Sunday 8 January 2012

1 års jubileum gaver

Så, dere to har vært sammen et år nå. Det virker utrolig, ikke sant? Hvordan dager ble uker, og uker ble til måneder og nå er det blitt et helt år. Det er skjønnheten av å være forelsket, er du så oppslukt i hverandres selskap at du ikke engang innser hvordan tiden flyr. Nå som det er ett år og bryllupsdagen kommer, vil du åpenbart ønsker å gjøre ting for din partner som lar dem vet hvor mye du kjærlighet og omsorg for dei. Å gi hverandre noen spesielle jubileum gaver er en av måtene å vise din partner Hvor mye de betyr for dere. Nedenfor er noen unike 1 år jubileum gaver ideer.
1 års jubileum Gaver til henne
Papir Blomster med Skjulte Surprise!; Hvis du vil reise med tradisjonen, da papiret er materialet som er knyttet for første jubileum. Du kan lage en vakker bukett med papirblomster deg selv og presentere det som 1 års jubileum gaver til kona. Du kan lese videre på papir årsdagen gaver. Nå, la meg fortelle deg en ting om kvinner, ville de aldri slå seg ned for bare papir blomster. Så, for å overraske henne, skjuler et vakkert smykke i buketten. Kan du kjøpe en utsøkt par øredobber eller et halskjede, avhengig av budsjettet. Hold smykker brikke i en liten boks og pakk den med en myk, silke rød klut. Din kvinne vil definitivt sette pris på den innsatsen du gjorde for henne!
En dag i en Spa; Ingenting behager en kvinne mer enn å få seg selv stelt og masserte på et spa. Og hvis du blir med henne inn der, vil det være som glasur på kaken. Så, de av dere som er ute etter noen interessante 1 års jubileum gaver til kjæresten, vil en god ide være å gave henne en spa kupong hvor hun kan få bortskjemt og avslappet. Du kan lese mer på én års jubileum gave ideer. Tilbringer dagen sammen, tar massasje side om side, vil gi deg nok tid til å snakke og obligasjonsmarkedene i mellom, for ikke å legge hvordan forfriskende det vil bli.
Romantisk dato!; Alle kvinner er suckers for grøtaktig ting. Så, planlegger en romantisk date for kvinnen din der du besøker alle de stedene der du gjorde noe sammen for første gang som et par. Stedet hvor du så hverandre for første gang. Stedet hvor du snakket for første gang. Stedet hvor du spiste sammen først og deretter hvor du følte for første gang at du er forelsket. Tro meg, vil kvinnen bli flyttet og rørte hinsides ord med denne romantiske gest av deg.
1 års jubileum Gaver for Ham
Soccer Game billetter!; Vil du gjøre din mann lykkelig? Go for 1 år jubileum gaver til kjæresten. Jeg vet føler at det å være et første jubileum, du to burde gjøre noe romantisk. Men menn vil være menn og ingenting gjør disse mer glade enn heier på laget de støtter. Så hvis man rett og slett elsker en sport, kjøpe billetter til samme for ham. Liker å se kampen med ham, hurrarop med ham, spise popcorn, dele drinker, kort sagt gjøre alt som han liker å gjøre. Tro meg, din mann vil elske deg enda mer når du lar ham være!
Siste Gadgets!; For kvinner på på utkikk etter 1 års jubileum gaver til mann, ville et godt valg være å kjøpe ham en gadget med nyeste teknologien. Du kan lese mer på første bryllupsdag gaveideer. I stedet for å kjøpe denne gaven til ham selv, ta ham med deg på jubileum for å en elektronikkbutikk og overraske ham ved å be ham velge hva han vil - mobiltelefon, ipod, MP3-spiller, etc. Hvis du planlegger å tilbringe overdådig on din første jubileum, gave din mann en elegant bærbar PC. Han vil bli gulv!
Romantisk middag!, Cook en spesiell middag for din mann ved inkludert alle sin favoritt retter. Bake en kake til ham selv og lage en vakker hjerte på den. Dekorer hele plassen med søt, romantiske ting som røde hjerter og røde roser. Bruk en myk, rosa, silkeaktig kjole selv som gjør at du ser alle feminine og gode nok å kose. Når man kommer tilbake på kvelden, åpne døren for ham og gi ham en klem hviskende, savnet jeg bursdag gutten i øret hans. Og mannen vil være over månen!
Når det gjelder valg 1 år jubileum gaver, ta egne søte tid før nullstilling inn på noen. Se hvor partneren din interesser ligger, hva som vil gjøre ham eller henne lykkelig, og deretter velger en gave tilsvarende. Lykke til!

No comments:

Post a Comment