Tuesday 24 January 2012

Typer av akustiske gitarer

Jeg elsker finesse og toneområdet av akustisk gitar. - Dan Fogelberg
Akustiske gitarer er fantastiske instrumenter som har spilt en svært viktig del i musikken revolusjonen. Hadde det ikke vært for akustiske gitarer da, ville vi ikke vært i stand til å spille elektrisk gitar og "gitar effekter 'prosessorer nå. Et flertall av musikere foretrekker akustiske gitarer over sine elektriske motparter fordi en klar naturlig tone og allsidighet i spillestilen. Akustiske gitarer er gode alternativer for en ren lyd som vanligvis kreves i langsom eller land sanger. Forstå typer akustiske gitarer er virkelig gøy. Du har mange typer akustiske gitarer sortert ut i henhold til kroppsform, typer og antall strenger som brukes, etc. Her følger en enkel forklaring av de typer akustiske gitarer generelt.
To hovedtyper av akustiske gitarer
Klassisk Gitar: Den framtredende trekk ved klassiske gitarer er nylon strenger og en bred gripebrettet. Disse gitarene er mest brukt av jazz musikere og gitarister som er i klassisk musikk. Noen mennesker selv refererer til dem som spanske gitarer og nylon-strengs gitarer. Bare fordi nylon strenger er ganske lett på fingertuppene, er disse gitarene sterkt foretrukket av nybegynnere gitarister.
Folk Guitars: Folk gitarer er standard akustikken som er ofte funnet i gitarspill samfunnet. De har bronse og stål strenger, noe som gjør dem høres veldig forskjellig fra nylon-strengs akustiske gitarer. Folk gitarer er igjen delt inn i et bredt spekter av akustiske gitarer, avhengig av hvor mange strenger og kroppen stilen.
Merk at ovennevnte er to fleksible typer akustiske gitarer, som tar med akustiske gitarer er nevnt i det følgende. La oss nå få vite det beste typer akustiske gitarer på grunn av de nærmere detaljer.
Typer av akustiske gitarer i henhold til spesifikasjoner
12-String Akustisk Gitar: Som navnet antyder, 12-strengers akustikken er de som har 12 strenger, for en veldig ren lyd. De seks ekstra tynne strengene er bare plassert i nærheten den primære seks strenger på gitaren oppsettet. Sammen med en rikere tone, gir denne gitaren også ut et kor-lignende effekt. Tuning av de ekstra strenger er samme som primær strenger, men oktaver kan avvike vesentlig.
Resonator Gitar: Dette er en noe annerledes typer som bruker en eller flere spunnet metall kjegler i stedet for konvensjonelle klangbunn på standard akustiske gitarer. Du vil lett kunne gjenkjenne en resonator gitar, ved å se på en stål-lignende plate på kroppen med hull på den. De vurderer å produsere et høyere lyd enn standard akustikk.
Jumbo Guitars: Jumbo gitarer kommer i kategorien av standarden folk gitarer. Disse typene har en stor kropp som produserer en god mengde akustiske lyden. Ligner på jumbo, det er andre kroppstype i tillegg; som Dreadnought og Nex. De er i stor grad brukes i rock musikk og rask rytmisk musikk.
Akustisk Bass Gitar: Akustisk bass gitarer er de som har tykke strenger på en bass gitar og en kropp litt større enn en standard akustisk gitar. De brukes for å skape en klar og naturlig basslyd. Imidlertid kan lytte til en akustisk bass uten pickup være en virkelig vanskelig oppgave. Disse bass gitarer er vanligvis brukt i jazz og myk rock musikk.
Elektro-akustisk Gitar: En elektro-akustisk gitar er vanligvis en normal akustisk gitar, men innarbeidet med pickups for forsterkning gjennom forsterkeren. Disse blir brukt av sangere som ønsker å bruke akustikk foran en stor folkemengde. De har som regel tunere, equalizer kontroller, og volum knotter på kroppen.
Dette var en generell forklaring av typer akustiske gitarer. Artister spør musikkinstrument produsenter å komme opp med tilpassede modeller som har bestemte kjennetegn innarbeidet i henhold til deres behov for lyd. Jeg håper nå at du kanskje har forstått om de forskjellige typer gitarer i det akustiske familien.

No comments:

Post a Comment