Sunday 12 February 2012

Clip I Hair Extensions

Få en endring i frisyre du ikke lenger trenger å besøke en frisørsalong. Hårfarge, spesielt fremhever gir deg et stilig utseende. Med en trendy klippet håret, prøver du å legge volumet til låser eller få et nytt utseende. Vel det er det et klipp i håret filtype. Bortsett fra å legge farge og volum, øker det svært utseendet på håret ditt. Mens du trenger å besøke en frisørsalong for limet i håret extensions, clip ins er enkelt å fikse og fjerne også. Med mange muligheter i farger og materiale, klippet i håret extensions er allerede en hit blant mote elskere.
Typer Clip I Hair Extensions
Det finnes to typer hair extensions i klippet i kategorien. De laget av naturlig menneskelig hår eller de laget av syntetisk materiale. Den naturlige menneskelige hair extensions er mye holdbare og gir deg muligheter for videre behandling av dem eller styling dem, akkurat som ditt naturlige hår. Den syntetiske hair extensions se ut som din naturlige hår, men det kan være vanskelig å finne en eksakt match til tider. Bortsett fra hår farge, disse må også bli matchet med din hårtype, så det å finne disse kan ta tid. Som for krøllete låser, må du krøllete hår extensions, for rett låser du trenger rett klipp ins. Hvis du ønsker litt trendy hair extensions, syntetisk clip ins er beste. Vel, koster det falske håret extensions av syntetisk type mindre enn naturlige seg. Men hvis disse billige klippet i håret extensions er ofte shampooed, kan de miste sin glans og få en matt utseende.
Farger i Clip I Hair Extensions
Det er korte så vel som lange hår extensions tilgjengelig i markedet. Det finnes også spesielle klipp i håret extensions for svarte kvinner som etterligner håret tekstur. Fra coil krøller til silkeaktig rett, kan du få disse i alle typer. Også fra den mørke svart farge helt til platina blonde disse er tilgjengelige i en rekke farger. Mens syntetiske klippet ins er vanskelig å matche med grunnleggende hår farger, kan du få den funky fargede brikkene i disse mye lettere. Som å legge en lilla, rødt, varmt rosa, grønt eller sitronsyre striper i låser er en enkel jobb med fargerike syntetisk klippet på hair extensions. For Volumizing håret, for å best gå for det naturlige menneske håret klippet ins som ser classy. Hvis du har naturlig menneskelig hår clip ins, kan du få dem farget senere som ønsket.
Hvordan sette i Clip I Hair Extensions
Prosedyre ved bruk av disse er langt enklere enn å bruke hair extensions som må limes. Som navnet antyder, dette er bare å bli klippet i manen din. For å starte med, finne riktig klippet ins. For et naturlig utseende, får de passer din hårfarge og for et trendy utseende får de et 2 - 3 sjatteringer lysere eller mørkere enn håret ditt. Nå, del håret og plassere disse en etter en. Når du plasserer en, trykker du bare på mikro festet til den, slik at det feste den til den delen av håret like nedenfor. Fortsett ved å feste klippet ins én etter én. For bredere klipp ins, gjør bredt partisjoner. Det må være minst et tynt lag av naturlige hår over dem som dekker disse.
Bortsett fra å kjøpe og bruke best beste klipp i hair extensions, holde dem rene i henhold til produsentens anvisninger er mye viktig. Husk at en skitten og skadet brikke kan ytterligere skade deg håret. Lese anmeldelser og vite om de ulike klippet i hair extensions fordeler og ulemper vil hjelpe deg å velge den beste stykke. Hvis du ønsker å følge motetrender som holder skiftende annenhver dag, klipp ins er det beste håret tilbehør å gå for. Få ønskede fargene i håret og frisyrer til nåde ansiktet bare i noen få minutter med trendy klippet ins.

No comments:

Post a Comment