Sunday 19 February 2012

Sommer Sikkerhet Emner

Sommersesongen er hjertelig velkommen av folk. I noen land vintre er så kjølig at folk spent venter på sommeren. For dem er det en sesong av glede og til å boltre seg rundt. Barn venter på sommerferien og familier gå for utflukter. Det er en sesong som krever eventyr og vannsport. Midt i entusiasme, vi ofte en tendens til å være uvitende av sikkerhetsmessige hensyn. Uforsiktighet blir den viktigste årsaken bak uforutsette farer. Du må vurdere visse sikkerhetstiltak mens du nyter med barna, enten innendørs eller utendørs. Her er noen sommer sikkerhet emner som skal la deg nyte moro av sommersesongen, uten problemer. Ta en titt.
2010 Summer Sikkerhet Emner
Den siste sommeren sikkerhetsforhold som skal synliggjøre våre daglige gjøremål at vi ofte forsømmelse. Uaktsomhet kan føre til uhell som kan være ganske nedslående når lykke er på topp. Det viktige Sommeren sikkerhet emner å vurdere er nevnt nedenfor.
Utendørs Sikkerhet; Må planlegger å gå ut på en sykkeltur med dine venner? Så hva er de sikkerhetstiltak som skal følges? Det første er, hjelm når du rir. Når du utfører eventyrlystne idretter som skating, skateboard, scooter riding, slitasje annet sikkerhetsutstyr som hjelper deg å forebygge skader. Kontroller at du har sørget for sikkerheten under av på ski. Være godt utstyrt med sikkerhets-gadgets før du prøver spill som ridning, polo etc.
Water Safety; Dette er en av de viktigste sikkerhets emner for sommeren. Det er tid til å engasjere deg selv i en overflod av vannsport og sommeraktiviteter. Vann parker blir kronet med familier og barn, nyter de ulike aktivitetene som disse parkene tilbudet. Overvåke barnet ditt mens du svømmer for å unngå svømmebassenget tragedier. Hvis barnet ditt har nylig lært svømming, sikre at innendørs svømmebasseng er utstyrt med basseng barrierer og basseng alarmer. Noen mer sommer sikkerhetstips for barn omfatter iført redningsvester før du får tilgang vann cruise og rides. Vær med barnet hvis han er ivrig etter å nyte vannsport.
Helse Bevisst; I noen land somrene er så glohet, at det tar en toll på helsen din. Drikk rikelig med vann for å hindre en heteslag. Unngå rik og krydret mat. Heat slag forårsake alvorlig hodepine og feber. Betingelser forverres hvis du lider av varme allergier og diaré. For, dette må du være ekstremt forsiktig med dine matvaner. Øk inntaket av salater, sitrus og vannaktig frukter, som appelsiner, vannmeloner, etc. Drikk fersk lime juice ofte for å holde kroppen kjølig. Unngå hard trening om sommeren da det kan føre til dehydrering.
Personlig hygiene, Personlig hygiene er svært viktig i sommersesongen. Folk som svetter for mye, bør være forsiktig i løpet av sommeren. Ta bad minst to ganger om dagen. Hvis du lider av kroppslukt, bare dryss noen dråper parfyme i vannet under bading. Hold klærne rene og slitasje lette stoffer for å reflektere varmen. DAB en god kvalitet parfyme før du går ut. Bo dehydrert å unngå svette kamper.
Sun Protection, sommersesongen er den ideelle tiden å sole seg på strendene. Tanning tidlig morgenen hjelper i syntesen av vitamin D. Men ujevn tans gjengi ansiktsfarge kjedelig og dystre. For å unngå solbrenthet, bruke en god kvalitet solkrem med SPF 30, minimum. Carry en paraply mens trå ut i varmen. Glares ta opp en god måte i løpet av sommeren. Innkjøp merket utstyr og ser kul i løpet av sommeren. Solkremer for barn er også tilgjengelig på kosmetikk butikker. Påfør dem på barna før de går ut for å spille spill. Jenter, bare ta litt ekstra vare på huden din. Etter hjemkomsten, lage en sandeltre pakke med agurk juice å beholde strukturen på ansiktet ditt.
Sommeren sikkerhetstips er faktisk nyttig for folk som elsker nyter somre. Innholdet nevnt under sommer sikkerhetsforhold som skal sørge for sikkerheten til barna dine også. Husk de retningslinjer for sikkerhet og har en hyggelig sommer.

No comments:

Post a Comment