Friday 17 February 2012

Skin Bleking Soap

Alle av oss ønsker å ha lyse skinnende ansikter. Glowing ansikter som er myk og smidig til touch. Vi ønsker alle å kvitte oss i ansiktet av noen flekker eller urenheter som ødelegger dem. For dette, er det mange produkter som flommer markedet. Hud kremer, lotion og andre potions alle hevder å lyse huden. En av de andre geniale produkter for dette, er huden bleking såpe. Ja, det er så mange bleking og huden hvithet såper tilgjengelig, som kan gi deg skinnende hud som er oh-så-myk å ta på. Les denne artikkelen for å vite mer om dem.
Hud Bleking Såper: Hvorfor?
Jeg er sikker på at dette spørsmålet gikk tankene dine minst én gang. Det derfor, når det er så mange kremer og lotion tilbyr å bleke huden, bør du satse på huden bleking såpe? Her er svaret. Hver dag, har du en travel og hektisk hverdag. Du knapt gjøre det i tide til å fungere. Selv om du er opp i otta, er det bundet til å være noen eller andre grunnen, nesten hver dag, at du glemmer hudpleie rutine. Det er helt forståelig at det bare glipper ut av hjernen din til å bruke fuktighetskrem før du forlater huset. Det begynner problemet. Hvis du glemmer det en gang, kommer du garantert til å glemme det igjen. Og med mindre du bruker disse produktene på regelmessig basis, viser de seg å være ineffektiv. Det er ingen virkelige poenget da i kritikk av produktet selskapet som gjør det et poeng å nevne klart at bare regelmessig bruk vil gi deg de ønskede resultater. En annen grunn kan være sensitiv hud. Ikke alle har samme type hud. Noen ganger kan en hud produkt ikke passer din hudtype, og du kan utvikle noen allergi. Det anbefales å straks slutte å bruke produktet i slike tilfeller.
Her kommer i din "såpe" i "skinnende rustning! Hvordan? Vel, kan det hoppe hjernen din til å bruke lotion hver dag, men (og jeg tar dette for gitt) du definitivt ikke vil glemme å bade hver dag! Så når du bader, bruker du en av de beste huden bleking såper tilgjengelig på markedet! På denne måten er din hudpleie sikret på en daglig basis. Så du har ingen unnskyldning for ikke å beskytte huden fra så mange ting som kan arret dem, som forurensning, eksponering for kjemikalier, UV-stråler fra sola, osv. Det er derfor, ved hjelp av såpe som en hud bleking metoden er en god idé!
Hud Bleking Såpe: Hvilke?
Ja, er det åpenbare logiske neste spørsmålet som er det beste huden Whitening såpe å bruke? Vel, gitt nedenfor er noen av de mest brukte ingredienser som ledende huden bleking såper, som Glow2Thione og Meladerm, bruk. Så når du velger en hud bleking såpe, sørg for at den har minst ett av følgende:
Glutathione: Dette er en av de mest fremtredende komponentene i huden bleking såper. Hvordan fungerer det? Den spiller en viktig rolle i å bremse prosessen av melanin syntese ved å hindre reaksjon på tyrosinase og L-DOPA (tatt i gjennom ulike matvarer i vårt daglige kosthold) som binder sammen for syntese. Dermed er produksjonen av melanin i huden redusert og huden ser mer rettferdig.
Papaya: The papaya frukten inneholder enzymet papain. Dette enzymet bidrar på to måter - peeling og fornyelse. Det hjelper å eksfoliere tørr og døde hudceller. Etter huden peeling, hjelper det da i foryngende frisk nye hudceller. Også ved hjelp av en papaya beriket huden bleking såpe utgivelser anti-oksidanter og fungerer som en hud fuktighetskrem og holder huden myk.
Black Licorice: Mange huden hvithet såper bruke ren sort lakris ekstrakt i dem. Sort lakris inneholder glabridin, som er et utmerket blekemiddel for svært sensitiv hud. Det hjelper i bli kvitt hyperpigmentering. Den har anti-inflammatoriske egenskaper og dermed er ikke giftig. Dette betyr at det reduserer produksjonen av melanin i en helt trygg og irritasjon gratis måte.
Grønn te: Grønn te er også en god ingrediens for huden hvithet. Den inneholder store mengder vitamin C. Dette vitamin C bidrar til å hindre for mange melanin pigment celler fra å komme akkumulert på ett sted. Dette bidrar til å hindre forekomst av fregner og flekker på huden.
Kojic Acid: Kojic syre er også et av de populære ingredienser som brukes i huden hvithet såper. Det hjelper ikke bare som en agent for huden bleking, men også som et middel for hudsykdommer som melasma, cholasma, etc. som er preget av misfarging av huden. Det hjelper også å hindre hyperpigmentering. Kojic syre i såpe krever litt lengre tid å få absorbert inn i huden. Derfor trenger såpe for å bli værende på ansiktet for en stund før de vasket av.
Så kan du bruke noen av huden bleking såper som har de ovennevnte ingrediensene da disse var de som best huden Whitening såper bruk. Go, får det glød og stråle deg gjennom dagen!

No comments:

Post a Comment