Monday 6 February 2012

Color Kontakter for Dark Eyes

De fleste av oss foretrekker en annen øyenfarge over våre naturlige farge. De som er født med brun eller svart øyenfarge lengter for det blendende blå eller strålende grønn øyenfarge, mens folk født med disse fargene ofte faller for sjarmen til dype mørke øyne. Dens vært over en tiåret som fargede kontaktlinser ble kommersielt tilgjengelig for vanlige massene. Imidlertid kan disse linsene bare ta med små til moderate variasjoner i øyenfarge. Endre fargen på mørke øyne var alltid utfordrende med disse objektivene. Imidlertid kan helt maskere naturlige øyenfarge og fargede kontaktlinser for mørke øyne som er tilgjengelige idag meddele øynene en helt annen farge. La oss få vite mer om best fargede linser for mørke øyne og deres typer.
Typer av fargede kontaktlinser
Fargede kontaktlinser er i utgangspunktet tilgjengelig i tre typer nemlig, synlighet tint, ekstrautstyr fargetone og dekkende kontaktlinser. Sikt tint kontaktlinser er de som har en lys blå eller grønn fargetone, noe som gjør det mulig å få øye på dem i løsningen eller ved hvilken som helst overflate, bør du slippe dem uhell. Disse kontaktene endrer ikke den naturlige fargen på øynene dine på noen måte. Ekstrautstyr tint kontaktlinser er solid farget gjennomsiktig linser, som forbedrer din naturlige farge. De gjør ikke vesentlig endre fargen på øynene dine. Hvis du har lyse øyne og du ønsker å gå en nyanse eller to dypere, så du kan bruke disse kontaktlinser. Enhancement linser har ingen effekt på utseendet på mørke øyne. Opaque kontaktlinser er den eneste typen av fargede kontaktlinser som fungerer for mørke øyne. Disse linsene helt masken den naturlige fargen på øynene, dermed er det mye mulig å velge en helt ny farge. Tidligere hadde folk med mørk brun eller sort øyne begrenset valg for øyenfarge endring, men ugjennomsiktig kontaktene tillater deg å endre bille svarte øyne til baby blå, i et sekund!
Farget Kontakter for Dark Eyes
Fargede kontaktlinser er farget i en farge gjennom linsen unntatt i sentrum. Den sentrale delen som dekker eleven i øyet holdes klar og gjennomsiktig, slik at du kan se gjennom det. Noen ganger kan når du blunker linsen slide og den fargede delen kan overlappe eleven, og dermed påvirke din synlighet. De skiftende størrelse eleven kan ofte hindre ditt syn, spesielt om natten. Hvis du nøye observerer øyet, vil du se at iris eller fargede delen av øyet består av ulike geometriske former og linjer. Denne naturlige mønsteret er ofte imiterte på fargede kontaktlinser for mørke øyne å gi dem et mer naturlig utseende. Vanligvis, havblå, baby blå, smaragdgrønn er fargene de fleste mennesker går til opp sin glamour kvotient. Noen mennesker, som ikke ønsker å invitere en masse oppmerksomhet til seg selv velger grått eller hasselnøtt farget kontakter, noe som endrer deres utseende uten en merkbar endring. Some dristige folk selv velge fet og dramatiske fargede kontaktlinser som lar dem skiller seg ut fra andre. Disse kontaktene er for det meste av teatralske typen, som du vanligvis ser i skrekkfilmer! Red kontaktlinser eller andre sprø fargede kontaktlinser er også veldig mye på moten.
Uansett hvilken farge du velger for dine kontakter, bør du alltid gjennomføre visse sikkerhetsregler. Du bør alltid få et grønt signal fra legen din før du bestiller et par nye fargede kontaktene. Farget kontakter for mørke øyne med resept er den eneste gyldige måten å rekvirere nye kontakter. Optikeren din vil alltid be om resept fra lege slik at han kan få deg den beste passformen og merkevare som per øyet størrelse. Konseptet med reseptfrie fargede kontaktene for mørke øyne finnes ikke. Alltid investere i en merkede par farget kontakter for å unngå mulige kontaktlinser problemer og infeksjoner.
Fargede kontaktlinser for mørke øyne kan sikkert legge mye glamour på utseendet ditt. Men ikke fall for en farge bare ved å se det på din venns øyne. Husk, en identisk fargede kontaktlinser kan se annerledes på øynene. Derfor, forskning litt for å finne ut hvilken farge som passer deg best. Unngå også å dele, bytte kontaktlinser, slik som å få en ny øyenfarge hver dag!

No comments:

Post a Comment