Thursday 9 February 2012

Walk I Baderomsmøbler Priser

Gå i badekar er de mest populære typen innebygd badekar. De er komfortable, praktisk og koselig. Disse badekar er også kjent som 'badekar med dører ". De er den sikreste form av badekar til å ha rundt, særlig for folk med bevegelseshemninger bekymringer. Den er en av årsakene til at konvensjonelle badekar er for det meste erstattes med tur i badekar, i mange bad remodeling prosjekter disse dagene. Prisene på tur i badekar kan være en årsak til bekymring for de fleste kundene, siden de er ganske high end. Men se på fordelene ved vandre i badekar, kan man si at de er verdt å bruke penger. Vel, det er få ting som bestemmer tur i badekar priser. La oss få vite mer.
Bestemme faktorer for vandring i Baderomsmøbler Priser
General spekter av tur i badekar Prisene varierer fra $ 1500 og $ 8000, men det er visse faktorer som påvirker gå i badekar pris og, la meg fortelle dere at disse faktorene er helt avgjørende for deg å vurdere. Første du må vurdere er stedet hvor du kjøper disse badekar for eldre. Fra en forhandler, tredjepart forhandler, forhandler eller produsenten selv? Unødvendig si, hvis du kontakter produsenten direkte, så får du billigere tilbud. En annen ting som svinger prisene på gå i badekar er vandre i badekar installasjonsmateriell og tilbehør som kommer med dem. Materialer som porselen, støpejern, stål og marmor er høyt priset og dermed noen mennesker velger glassfiber og akryl gå i badekar som er lav pris, men ikke holdbart.
Merkenavnet, plassering av utløpet, modellnummer, funksjoner og deres størrelser også spille en viktig rolle i å fastlegge tur i badekar priser. Funksjoner som sklisikkert gulv, god kvalitet badekar seter og polert håndrekke er ting som vil sikkert koste deg mer. Som sagt tidligere, vil badekar utstyr og luksus alternativer som tilbys av forhandleren eller produsenten på kjøpstidspunktet, som varmeren, massasjedyser, aromaterapi, fargeterapi lys, luftbobler, osv. må du betale mer pris for turen i badekar. Tub størrelser er nok en sak som du må vurdere. I tilfelle du ønsker større badekar enn standard en, så du trenger å betale mer. Du trenger også å vurdere tur i badekaret vurderinger og sammenligne noen kjente merker før du velger den beste tur i badekaret for ditt baderom dekorere prosjektet.
Walk I Baderomsmøbler Priser Anmeldelser
Det er noen reputable tur i badekaret produsenter som du må ta hensyn til, snarere enn å hoppe gjennom ringer i jakten på billig tur i badekar. Dermed er det bedre å vurdere gå i badekar vurderinger og da bare kjøpe en. Som jeg nevnte, gå i badekar prisene varierer fra $ 1500 og $ 8,000. Noen av merkene å vurdere er:
Walk-N-Sug badekar M2653 SLB Biscuit Basic soaker Bad: $ 2995; AmeriGlide Sanctuary Walk-In Full badekar: $ 1589, Walk-in Bath Tub M3053 Air & Whirlpool Dual System - Chrome: $ 4495; Vitabath 3054W vandring i Soaking badekar: $ 2,735; Aurora 59 tommers Left Hand Unit Gå i badekar: $ 3150, Jacuzzi F4N6036 WLR 5IH Y Oyster Finestra 60 x 36 Walk I Whirlpool badekar: $ 7013, Kohler K1006-0 Kohler Spa: $ 5,189; BATH Walk i Bad: $ 3,671; Walk AmeriGlide Sanctuary-In Bad: $ 3479, Bortsett fra vandre i badekar priser, du også må vurdere det viktigste, som er sertifisering av produktet du kjøper. Sammen med sertifisering av International Association of Rørlegger og Mekanisk tjenestemenn (IAPMO), tur i badekaret også behov for å møte den amerikanske Standards Association, HUD (Bolig-og Urban Development) og ANSI (American National Standards Institute) krav. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment