Thursday 2 February 2012

Hvordan Let Go av fortiden

Slippe det siste kan være en av de vanskeligste tingene du noensinne må gjøre. Død, skilsmisse, et forhold bryte opp - disse er alle vanskelige situasjoner å håndtere og sorg, svik, sorg og sinne som følger disse kan alle tidkrevende, så mye, at i stedet for å flytte forbi dem, finner du deg selv som dras under. Leve i det siste kan være en måte å virkelighetsflukt, noe som gir deg en måte å unngå vender virkeligheten og de strabaser som følger med det. Sørger over tapet av en kjær er en naturlig prosess, og en som du må håndtere, fordi med det vil komme aksept, og evnen til å gå videre. Livet lærer oss mange leksjoner, og hvordan å gi slipp på fortiden er et at du må lære, for å vende tilbake til den levende.
Hvordan gi slipp på fortiden i Relasjoner
Mislyktes forhold? Velkommen til klubben. Ingenting kan støte deg i virkeligheten så mye som ha rug trakk ut fra under deg, når du innser at din partner ikke er på samme sted, vil ikke de samme tingene, falt ut av kjærlighet, eller det verste mye, ønsker fortsatt å være venner. Du har kanskje sett det komme, kan du til og med ha vært en å bestemme seg for å kalle ting av, men likevel logisk vedtaket, uansett hvor klar du tror du er, får over et knust hjerte er tøff, og du kan fortsatt finne deg selv sprengning i tårer ved synet av en gammel T skjorte, en tannbørste eller minner som bare ikke går bort. Avvisning og utroskap vondt, de alltid gjør. Og en eller annen måte, kan de mest tillitsfulle av oss reduseres til en dam av grøt ved tanken på den som kom seg unna. I kjølvannet av det som kan være en av de vanskeligste tingene du noensinne har vært igjennom, vil du enten til å leve på et høyere plan eksistens eller en overmenneskelig å ikke føle smerte, sinne og tap av aktelse. Den gode nyheten er at du sannsynligvis gjennom den vanskeligste delen, separasjonen. Det store nyheten er at når du treffer bunnen, den eneste veien å gå er opp! Ting vil bli bedre, og du vil komme styrket. Når du lære å gi slipp på fortiden og gå videre, vil du bli lykkeligere, sterkere og uendelig mer sortert, og de gale rotet som har vært hodet vil bli lettere, lysere og bedre all round.
Du kunne være som meg og spretter fra ett forhold til en annen uten gi deg plass til å avslutte en og la gå, før du stuper med hodet først inn i den andre - til du er rebounding av rebound relasjoner og ender opp et komplett rot å støvel. Mens jeg vil være den første til å innrømme at jeg visste hva jeg gjorde var galt, noen ganger er det lettere å ikke takle sorg, og distrahere deg selv med noe morsomt. Ikke gjør dette, fordi du vil bare ende opp kaste bort mye tid, og sårer mer folk i prosessen. Du må møte dine følelser, fordi de vil overflaten før eller senere, det er bare ingen vei ut. Hver person er forskjellig og vil ha en annerledes måte å lære å gi slipp på fortiden og gå videre, men listen nedenfor kan gi deg et dytt i riktig retning.
Bryte kontakten, En av de vanskeligste tingene å håndtere på slutten av et forhold er å få deg selv til å tro at det er over, og arbeidet med den. Du vil finne deg selv på jakt etter måter, noen måte, å holde kontakten. Og vil du bli overrasket over de unnskyldningene sinnet ditt kan komme opp med, for bare én mulighet. Tross alt, du vet aldri, når du slår deg på ditt exes dørstokken for å returnere joggesko som han ikke har slitt det siste året (de samme som du hadde å redde fra haugen med søppel du hadde vært meningen å kaste ut ), kunne han bare ombestemme seg, og innse at du er ment å være sammen likevel, ikke sant? Feil. På hovedregelen å følge hvis du sikter får over et brudd opp, blir kutte kontakt. All kontakt. Og det betyr ingen telefonsamtaler, ingen e-post, ingen stemme post, ingen møter, ingen IM-ing, blackberrying eller noen annen form for fordekte kontakt. Gi deg selv tid til å takle selv, og bor borte fra hverandre vil hindre deg fra å falle ned i kaninhullet det er å komme midlertidig tilbake med en ex. Det operative ordet her, i tilfelle du ikke rakk det, er midlertidig.
Holde en Journal; Du vil bli overrasket over hvor terapeutisk det er å skrive ned dine tanker. Til å begynne med, kanskje du tror det er virkelig dumt, og du kan ha noe å skrive. Det er greit, starte med dette er dum, totalt bortkastet tid, og jeg har ingenting å skrive. Gjør det til en vane, gjør det samtidig hver dag, og bare skrive hva du føler. Det vil være gode dager fordi det vil bli dårlige dager, og når du begynner å skrive i dagboken din, vil du finne et mønster fremvoksende. Hvis du skriver ikke gjør det for deg, prøve å tegne eller male eller noe kreativ.
Let Go, og Don't Look Back; Du kan aldri gjøre en frisk starte hvis du ikke lærer hvordan å la slipp på fortiden og gå videre. Forstå at det som i fortiden ikke kan endres, uansett hva. Å lære å gå på etter et samlivsbrudd, akseptere at det siste holder minner, og med det den frustrasjon som du kunne ha gjort annerledes, men gjorde ikke. Vel, du kan ikke forandre det, og dvele ved det er ikke slik at du lever ditt nåværende, er det enda hindrer din fremtid. Så la det gå.
Face din frykt, Broken, dårlige relasjoner, kan legge igjen arret, ikke kan stole, og kan hemme din evne å satse på noen andre. Lære å gi slipp på fortiden kan hjelpe deg å gå inn i et sunt forhold, eller gi næring til de som du har forsømt. Husk at mens du ikke kan kontrollere annen persons handlinger, kan du styre din, og du kan velge å gjøre en positiv endring i deg livet, ved vender din frykten for annen mislyktes forholdet.
Finner deg selv; pris på å være singel! Mens det kanskje virke uutholdelig vanskelig hvis du er et forhold junkie som meg, erkjenner at du må gi deg selv prioritere å kunne komme sterkere, og det å være singel er faktisk en hel masse mer moro enn du kanskje gi den æren for. Gjør ting du alltid har ønsket å, gjenoppdage gamle venner, lære å elske deg selv reiser. Ikke se tilbake. Komme over en ex er bare en bonus.
Lære å gi slipp på fortiden er terapeutisk i seg selv. Som Baz Luhrman sier veldig klokt, Ikke vær hensynsløs med andre folks hjerter, og ikke satt opp med folk som er hensynsløse med ditt. Gode ​​ting er rundt hjørnet, venter på å oppdage dem. Velkommen til presentere,'s dine fremtidige leter bra!

No comments:

Post a Comment