral gravstein design er svært populære. Themed gravstøtter inneholder religiøse notater og emblem er ideelle for folk, om religion spilte en viktig rolle i livet deres. Du kan velge rektangulære, sirkulære, firkantede, hjerte eller sekskant former. Det er noen viktige egenskaper for å bli vurdert før du velger en gravstein og de er som følger.
Religiøse Emblemer: En religiøs gravsteinen symbol er alltid en gjennomtenkt måte å markere graven til en person. Hvis personen hadde en dype religiøse tro, kan du skaffe en gravstein ha sitater fra Bibelen og inneholder et religiøst symbol. Gravstein design selskaper foreslå mange mønstre som kan bli innarbeidet i gravsteinene.
Gravskriften: Dette er den viktigste egenskap av en gravstein. Innskriften skal definere betydningen av etterkommer. Gravskriften kan være av få ord eller sitater fra litteraturen og skal gjenspeile karakter av den som ligger under graven. Det bør være klart leselig og monumentet bør ha nok plass til å gi den fremtredende.
Personalisering: Personalisering seg selv inkluderingen av ideer. Du kan legge til noen ekstra symboler som et bilde eller skrive et kort notat om personens hobbyer og prestasjoner. Du kan designe med ulike gjenstander som marmor utskårne blomster. Keramiske fliser bilder, keramikk portretter og emblazoned porselen oval fliser er stadig mer populært i dag på grunn av sin vakre design.
Gravstener og Monumenter: Priser
Prisane varierer etter arten av materialet, kvaliteten på monumentet, utforming av steinen, og størrelsen på gravstein. Granitt, bronse og marmor gravsteinene vanligvis koster mer. Utsøkt porselen design er tilgjengelige i dag har fliser designet på den. Ulike selskaper har sin egen prisguide. En omtrentlig beregning av pris gjøres nedenfor. ; Single Markers, Granite US $ 495; Companion Markers, Granitt, US $ 735; Single Markers, bronse, US $ 1145, Companion Markers, bronse, US $ 2200, Single Monumenter, US $ 845; Jermar Monumenter er et kjent hus som selger gravsteinene og monumenter. De har tilpassede priser og personlig gravsteinene. De tilbyr også billige priser for billigere salgs. Den normale prisen kan variere fra US $ 1200 til US $ 2800. Burleson Monumenter er et Texas basert selskap som tilbyr gravsteinene og monumenter på fornuftige priser. Deres design er enkle, men likevel elegant. Du kan også kjøpe produktene online fra deres nettsider.
Gravstener og monumenter: Inskripsjoner
Som jeg allerede har sagt, valget av gravstein innskrifter avhengig av karakteren til personen. Gravstein ord og vers for foreldre er sentimentale, viser den rollen de spilte for å få sine barn opp. Tilsvarende wordings for noens kone eller mann er ekstremt emosjonelle, bærer et budskap om kjærlighet. Den vanskeligste delen er å gravere ett gravskrift for barn fordi ingen ord kan overvinne sorg eller fylle vakuumet i livet etter en så alvorlig tap. Tvert imot, vi ofte kommer over morsomme sitater på graver. Disse er vanligvis ment for folk som intenst joviale i livet sitt og spilte rollen som en komisk lettelse. Nevnt nedenfor er noen eksempler på gravsteinene sitater av berømte personligheter.
La de døde har udødelighet berømmelse, men levende udødelighet kjærlighet. ~ Rabindranath Tagore
Hvis vi har vært fornøyd med livet, bør vi ikke være misfornøyd med døden, siden det kommer fra hånden av samme mal. ~ Michelangelo
God Frend for Jesus skyld forbeare å grave støvet encloased heare. Blest vær dere mann yt reservedeler disse steinene og jordskorpe være han ennå beveger knoklene mine. ~ William Shakespeare
Jeg er klar til å møte min skaper. Enten min skaper er forberedt, for den store ildprøven møte er meg en annen sak. ~ Winston Churchill
Med notat av optimisme, sier jeg at du først velge design på gravsteinene og monumenter og deretter gravere gravskriften, beskriver bedriftene til etterkommer liv. La sjelen Rest In Peace!

No comments:

Post a Comment