Tuesday 14 February 2012

Castilla Såpe Ingredienser

I motsetning til det mange tror, ​​er Castilla såpe en av de mange ulike typer såper og er ikke navnet på en merkevare. Main Castilla såpe ingredienser er olivenolje og vegetabilsk fett. Animalsk fett er ikke brukes samtidig som Castilla såpe. Denne enkle såpe med røtter i Castilla, var Spania en gang populært kjent som "Queen of Såper", og ble eksportert i store mengder over hele Europa. Denne utrolige såpe ble berømt fordi det var laget av 100 prosent olivenolje som gjorde det mildt og forsiktig. Det fungerte som en hud fuktighetskrem. Følgende avsnitt gi detaljer i Castilla såpe ingredienser.
Ingredienser i Castilla Soap
Før vi starter med de Castilla såpe ingrediensene, la oss ta en titt på hvordan denne såpen ble gjort i tidligere tider. Tradisjonelt ble Castilla såpe laget av 100 prosent olivenolje. De andre Castilla såpe ingrediensene var Barilla og saltlake. Barilla er en form for natrium bikarbonat som var hentet fra asken av den utbrente planter. Lake er sjøvann eller vann med høyt salt-innhold. Barilla og olivenolje ble brakt til en byll og saltlake ble lagt til det senere. Denne blandingen fikk lov til å slå seg ned og og såpe ville da flyte på toppen. Denne såpen skummet av blandingen og lov til å avkjøle og stivne. Se så! Perfekt hvit luktfri såpe var nå klar som ville gå på herding så mye som den alderen. Den andre unike ting var at såpen aldri ville miste sin hvite farge. Dermed kan vi se at i gamle dager bare tre Castilla såpe ingredienser ble slått sammen til en fryktinngytende såpe.
Dag olivenolje, vann og lut krystaller er de tre grunnleggende Castilla såpe ingredienser som brukes av produsentene. La oss se nærmere på ingrediensene i detalj.
Olive Oil; Olivenolje ble brukt siden Cleopatra dager av kvinner i Roma, Egypt og Hellas. Olivenolje er kjent for å fremme glatt hud. Skin utstråler med en perfekt glød med daglig bruk av olivenolje. Også gir olivenolje elastisitet til huden og holder huden fuktig i lang tid. Disse må være årsakene til at olivenolje ble brukt av spanjolene når de først gjorde Castilla såpe. Disse olivenolje fordelene er kjent og verdsatt i dag også, har dermed olivenolje bli den beste av de Castilla såpe ingrediensene.
Vann, Det er ikke mye å si når det gjelder vann som en av Castilla såpe ingrediensene. Vann er nødvendig for å oppløse luten krystallene før blande dem i olivenolje for videre prosesser.
Lye Krystaller, Lye krystaller er ikke annet enn kaustisk soda. Det er en viktig ingrediens som det fører til forsåpning, prosessen som omdanner fettet, brukt i såpeproduksjon, inn såpen. Derfor er det en integrert ingrediens for å lage Castilla såpe.
Dermed er dette de ulike ingrediensene i Castilla såpe. Men, kokosolje, jojobaolje og palmeolje er de alternative Castilla såpe ingredienser som brukes av ulike Castilla såpe produsenter. Også kommer Castilla såpe nå i ulike dufter.
Hjemmelaget Castile Såper
Den gode nye er at det er ganske enkelt å gjøre Castilla såpe hjemme. Castilla såpe ingrediensene er lett tilgjengelig i enhver matbutikk. Det vil være en morsom aktivitet å lage din egen såpe hjemme. Følgende er en enkel håndlaget såpe oppskrift Castilla såpe hjemme.
Ingredienser: To kopper med 100 prosent olivenolje; To kopper kaldt vann, ½ kopp lut krystaller, 10 dråper eterisk olje av ditt valg (valgfritt); Prosedyre
Løs opp luten i vannet helt. Mens overlate luten, må du være ekstremt forsiktig fordi lut kan brenne huden din hvis det er en direkte kontakt. Varm olivenolje i en panne til den når 75 º C. Ta kjelen fra varmen. Sakte hell lut og vann blandingen i olivenolje Rør det hele tiden til blandingen blir tykk i konsistens. Hvis du vil gi din såpe litt duft, tilsett 10 dråper av den valgte duft. Du kan bruke eteriske oljer som lavendel olje, oransje olje eller annen olje som behager deg. Bland den essensielle oljen inn i blandingen over. Det neste du må gjøre er å helle denne blandingen i formene av ønsket figurer. Det er bedre å helle det i en stor rektangulær form, og deretter klippe såpe i ønsket fasong etter at det stivner. Disse formene må holdes varm, derfor dekke dem opp med et par tepper eller en tykk klut. Husk disse formene må stå uforstyrret i minst 48 timer for effektiv kjemisk reaksjon. Såpen vil nå være fast. Du kan fortsette å klippe den i ønsket former og størrelser. La dem til alder for ca to uker ved å dekke dem i samme tepper. Ikke bruk såpe før du lar den alderen. Avdekke dem etter at pasienten to uker og bruke dem eller pakk dem opp og distribuere dem som gaver! Hjemmelaget såpe-making ble aldri vært så morsomt, ikke sant?
Castilla såpe har mange bruksområder. Den kan brukes som håndsåpe, en badeplass såpe og også som en sjampo. Det har blitt observert at huden og håret blir veldig mykt med konstant bruk av naturlige Castilla såpe. Bortsett fra dette, kan flytende Castilla såpe også brukes som en oppvask vaskemiddel og, i en fortynnet form, kan brukes til generell rengjøring.
Regelmessige brukere sverger til Castilla såpe. De har enorm tro på denne såpe fordi det er helt naturlig. Dette gjør det også miljøvennlig. Det er ingen skade i å bytte til denne fantastiske Castilla såpe som Castilla såpe ingredienser blir brukt i naturlig form. Enda bedre, gjør det hjemme med hjelp av hjemmelaget såpe ingredienser! Opplev endringene som huden din går gjennom ved hjelp av denne strålende Castilla såpe.

No comments:

Post a Comment